European Medical Foundation | Terapii, terapia OSEOS, terapia prin zambet

EUROPEAN MEDICAL FOUNDATION

                   "HIPPOCRATES"

ATHENEUM COLLEGE OF MEDICINE

European Medical Foundation is a member of World Federation of Research Institutes of Washington USA

 Rss

Ultimele noutati editoriale

 

Terapii

Terapia OSEOS

Terapia de reconstructie osoasa - cu minerale integratoare incarcate foto-cromatic - "Procesul degenerativ al osului are loc intrun locatie a corpului unde organismul tinde sa creeze un vid energetic."

Mario Michelangelo Stromillo

Lipsa formulei pentru reconstructia osoasa este datorata in special faptului ca cea mai buna solutie a fost considerata un obiect al stiintei medicale. Totusi, problemele osului s-au dovedit a fi o problema biologica, chiar una bio-cosmica, care, in loc sa fie rezolvata, duce lipsa de o teorie si o metodologie adecvata, atat in medicina stiintifica cat si in cea biologica.

Terapie ce foloseste metoda administrarii informatiilor secventiale s-a dovedit a fi fundamentala in rezolvarea tuturor problemelor osoase relatate de chirurgia ortopedica si in stomatologie de catre chirurgia implantelor, in special in urmatoarele cazuri : defecte osoase post-extractie: nivele medii si ridicate de absorbtie ososa (de cauze traumatice, nutritionale si endocrine), atrofie osoasa congenitala: ageneza; fracturi osoase.

Echilibrarea vietii fiintelor

Terapia de reconstructie osoasa cu remedii minerale, incarcate fotocromatic, poate fi cu siguranta definita ca inovativa, deoarece se face utila dintrun constituent (care ar fi o energie naturala autentica eliberata asupra structurilor vitale), recunoscut de catre tesutul osos ca matrice a structurii antice, ca si cum integratorii nostrii ar actiona in osul uman ca in cazul unui joc puzzle.

De fapt, remediile noastre, intocmai ca si mineralele saline, lumina solara, apa, vibratiile cosmice, magnetismul plnetar si astral, sunt - fiecare in parte- semne ale unei naturi universale, si de aceea impactul vietii umane isi gaseste raspuns oriunde.

In consecinta, terapia noastra este bazata pe cele mai recente progrese ale cercetarilor in medicina holistica.

Termenul "holistic/ holism" (din grecul OLOS= total, intreg) presupune in filozofia cercetarilor noastre semnificatia "considerarea corpului uman pe principiul intregului asupra partilor si al ireductibilitatii lui la suma elementelor componente". Aceasta orientare devine decisiva in abordarea patologiilor care adesea evita analiza clinica traditionala, deoarece sunt cauzate in parte de dezechilibre mai complexe si mai ample decat dezvaluie simptomele lor.

Din acest punct de vedere, ne-am propus sa integram in determinarea poblemei, care este o caracteristica a stiintei fizice,interpretarea proceselor vitale, cu o propunere terapeutica care vindeca organismul uman ca pe un intreg.

De fapt, sistemul corp-minte este un intreg homeostatic termo-electro-magnetic care produce efecte biochimice. DACA ESTE UN SINGUR PRINCIPIU SI REGULA AR TREBUI SA FIE UNA SINGURA!

In chirurgia ortopedica, reconstructia osoasa este totul, restul sunt numai detalii!

Terapia noastra de reconstructie reprezinta, in acelsasi timp, MESAJ si MESAGER; actioneaza numai unde participarea electro-kinetica se considera eficianta.

Umanismul stiintific

Nu exista stiinta fara omenire. Pentru a putea fi cercetatori, trebuie mai intai sa fim oameni. Asta vrem sa spunem prin Umanismul Stiintific.

Mario Michelangelo Stromillo
Studiu de caz

M.S, 26 ani, cu traumatism la nivelul 11 veche de 5 ani. Radiografia retroalveolara arata osteoliza in 1 /3 medie radiculara. In luna iunie 2002 se practica extractia 11. In defect se aplica o lucrare provizorie de acrilat. Dupa 7 luni, radiografia retroalveolara indica o oferta osoasa insuficienta pentru aplicarea unui implant.

Se incepe tratamentul cu medicamente fotocromatice timp de o luna de zile. O noua radiografie retroalveolara arata suficient os pentru aplicarea unui implant. Februarie
2003 se aplica implaiitul tip surub la nivelul 11.

