European Medical Foundation | Muzeul Mario Michelangelo Stromillo

EUROPEAN MEDICAL FOUNDATION

                   "HIPPOCRATES"

ATHENEUM COLLEGE OF MEDICINE

European Medical Foundation is a member of World Federation of Research Institutes of Washington USA

 Rss
Pagina principala / Despre / Muzeul Mario Michelangelo Stromillo

Ultimele noutati editoriale

 

Muzeul Mario Michelangelo Stromillo

Muzeul a fost deja recunoscut de Asociatia Nationala al Muzeelor din Italia

Muzeul cuprinde:
 • Pinacoteca
 • Iconografie
 • Biblioteca
 • Zoologie marina
 • Documente clinice
 • Cineteca stiintifica

Juramantul lui Stromillo

Pentru practicantii Medinicii Supreme

(MEDICINA COSMOSOFICA)


Jur inaintea Ta Doamne al Bunatatii sustinator al Universului si principiu ordonator, sa duc la indeplinire toate indatoririle pe care mi le-am luat asupra mea atunci cand am fost ales de eterna Ta providenta pentru a Veghea asupra vietii si asupra sanatatii creaturilor Tale, si ma pregatesc sa practic vocatia mea deplin constient de a fi in posesia Mandatului Tau Divin.

Fie ca dragostea pentru Arta mea si pentru creaturile Tale sa ma insufleteasca intotdeauna. Lacomia, zgarcenia, setea de glorie si ravna pentru inalta reputatie sa nu-mi instapaneasca niciodata sufletul; pentru ca aceste injositoare sentimente, fiind dusmanii Adevarului si al Filantropiei, ar putea cu usurinta sa ma duca in greseala, indepartandu-ma de la inalta misiune de a face bine Fiilor Tai. Nu voi da urmare sfatului dat de Galenius: "Fara stiinta, doar retete. Cel ce se ocupa de stiinta pare un smintit. " Voiesc, dimpotriva, cu ajutorul Tau, sa imbunatatesc mereu si sa-mi insusesc cuvintele Sfantului Augustin: "Bucuria noastra este marturisirea constiintei noastre. "

Voi lasa pe seama sarlatanilor promisiunile exagerate, nu ma voi rusina sa spun ca nu stiu multe lucruri si nu-i voi pizmui pe acei mercenari care,

Pentru a se imbogati, sunt obligati sa speculeze in mod josnic prostia omeneasca.

Nu ma voi lauda cu izbanzile mele, atunci cand constient ca vindecarea nu este opera mea. In ziua de azi profetii, daca ar exista, nu ar fi oamenii de stiinta. Daca intrebarea priveste cunostinte inca necercetate, nu-mi va fi rusine sa marturisesc ca nu stiu si ca nu vrea sa spun ceea ce nu stiu.

Voi accepta si voi recomanda ca tratament doar factorii igienici naturali necesari Vietii. Voi respinge cu total dezgust orice leac care n-ar fi indispensabil sanatatii bolnavilor.

Datorita credintei ce mi-a dat-o Divinul Stapan, voi sadi in mintea pacientilor mei, ca terapie primara, invatatura ca fiecare dintre noi renaste in fiecare clipa, ca Sfanta Splendoare a Dragostei Eterne ne face mai elastic,

Mai sprinten si mai puternic fiecare organ, fiecare centru, fiecare fibrea a fiintei. Eu sunt "Una" cu Eternul Izvor al Vietii care nu are margini in Timp, iar batranetea, slabiciunea, boala nu exista.

Pe drumul meu eu voi merge inainte, puternic si sigur pe mine, deoarece Dragostea va fi temelia ce-mi va echilibra viata.

Sa pot sa fiu moderat in toate, in afara de dorinta de a cunoaste Arta Suprema, dorinta de care nu ma pot satura niciodata!

Da-mi puterea si prilejul de a indrepta mereu cunostintele insusite si de a extinde domeniul lor, pentru ca Arta Medicinii Naturale este imensa, iar spiritual uman poate de asemenea sa se intinda sa nesfarsit si sa se imbogateasca in cunostintele tale de pana mai ieri; iar maine poti sa dobandesti acele invataturi la care nimeni nu s-a gandit.

Costient de faptul ca nimeni nu poate sluji la doi stapani, il voi renega pe satana si pe discipolii sai travestiti. Ori slujesti moartea, ori slujesti viata.

