European Medical Foundation | ISTORIA LUI MARIO MICHELANGELO STROMILLO FIUL REBEL AL LUI ESCULAP

EUROPEAN MEDICAL FOUNDATION

                   "HIPPOCRATES"

ATHENEUM COLLEGE OF MEDICINE

European Medical Foundation is a member of World Federation of Research Institutes of Washington USA

 Rss
Pagina principala / Noutati editoriale / Publicatii / ISTORIA LUI MARIO MICHELANGELO STROMILLO FIUL REBEL AL LUI ESCULAP
 

ISTORIA LUI MARIO MICHELANGELO STROMILLO FIUL REBEL AL LUI ESCULAP

Verbul, iata mierea stupului uman.
Literatura injosita, politicienii necinstiti distileaza veninul lor invizibil si mortal in melasa grosolana a constiintei populare
Cate Imperii puternice s-au spulberat, cate civilizatii s-au stins din pricina coruptiei.
Priviti ruinele Panteonului, a Colosseum-ului, amintitiva cat au devenit de fragile, catedralele voastre prezinta ne incredere, muzeele voastre, bibliotecile voastre, laboratoarele voastre si toata civilizatia voastra anticrestina care pretinde de a fi crestina. Amintitiva si invatati cu inima voastra, cu sufletul vostru ca Verbul, numai in Verb exista o esenta indestructibila de care depinde destinul umanitatii.
Fiecare natiune in care volumul Verbului mutilat, fara suflet, dezumanizat va depasi volumul Verbului pur , este destinata sa piara. Fiecare civilizatie in care nivelul minciunii va sufoca izvorul vietii al adevarului va sfarsi in putreziciune.
Daca umanitatea va deveni capabila sa purifice vocabularul sau, daca umanitatea intreaga va impune guvernantilor sai sa nu minta, daca acestia vor fi lipsiti de puterea lor de aur, de instrumentele minciunii, pericolele , razboaiele, conflictele sociale se vor risipi.
Altfel bombele atomice vor distruge minciuna si umanitatea. Nu este fara motiv faptul ca Biserica a numit diavolul simbolul Distrugerii : tatal minciunii.


Denigratorii au repetat

Stromillo este un mare impostor al secolului nostru a reusit sa convinga lumea de a fi un medic extraordinar. El este prezumtios si mincinos, un Casanova a stiintei.
Un sarac abandonat de toti, incluzand si familia sa.

Entuziastii au repetat:

Stromillo este un geniu poliedric si toti dorim sa fim demni de prietenia sa, medicul divin ce a depasit toate scolile si toate invataturile
Eroul ce si-a riscat viata pentru a elibera oamenii de groapa minciunii stintifice.
El este al "treisprezecelea Apostol", medicul invizibil.
El este poet, este legislatorul ne anuntat al viitorului deoarece da glas adevarului etern depasind necesitatile personale umane si rolul istoric al traditiei.
Este un erou al timpurilor noastre care ne-a lasat amprenta sa leonina in toate domeniile stiintei.
Vreti sa ne apropiem de acest personaj ciudat s
Maestrii sai i-au spus:

Stromillo, un om care nu cunoaste alta patrie in afara de cer.

Valoarea inestimabila a mesajului sau consta in faptul ca a relevat lumii ce poate fi in stare Stromillo.
Ca in universul contemporan se poate realiza visul omului universal. El a suferit nelinistea a cea ce este just si a devenit un al treisprezecelea Apostol. El a fugit din Italia precum scriitorul rus Tolstoi, nu dintr-o renuntare ci pentru o imbogatire spirituala pentru a regasi izvoare vietii insasi.
Muzica lui Stromillo, cu inflexiunile sale, fraza sa puterea sa evocativa si emotiva este in acelas timp "poezie" si "pictura".
Mai mult decat atat, Stromillo retine ca destinatia priveste numai mijloacele sensibile si nu facultatile primare ale constiintei, unde sunt sunete, culori, forme si concepte care se impletesc si se suprapun schimbarilor in categorii si in misterul simbolurilor.