Radiografia de control dup 9 luni arata o osteointegrare osoasa a implantului foarte buna.

Discutie

Rezolvarea problemei regenerarii osoase cu un remediu dotat cu inteligenta si memorie nu imi pare un fapt minor.

Activitatea principala a remediului prof. Stromillo se bazeaza pe un principiu, in care schimbarea adusa intr - un ambient chimic este in stare sa modifice o frecventa electrica, determinand prin urmare o schimbare in organism.

Se poate afirma ca organismul trece de la o vibratie la alta.

Remediile mineralogice imbogatite foto-cromatic ale lui Stromillo influenteaza miscarea: acestea dau de fapt loc, unui evantai de miscari diverse ca intensitate, miscari ce nu pot fi realizate de nici un instrument. Aceasta se intampla din cauza ca, culorile radiante neutralizeaza orice energie ce actioneaza asupra unei forte vitale, in acelasi mod in care o unda neutralizeaza o alta ce are aceeasi forta si intensitate. Orice remediu sau metoda terapeutica va trebui sa aiba scopul de a regulariza o miscare anormala pt ritm si ton.

De amintit este ca razele rosii descoinpun cristalele de sare ce se gasesc in corp si actioneaza ca si catalizaton in procesul de ionizare, in absenta caruia nimic nu ar putea fi absorbit de catre corp. Acesti ioni sunt conductorii energiei electromagnetice din organism. Pe langa aceasta rosul descompune cristalele alcatuite din fier si sare permitand fierului sa fie absorbit de globulele rosii iar sarea sa fie eliminata prin rinichi si piele.

In chirurgia maxilo faciala remediile mineralogice foto-cromatic imbogatite ale lui Stromillo au demonstrat ca sunt in stare sa ofere in 90% din cazuri o rapida si eficienta osificare, cu o buna reprezentare spongioasa, regenerare osoasa de situri cu minus chirurgicali utili pentru o succesiva introducere de fixtures.

Dr. Valentina lonescu lonica Medic primar-Chirurgie maxilo-faciala
Studiu de caz

Pacientul M.G. 60 de ani, din Italia, orasul Borgosesia sufera un accident rutier in urma caruia fractureaza tibia dreapta in 1/3 distala, cominutiva, cu doua fragmente in ,,aripa de fluture", inchisa, axata in toate cele 3 planuri. Accidentul are loc pe 11 05 2003 in Italia. PacientuI se prezinta la cabinetul de specialitate, refuzand intervenfia chirurgicala. Accepts imobilizarea in aparat gipsat femuro-podal.

Controalele Rx., intermediare la 6 saptamani indicau o calus.are rapida, buna, cu trabeculatie bine orientata, astfel ca la 4 luni si 15 zile, bolnavul putea calca cu incarcare totala 100%, cu un calus puternic, evidentiat radiografic.

Discutie:

Din expenenta ortopezilor traumatologi si a mea personala, o asemenea fracturacu anatomia patologica descrisa, intr-o regiune a tibiei paucivascularizata, la o persoana de 60 de ani, poate fi considerata calusata total (cu incarcare 100% a gambei afectate si argumentata radiografic) abia dupa 6 luni.

Secretul scurtarii timpului de calu sare cu 25-30% se datoreaza inovafiei Dr.Mario Michelangelo Stromillo, care conform "Terapiei re-integrative osoase cu remedii minerale, imbogatite fotocromatic" administreaza pacientului - cu acordul acestuia - un complex de minerale imbogatite fotocromatic timp de 45 de zile.

In felul acesta, in lumina medicinii holistice, care prinde teren stiintific din ce in ce mai mult (in fapt stergem praful de pe memoria umanitatii) reintegram osul, ca parte dintr-un intreg - corpul uman, si mai departe,corpul uman, parte, dintr-un intreg universal vibrator informational, incarcatura fotocromatica fiind expresia energetica si informationala
cosmica.

Prin spiritul inovator in medicina holistica energetica a Dr. Mario Michelangelo Stromillo putem spera ca fiecare specialist, in campul sau de activitate, sa poata beneficia si aplica cu curaj remedii terapeutice indraznete.

Dr. CONSTANTIN MIHAlLA, medic primar ortoped

Galerie de imagini

©2019 Fundatia Medicala Romana. Toate drepturile sunt rezervare.
web developed by ArtDevs.com