Tu, care mi-ai facut parte integranta din nesfarsita Ta intelepciunii si m-ai invatat sa-mi ajut semenul aflat in suferinta, in situatii normale si anormale, sa scot la lumina din cele mai tainuite ascunzisuri esentiale natural ale sanatatii, sa adancesc calitatile special si sa le pregatesc si sa le folosesc in mod convenabil, deoarece readuc in actualitate acea utilitate careia i-au fost destinate.

In sanul Pamantului Mama, al apelor, al muntilor, Tu ai ascuns esente ale sanatatii care poseda virtutea de a alina suferinta creaturilor Tale, de a indeparta preadevremele lor sfarsite.

Jur sa nu ingadui nimanui sa se poata indoi si suspecta vointa Ta.

Entuziasmul meu si puterile mele vor fi dedicate cu pasiune acestui inalt ideal.

Intre mine si bolnav se afla tacitul dar sfantul Juramant, bolnav pe care pana la ultima suflare ma voi lupta sa-l scap de la moarte.

Prosternandu-ma la picioarele Tale, o preaiubitul meu Parinte, imi iau astazi acest Solemn Angajament.

Mario Michelangelo Stromillo

Despre Mario Michelangelo Stromillo

Mario Michelangelo Stromillo
Mario Stromillo este, bineinteles, unul dintre cei mai interesanti cercetatori italieni, apartinand scolii universitare de savanti, care poate fi inteles la orice nivel, si a carei capacitati de expresie nu este in intregime stinsa chiar si cand prima sa manifestare - vorbitul - este inlaturata.

O citire a psihologiei chimice a lui Stromillo ne da o indicatie a gustului si cunostiintelo stiintifice si literare; marcheaza o intreaga civilizatie, si propune rezultate semnificative pentru creatia stiintifica;  acesta este modul cel mai potrivit de a privi un om de stiinta si a intelege in totalitate invataturile lui, si pentru a pune in probelma sensibilitatea ultimilor 50 de ani ai stiintei, in contrast cu un profesor care reprezinta unul din elementele de baza a sensibilitatii.

Unul dintre aspectele principale ale vietii lui Stromillo a fost viata sa dedicata in totalitate medicinei, concentrandu-se asupra aspectului stiintific al medicinei in prima sa jumatate a carierei si asupra metodologiei psihanalitice in a doua jumatate.

Are o pasiune pentru cercetare , si raporteaza studiile sale problemelor majore ale vietii, congresele vor reprezenta intotdeauna centrul, si cum chiar el a spus "premiul ocupatiilor si preocupatiilor mele ".

Singurele sale hobby-uri au fost literatura si interesul pentru cercetarea psiho-sociale. Scrisul, compozitia a fost intotdeauna o piatra pretioasa pe care el a taiat-o si a slefuit-o cu intentii poetice si cu o totala lipsa a propriilor interese. Munca lui Stromillo ne arata ca el niciodata nu a cazut in capcana confuziei literare a propriei ambitii : singura sa ambitie este munca sa.

Cand, dupa ce a vizitat colegii sai devotati, se intoarce la perioadele sale lungi de solitudine pentru a se infrunta pe sine - el nu se teme de singuratate : gandurile sale se duc din lumea literaturii si a cunoasterii si rasar in contemplarea celor mai centime dimensiuni : oratio, silentium.

Mario Stromillo poate fi considerat eminent in bransa studiilor eperimentale a fiziologiei culorilor. Testele cromatice pentru reactiile psihosomatice (ST), oficial recunoscute de Congresul Mondial al Sanatatii Mentale de la Wasihington, USA in 1983, a fost numit cel mai deslusit, cel mai avansat sistem pentru diagnostic si control  bazat pe observarea simptomelor psihice, utilizand principiul stimul-raspuns : Departamentul Apararii al Americii l-au numit "excelent".

Stromillo este de asemenea cunoscut pe plan international unul dintre psihoanalistii majori ai Europei, iar cercetarile sale in domeniul medicinei cuprind si farmacologia, psihologia si neurochimia; impreuna cu Russians Petrovich, Chourine si Michailova a aratat ca celulele folosesc un limbaj prin ondulatie particular pentru a comunica intre ele, Stromillo a numit aceasta doctrina "Sinergism Mental".