Viata sa a fost intotdeuna prea plina de idei, aventuri, dificultati , si experiente.
Dea lungul istoriei putinor oameni au fost aceia carora li s-a permis, ca si lui, sa intre atat de adanc in misterul cunoasterii si in cel al naturii , a spiritului si al materiei, a sublimului si a oribilului.
De cand a sosit in Romania faptele lui au foast adesea asemanatoare a unui medic misionar.

Unicul sau scop in viata este acela de a construi certitudini. Cu medicamentele sale foto-cromoradiante a dat energiei noi semnificatii.
Pentru intelept toata lumea poate intra intr-o singura traista.
Eu il definesc pe Mario Michelangelo Stromillo un maestru modern de tantra, chiar daca el nu este constient de acest lucru.Poate in vietile trecute a cunoscut secretele tantrelor, iata de ce munca sa de azi contine toate aceste secrete. Stromillo este medicul care a depasit toate Scolile si toate invataturile, lasand amprenta sa leonina in toate domeniile stiintei.
Mario Michelangelo Stromillo, pe care nu as ezita sa-l denumesc un "cosmonaut al gandului", care in ciuda tuturor obstacolelor a indraznit , printre primii sa largeasca fotarele cunoasterii cu extrema onestitate.Acum cu o mare neplacere trabuie sa adaugam ca putini, foarte putini urmeaza exemplul sau luminos, votul celor care l-au urmat a fost scump platit de familia umana, intarziind si blocand enorm progresul moral si cel al stiintei.Impiedican sau sabotand libertatea de a gandi echivaleaza cu necunoasterea, sau cunoasterea eronata a principiului fiecarei creatii, adica a lui Dumnezeu insusi.
Stromillo in cei cinzeci de ani ai sai de istorie medicala, incet fara graba, neobosit a umplut lumea noastra de descoperiri si intuitii cateodata uluitoare.¦Aspectul sau este simbolul unei legende antice.
Stromillo pe tot parcursul sau de apostol, de medic si de maestru a fost intotdeauna raslplatit generos de constiinta de a fi facut totul pentru a multumi Creatorul Suprem, si de faptul ca a creat opere numai cu scopul de a ajuta aproapele sau, de a fi demn de faptul ca a colaborat cu Cel de Sus cel ce a generat totul.El a spus

Toti stiu ca ce am in suflet nu este un capriciu personal, nu este libido de cariera nu este o pasiune nedemna, ci este numai iubire nemarginita si indreptata catre bolnavii mei.
Medicina este o miscare, nu o staza.
Este o batalie continua contra raului, si nu o asteptare sterila.
Am renegat intotdeauna increderea conditionata, nu ! Chiar si pe timpul intunecat al vietii mele in Italia cand lucram avand pe toti impotriva mea si nu am cersit de pomana. Nu cer suportarea stintifica. Ori avem incredere ori dimpotriva. Ori credem ori dimpotriva. Dar increderea trebuie sa fie o mangaiere de confort si nu o cupa de amaraciune. Increderii conditionate , incerte, prefer mai bine ne increderea. Prietenilor ambigui prefer adversarii decisi si sinceri. Noi judecam oamenii de stiinta nu dupa etichetele lor exterioare : profesor din acei..specialist in..., ci in substanta lor intima si din activitatea practica.
Conceptul de libertate nu este absolut deoarece nimic in viata nu este absolut.
Libertatea nu este un drept : este o datorie.
Nu este un dar : este o cucerire:
Nu este o egalitate : este un privilegiu.
Nu prin conferintele lor cu flux continu sau prin fise nenumarate in spitale . vor regasi bolnavii sanatatea lor.
Mai putine conferinte si mai multe decizii.
Mai putine fise mai multe actiuni!
Numai actiunea vindeca.
Numai actiunea caleste spiritul si corpul. Medicina accademica are privilegiul suprem de a nu intelege nimic din lucrurile inerente ale ezoterismului medical in general si din cel energetic in particular.Nu este de ajuns sa avem mijloace , este nevoie de curaj in viata.Trebuie sa avem curajul de infrunta riscurile, sacrificiul, lucruri la care nu pot rezista aceia care maninca de cinci ori pe zi, cei ce fumeaza tigari fine, si cei care au facut o anumita religie din anumite vicii pe care le au.
Natura pune la incercare oamenii, asa ca si in razboi, ii dezgoleste de calitatile lor fundamentale;
separa pe cei puternici de cei slabi;
pe cei care rezista de cei care cedeaza;
pe cei care isi revin de cei care mor, pe eroi de dezertori.
Cataclismele naturii provoaca adesea aceasi selectie : nu razboiul, asa cum de dupa cutremur in Messina , hotii fura aceia care au pradat casele si au furat lucrurile celor morti.
Toate legile umane , nu cele divine, sunt rezultatul unui efort al oamenilor ce s-au nascut imperfecti. Vin alti oameni, modifica, inrautatesc, perfectioneaza, urmeaza, mint, falsifica. Nu esste nevoie de nimic sa abolim. A distruge este usor, dar sa reconstruim este dificil.
Sunt unii care trebuie sa traieasca singuri si sa moara singuri, si unul dintre ei sunt chiar eu!
Trebuie sa transportam cunoasterea in medicina , si medicina in cunoastere deoarece medicul iubitor al cunoasterii este egalul unui zeu. Toti stim ca cea ce eu am in suflet nu este capriciul unai personae, nu este un libido de cariera, nu este o pasiune nedemna, ci este o iubire nemarginita adresata bolnavilor mei.
Nu se zboara daca ne lipseste avionul , dar nu se zboara daca lipseste teoria.
Ascensiunea permite atingerea, cu ajutorul fortei din centrul solar, a coordonarii energiilor in intregul vehicol corporal cu abandonul urmator al suprematiei periferice, avand avantajului comenzii " de initiere" din centru.
Vreti sa ne apropiem de acest personaj ciudat s