Cercetatorul numit este fondatorul si directorul Institutului Sigmund Freud al Metodologiei sihanalitice din Milano,al  Societatii de Psihologie Experimentala Italiana si al Societatii Internationale de Psihomatketing, si si a lucrat pentru multi ani cu o companie farmaceutica din N. Chicago, Illinois, USA, unde a imbinat sistemul de terapie american cu cel italian;  datorita polivalentei in extindere si astfel depinzand de domeniul studiilor sale, este interesat de reumatologie,  de eminentul specialist in acest domeniu, Prof. Camillo Benso Ballabio, si a asistat la cursurile de cardio-reumatologie din cadrul Clinicii de Medicina Generala a Universitatii din Milano in anii 1957, 1958, 1959, 1960 si 1961.

In 1977 i-a fost cerut sa redacteze cea mai importatnt publicatie stiintifica ilustrata "Il Pensiero Medico" (o editie speciala care a inclus in paginile sale cateva nume faimoase precum Profesorul Vito Maria Buscaino, Profesor Emerit al Institutului de Neuro-psihiatrie al Universitatii din Napoli, Ferdinando Cislaghi, sef al sectiei de Pediatrie a Spitalului Municipal, Niguarda, Milan, Gastone, Lamberti, care detine Catedra de Anatomie umana la Universitatea din Napoli, Edondo Malan, Director al Institutului de Patologie Chirurgicala al Universitatii din Milano, Luigi Migone, Director al Institutului de Patologie Medicala al Univesitatii din Parma, Mario Monacelli, Director al Clinicii de Dermatologie al Universitatii din Roma, Ettore Ruggieri, Director al clinicii de Chirurgie a Universitatii din Napoli, Vittorio Staudacher, Director al Institutului de Chirurgie de Urgenta din Milan, Paride Stefanini, Director Director al Institutului de Patologie Chirurgicala a Universitatii din Roma si Pedro Valdoni, Director al Clinicii de Chirurgie a Universitatii din Roma ).

Stromillo a fost consultant psihologic pentru multe universitati din Italia si straine inca din 1948, si in acea perioada a avut onoarea de a fi consultat de specialisti de top din medicina internationala: profesorul Luigi Pisani, Director al Clinicii de Urologie al Universitatii din milano, colaborator pentru 6 enciclopedii medicale, si care a luat parte la 60 de emisiuni radio si televizate, 80 de ziare i-au acordat reportaje ample, iar numele sau figureaza in peste 40 de dictionare publicate in toata lumea.

La numai 35 de ani, Stromillo era deja membru activ la 20 de institute stiintifice, inclusiv la prestigioasa Acamedie de Stiinte din New York si la Academia Romana de Stiinte Medicale si Biologice, iar Academia de Stiinte Mentale i-a cerut sa devina membru activ al sau.

Printre multele premii pe care el le-a castigat se numara si: Sigiliul Orasului Pompei, Medalia si Premiul Ambrogino al Orasului Milan, Medalia de Aur a Laurii Academici ai Institutului International de Cultura, Placa de Onoare a Muzeului Leonardo da Vinci din Milano, etc. A primit numeroase premii si onoruri de la primari si conducatori a departamente culturale.

Academia Internationala a Sporturilor si Stiintelor Marine (aceasta corporatie este onorata de a avea printe membrii sai pe ducele de Edinburgh) are prin persoana lui Mario Stromillo un reprezentant autorizat, si emitator de dispozitii catre Academiile de stat, " Este certificat ca profesorul Mario Stromillo a fost un conferentiar in psiho-bio-meteorologie si climatologie datat inca din octombrie 1970. Profesorul Stromillo a tratat ceste subiecte in 150 de conferinte si peste 200 de ore de curs, cu expunerea a 60 de filme. Este un total impresionant, dar mai mult este aspectul calitativ, precum al unor subiecte actuale si de interes, ambele din punctul de vedere stiintific privitor la aplicatiile practice, a colaborat cu eminenti, inalt calificati, si cei mai competenti oratori".

Stromillo a avut norocul de a avea prieteni si profesori precum Arthur William Russel, Salvatore Quasimodo, Giuseppe Ungaretti, Eugenio Montale si Cesare Frugoni, iar activitatea sa prolifica a condus la invitatii si felicitari din partea unora dintre cei mai faimosi oameni din lume.

In 1976, de exemplu, a fost invitat de catre autoritatile americane la un pranz la Vier Jahreszeiten Hotel in Munich cu ocazia aniversarii bi-centenarului Amarican, iar Presedintele American Ronald Reagan ii trimite felicitari la aniversare; Profesorul Fritz Holle, Director al Policlinicii Universitare din Munich a adresat urmatoarea dedicatie in caretea sa de mai tarziu "Vagotomia; Ultimele progrese": " Leaga prietenii pe care ii ai si loialitatea ti-o arata ei la inima ta cu lanturi de otel".

In 1983 Institutul Biografic American - asociatia cercetatorilor i-a trimis un certificat de Membru pe viata in recunostinta pentru pentru serviciile aduse societatii americane.

Stromillo a luat parte cu interes activ la problemele cu privinta la medicina preventiva si educarea psihologica a medicilor, organizand cursuri si seminarii in toata Italia, la care frecventau conducatori ai Departamentului de Cultura si ai Consiliului Medical.

A fondat o impresionanta galerie de arta si librarie dedicata tatalui psihologiei in cadrul Institutului Sigmund Freud, recunoscute de catre Institutia Muzeelor Locale si Comisia Nationala a Librariilor Piblice si Scolastice.

Si-a dedicat o mere parte din timp cercetarii psihopatiilor sexuale. Aceasta a luat nastere in asociere cu terapia ce consta in manevrarea si reprezentarea corecta, dezvoltarea metodica a celor cu evolutie normala si eliminarea practicilor perverse.

Scara Personatitatii a lui Stromillo (SPS) Experienta Proverbiala, numita ingenioasa si valoroasa in atentia unor clinicieni consacrati, stilul de viata al lui Stomillo inca din adolescenta a fost unul de suprema libertate, respingand compromisurile, in alianta cu serviciile academice: independenta sa naturala se naste de aici. In jur de 50 de fotografii a unor chipuri de conducatori din lumea medicala internationala impodobesc peretii cabinetului sau, multe purtand dedicatii calduroase.

Stromillo este un crezator ferm in medicina sociala, si a afirmat adesea , "nimeni nu poate nega marile beneficii ale medicinei sociale in oferirea ingrijirilor medicale persoanelor care au fost private de ele. Din pacate, defectul de baza al medicinei sociale este depersonalizarea medicilor si reducerea contactelor psiho-fizice intre doctori si pacienti care este esenta practicarii medicinei, daruind dragoste, caldura si culoare, pentru ca pacientii nu numai ca ne incredinteaza suferintele fizice, dar si psihicul lor, si adesea anxiosi cauta confortul ca pe un ajutor din partea noastra: nu ar trebui sa uitam, continua Stromillo, vechiul proverb latin - "Animus intus alit, mensa agitat bonem to in se corpere in biscet"- "Spiritul ilumineaza interiorul, mintea nu numai domina, dar agita somaticul", acesti doi factori impreuna formeaza personalitatea".

Opere ale lui Mario Michelangelo Stromillo distribuite in lume de Fundatia Medicala Romana - Timisoara, Romania