Don Mario Michelangelo Stromillo y d'Apice conte di Ceccano, di Fondi, Segni si Gorla.
Mare Maestru si Rector Suprem mostenitor al Accademiei Regale, Accademia de Sport si de Stiinte ale Marii “ zisa Confraternitatea cavalerilor Marii “ Clubul Regal
Ministru Plenipotentiar si Superintendent sanitar pentru statele : Rusia si Romania a Ordinului Militar si al Spitalului din Santa Maria din Bethleem. Membru de onoare al Casei din S.A.I. Dimitrij din Russia. Cavaler al Marelui Colier de justitie a coroanei Regale Carlo Magno prin vointa lui Roberto VI Suveran al Casei Regale Carolina din Berna.
Signore di Sezze, Roccagorga, Patrica, Monte acuto, Fondi, Segni , Arnara, Rocca d'Asprano, Prossedi, Pisterzo, Carpineto, Frosinone, ecc.,ecc.
Ambasador al Marii . Ofiter al Pacii.
Medic, filozof, biofizician, savant italian, discende dintro veche casta nobila originara din Sezze, situat in Latina.
Originea antica si feudala a stirpei Stromillo dovedeste apartenenta sa la puternica stirpe a contilor Ceccano care si-au extins domeniul pe un vast teritoriu din Campagna.
Este un descendent al casei Stromillo, inaintasii sai provenind din vechea nobilime a armelor, care urca pana la cavaleria medievala care se ridica inmpotriva celor necredinciosi. Ei posedau un castel imunator din regiunea Lazio si o stema nobiliara.
Inaintasii sai au infruntat pericolele calatoriei spre Pamantul Sfant si au avut onoarea sa apartina ordinelor cavaleresti cel al cavalerilor teutoni meniti sa apere Locurile Sfinte contra barbarilor.
Oameni severi respectand disciplina severa de castitate , umilinta , saracie si supunere, adevarati cavaleri ai fraternitatii universale. Idealurile aparate de aceste ordine erau inalte precum ale ordinelor asemanatoare ; ordinul Spitalicesc sau a Templierilor.
Teutonii au asumat misiunea de a divulga si de a apara Crestinatea in contrade baltice si la sfarsitul secolului al doisprezecilea activitatea lor era in plina dezvoltare.
Bunicul sau din partea tatei era erou a lui Garibaldi, unchiul sau era nobilul Monsineur Antonio Maria Stromillo, care a fost primul episcop din localitatea Caltanisetta si un alt unchi de al sau fu profesorul Solone Stromillo care a fost un mare om de stiinta si un stimat profesor de matematica.
Tanarul nostru medic a gasit in viata putin atmosfera eroica-religioasa ce l-a pasionat atat de mult vazand inaintasii sai, indrumandu-l spre profesia sa de docent universitar , de misionar laic in diverse tari ale llumii. Actiunii sale iluminate de medic voluntar i se datoreaza in mare parte vitalitatea demonstrata in organizarea internationala umanitara "Front Line Doctors" din Timisoara (Romania) intr-o perioada de grave calamitati si catastrofe mondiale. A fost intotdeauna atent la pregatiea medicilor tineri, intotdeauna plin de zel, recrutand singur medici specialisti de o mare valoare profesionala si valoare numerica.
Ajunge sa ne gandim ca numai in ultimii ani la fundatia sa au ajuns la aceasta organizatie aproape o suta de adeziuni din partea profesionalistilor cu o inalta calificare (chirurgi, ginecologi, pediatrii, psihiatrii, epidemiologi, biochimisti, psihologi, etc) si cincizeci de adeziuni din partea asistentilor sanitari. Aceasta este cifra impunatoare a voluntarilor, dar si profunda lui supunere in fata lui Cristos. El va construi un mic spital pe insula San Blas a Panama pentru populatia locala din Indios si recent chiar si in Romania a fondat un spital homeopatic ce se va deschide in curand.
Stromillo si-a amintit ca ordinele cavaleresti au aparut prin instituirea de spitale situate pe pamanturi indepartate si asfel el a servit in acele tinuturi unde inaintasii sai l-au slujit intotdeuna pe Dumnezeu.

In calitate de Rector Suprem Ereditar si Protector al Accademiei Regale de Sport si Stiinte ale Marii (Ambasadori si Consuli ai Marii) , Stromillo fondeaza o facultate universitara libera numita : Libera Universita di Ecologia Umana" si "Corpi Volontari del Soccorso"(Universitatea Libera de Ecologie Umana si Corpul de Voluntari de Ajutor)

.
In Timisoara, Fundatia Medicala, datorita impulsului , tenacitatii implicarii fondatorului sau a devenit celebra si pacinenti nelinistiti , bolnavi disperati vin sa ceara ajutorul la usa acestuia. In aceasta atmosfera de mila, pietate, de devotiune si de durere, misionarul nostru exercita onest si cu un total dezinteres profesia sa.

Dar sa ne intoarcem la inaintasii lui
Stromillo, stramosii sai erau rectori din Campagna in secolele IX si X devenind apoi feudali stabili, erau de origine germana.
In secolul XI s-au afirmat cu titlu nobiliar de conti di Ceccano, si puterea lor se arata prin numeroasele castele ce le aveau in proprietate.

In cele doua documente existente in Arhiva din Anagni din 1283 ,unul din 1295 altul se gaseste sub numele de "Petro De Stromulo" Canonico di Santa Maria di Sezze compare numele a doi fii de Dominus Leonardo de Stromulo proprietari de pamanturi, si Magnificus Petrus de Stromulo procuror si el pro Dominus Stromulo si Anibaldo fratribus suis.

Dintr-un alt document din 26 august 1350 se regaseste ca Giacomo "Dominus si Castellanus Arcis de Stromulo" cumpara terenuri in Sezze.