Operele sunt disponibile si pe CD
 • Tratat de fotografie si cinematografie medicala.
 • Manual de prim ajutor.
 • Probleme medicale in gerontologie, Il Pensiero Medico, EDE, Milano, 1963.
 • Probleme medicale in gerontologie, Il Pensiero Medico, EDE Milano, 1968.
 • Pelerinaj in interiorul propriului nostru corp, Institutul Sigmund Freud, Milano, 1972.
 • Importanta culorii in alimentatia omului, ed. PBI, Milano, 1980.
 • Psyho-marketingul si culoarea - ed. PBI; Milano, 1981
 • A dormi mai bine, ed. SIAD, Milano 1983.
 • Chromatic Test for Psycho-Somatic Reactions. World Congress of Menthal Health - Washington D.C., 1983.
 • Quanto russi. Siad Edizioni, Milano, 1982
 • Calcificarea, cauza imbatranirii.
 • Precepte, maxime si reguli sanitare.
 • Tratat de Psiho-neuro-ergo-kineto-ortognatodontie - 3 volume (tradus in limba engleza si romana).
 • Tratat de Clinica Medicala Homeopatica (tradus in limba romana).
 • Manual al Bioterapiilor.
 • Tratat de medicina de urgenta maritima.
 • Mari Maestri ai Medicinei italiene.
 • A vindeca cu ajutorul culorilor, ed. SIAD, Milano, 1983.
 • Cele 12 diateze astrologice ale lui Mario Stromillo.
 • Fiziologia digestiei.
 • Ecologia sufletului.
 • Ecologia sexului.
 • Ecologia vietii cotidiene.
 • Proverbs Test (S.P.T.).
 • Asupra cauzelor nebuniei.
 • Este posibil sa prelungim viatas
 • Sa traim sanatosi si sa iubim aceasta, Ed. Longevity Center. Milano, 1991.
 • Ambientul cosmic, geografic si criminalitatea.
 • Psiho-neuro-imunogenetica prenatala.
 • Atomicitatea nasterii.
 • Sinergismul mental.
 • Inversiunea sexuala.
 • Psihonevroza - Mania.
 • Cunoasterea psihiatrica a lui Shakespeare.
 • Drogul in sport.
 • Un psihanalist se confeseaza. Ed. Campironi,Milano
 • Naturism, stiinta sau poezies Ed.Longevity Center, Milano
 • Manifestari emotive la persoanele anxioase.
 • Sa intelegem pacientul.
 • Degenerari psihiatrice.
 • Sinuciderea.
 • Lectii de psihiatrie sociala (lectii tinute de Mario Stromillo la primul curs de formare de specialisti in Psihiatrie).
 • Propunerea unei terapii anticanceroase cu vaccinul Calmette-Guerin. edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Terapia nutritionala astrologica in concordanta cu propriul semn zodiacal. edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Cadrul anatomo-clinic al gurii in cheie astrologica. edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Omul modern fata in fata cu Stiintele Biologice si Fizice. edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Psiho-imunologia si contraceptia. edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Metode de contraceptie masculine. edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Renasterea balneoterapiei in Romania. edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Scrisori de dragoste (tradusa in limba engleza si romana) (best-seller - in Statele Unite au fost vandute cinci milioane de copii), edizione Fundatia Medicala Romana, 2001
 • Atlas de Anatomie: Mandibula si muschii care o misca. edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Istoria Homeopatiei. edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Cum sa dezvoltam cea mai formidabila si consolidanta actiune imunizanta impotriva inamicilor virali, bacterieni si psihici inclusiv SIDA, cancerul si boala Alzheimer.
 • Cum vad eu medicul (cercetare originala pentru evaluarea inteligentei elevilor prin intermediul desenelor - Cercetare efectuata cu colaborarea tuturor scolilor din Italia).
 • Atlas de Neurofiziologie (opera masiva ce cuprinde circa 150 de fotografii si desene in culori inedite) (in pregatire); si in lb. Italiana.
 • Chromatic Test for Psycho-Somatic Reactions, Congresul Italian de medicina psihosomatica, Torino, 1983.
 • Lectura corpului nostru, Conf. Institutul Sigmund Freud, Milano, 1972.
 • Aspecte psihologice in sensibilizarea personalului in problemele de igiena, Sociatetea de Microbiologie aplicata, Milano, 28 ianuarie 1981.
 • Zi de studiu asupra problemelor de igiena a alimentelor, dedicata personalului din sectorul alimentar. Serviciul de igiena publica, Unitatea sanitara locala - Rimini Nord.
 • Personal and Social Responsibility in the Search for Mental Health, World Congress for Mental Health, Washington, D.C., U.S.A.. 22-27 iulie 1983.
 • The Space Technology Conference - Embassy of the United States of America, Zürich, Elvetia, 19-21 iunie 1983.
 • Mental Health Conference, National Society for Mental Health, Copenhaga - Danemarca 12-15 august 1984.
 • Modern Perspectives in Child Psychiatry, Child and Adolescent Psychiatry Service, Department of Psychiatry, Walter Reed Army Medical Center, Washington, D.C., U.S.A., 8 noiembrie 1985.
 • Psihoimunologia lui Stromillo in diagnosticul precoce al celor mai frecvente boli psiho-somatice, Universitatea Populara din Napoli, Facultatea de psihiatrie. Napoli, 13 martie 1986.
 • Abordare a Clinicii geriatrice prin Homeopatie, Acupunctura, Psihoterapie. C.I.A.M. Centrul Italian de Acupunctura Moderna. L.I.M.O. Liga Italiana pentru Medicina Homeopatica, Montegrotto Terme, 7-8 iunie 1986.
 • A trai sanatos si a iubi aceasta. Psihoimunologia lui Stromillo - auto-vindecarea - lucrurile ce trebuie facute, regulile ce trebuie urmate. Scoala americana de sanatate Longevity Center Milano 10-12 iunie 1986.
 • Psihoimunologia clinica. Comitetul Olimpic National Italian, Federatia italiana de lupte, haltere si judo. Comitetul regional Lombard, sectorul Judo. Cursuri obligatorii de formare si reciclare pentru profesori, instructori si maestri din Regiunea Lombardia, Montecampione Terme, iulie 1987.
 • Meeting on Mental Health, Washington, D.C., U.S.A., 22, 23, 24 septembrie 1987. World Academy of Mental Sciences, inc, Washington, U.S.A. Probleme sportive si medicina preventiva. Comuna din Terralba Terralba - Sardinia 10-11 iunie 1988.
 • Testul Stromillo (S.T.) Cromatic Test for Psycho-Somatic Reactions in diagnosticul precoce al celor mai complexe tulburari de personalitate
 • Asociation de toxicologia y ciencias afines de Panama, Universitatea din Panama - Republica Panama, 12 iulie 1988
 • Approaches to Psychosis: from the one Laboratory to the Psychosocial Models - Cel de-al IX-lea Simpozion International despre Psihoterapia Schizofreniei, Universitatea de studii din Torino, Torino, 14-17 septembrie 1988.
 • Etude comparative des practiques medico-psycho-juridiques internationales perspectives da Harmonisation. Premier Congres International de Psychiatrie et Psychologie egale. World Forensic Psychiatry Psychology Association. Paris, 11, 12, 13 noiembrie 1988.
 • Testul Stromillo (S.T.) in medicina asiatica Scoala superioara de metodologii terapeutice asiatice., Centrul de studii italiano-indian de medicina ayurvedica, Genova, 11, 12, 13 ianuarie 1990.
 • Testul Stromillo (S.T.) pentru Reactii psiho-somatice in diagnosticul precoce al celor mai complexe tulburari ale personalitatii si caracterului Conferinta cu invitatii. Euratom - Ispra (Varese) Italy, 14 martie 1990.
 • Psihicul si sistemul imunitar (Raport intre personalitati, stres si apararea imunologica (sub patronajul comunei de Genova), Palatul Tursi (Genova), Italy, 20 iunie 1991.
 • Prelegere magistrala asupra Psiho-neuro-ergo-kineto-ortognatodontiei. Congresul international Reabilitarea orala complexa, Iasi, Romania. 18-20 mai, 1998.
  Psiho-neuro-ergo-kineto-ortognatodontia, Congresul Expodent 1999, Bucuresti, Romania, 22-25 septembrie 1999.
 • Tratat de Clinica Homeopatica, edizione Fundatia Medicala Romana, 2000
 • Officium Medicinae Sermonis Peritia Lezioni di Psichiatria Sociale, edizione Fundatia Medicala Romana, 2001
 • De Arte Medica Synthesis, edizione Fundatia Medicala Romana, 2000
 • Tratat asupra nucleilor energetici, edizione Fundatia Medicala Romana, 2000
 • Tratat de Psihopatologie sexuala, edizione Fundatia Medicala Romana, 2001
 • Atlas de Acupunctura Chineza, edizione Fundatia Medicala Romana, 2002
 • Tratat de Nutritionism Psiho-Neuro-ortomolecular, edizione Fundatia Medicala Romana, 2002
 • Lectii de Psiho-Neuro-endocrino-imunologie, edizione Fundatia Medicala Romana, 2001
 • Diatezele astrologice, edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Bioterapii pentru cauzele batranetii, edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Psiho-Neuro-Motricitatea, edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Arta de a vindeca cu ajutorul culorilor, edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Atlas al organelor de reproducere, edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Educatie prenatala, edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Sterilitatea psihogena, edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Tratat de homeopatie si Homeotoxicologie. Arta de a prescrie., edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Cancerul, edizione Fundatia Medicala Romana, 2002.
 • Stromillo's Encyclopedia of Biological Medicine(6 Vol.) , edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Treatise of Herbalism The Art of Prescribing Medicinal Herbs. , edizione Fundatia Medicala Romana, 2003
 • Insomnia, Ed. Romanian Medical Foundation, Timisoara, 2003
 • Legea vindecarii sau supunere fata de legile vietii Ed. Romanian Medical Foundation, Timisoara, 2003
©2019 Fundatia Medicala Romana. Toate drepturile sunt rezervare.
web developed by ArtDevs.com