Este interesant sa vedem ca aceasta stirpe poseda deasemenea la jumatatea secolului XIV signoria castelului din Stromulo.
In 1370 un Stromillo fu Primarul orasului si in 1399 nobilii Tuzio si Pietro Stromillo in calitatea lor de Primar si Procuror, ambii extraordinari au participat la o ordonanta cu caracter istoric politic.
Trebuie sa retinem ca o ramura din aceasta casta cu rezonanta antica a locuit in orasul Pesaro, oras antic al Statului pontifical, unde s-a afirmat cu numele si sub forma de Stramiglioli.
Aceasta ramura a fost adaugata nobilimii din Pesaro unde obtine o recunoastere oficiala.
Examenul etimologic care era de Stramiglioli sau Stramigioli ne releva provenienta de Stromillo.
Aceasta stirpe se regaseste si la Gorla , Roccadaspide si Magliano(Salerno) asa cum este atestat intr-un document din 1794 purtand semnatura prefectului din Soti eliberat solicitantului Dominus Luigi Stromillo fiul lui Giovanni unde notarul declara descendenta nobila a familiei urcand pina in anul 1200.
In 16 martie 1995 la cererea lui Don Mario Michelangelo Stromillo y d'Apice conte de Ceccano si de Gorla documentele si scuturile armelor stirpei sunt recunoscute oficial si legalizate de cronicarul heraldic si de regele Spaniei care autorizeaza motoul: "In summa virtute bona valetudo" (Arhiva heraldica a cronicarului de arme D.Vicente de Cadenas y Vicent, de Gaztanaga y Nogues . semnatura si sigiliul Ministerului de Justitiei si de Interne. Protocol 3/1995.folios 141- 143

Stromillo, in 2004 a implinit cinzeci de ani de practica clinica si de maestru Un timp scurt in istoria umanitatii.
Sa comprimi cincizeci de ani de activitate poliedrica precum acea a lui Stromillo in putine pagine este intr-adevar o angajare anevoioasa, ajunge sa ne gandim ca directorul policlinicii universitare din Munchen , profesorul Fritz Holle l-a definit : " noul cosmonaut al gandului"

El este o figura ce are o mare fascinatie intelectuala, care a fost deja proclamata de eroismul virtutilor sale. El este un fidel executant al indicatiilor pastorale transmisa de ereditatea primita de la unchiul sau Episcopul Monsigneur Don Antonio Maria Stromillo.

Cat despre idealism, speranta si iubirea universala, nu credem ca poate exista azi un medic sau maestru egal cu Mario Michelangelo Stromillo. El releva un intelect o panorama atat de grandioasa a activitatii vietii in lumi invizibile si vizibile ca mintea rimane uimita si apoi transportata de o frumusete incintatoare, si mai ales Stromillo nu face speculatii, dar vorbeste cu autoritate "acestea sunt faptele eterne ale Naturii", el ne zice in acelas timp ne cere sa traim o viata a idealismului, caci nici o alta specie de viata nu este posibila pentru barbati si femei rationale care doresc sa actioneze in lumina dreptatii si nu subjugati de gresala.
Si cine face cercetari pe greutatea atomica a cuvintelor lui Stromillo , gasindu-se in fata unui asfel de aparent dogmatism, ei bine poate intreba : "cum as putea sti ca toate acestea sunt adevarate s
Cunoasterea este a multor specii, la cea ce se refera simturile, cea ce mintea vede, cea ce inima concepe, cea ce intuitia o stie. Pentru om potrivit temperamentului sau, ori una ori alta din aceste facultati, sau toate sunt cai ce duc la Adevar.
Noi suntem toti egali, si pentru fiecare dintre noi valoarea lumii si a evenimentelor variaza potrivit a cea ce cautam in viata. Cea ce este constitutia mintii si a inimii omului, acea este viziunea sa asupra vietii. Dar in timp ce pentru un individ reprezinta un fapt, poate insemna pentru un altul o reprezentare a unei iluzii, este insa o dovada a adevarului ce este egala pentru toti.

Adevarul este cea ce se impune. Un fapt al naturii, o data recunoscuta in mod onest si clar, duce ca urmare la o necesitate de a actiona in conformittae cu ea, chemarea poate fi rapida sau lenta, dar Lucrul care este exercita un asfel de efect asupra mintii incit aceasta nu se mai poate elibera de puterea unui asfel de Lucru. Deasemenea, cea ce a vazut mintea este o viziune a Adevarului , si nu o iluzie, viziunea creste de la o zi la alta , una dupa alta, dar o multime de dubii nu poate invalida un singur adevar.
Sufletul ce crede de a fi apucat Adevarul poate continua sa lupte rabdator , omorand unul cate unul dubiile ce se ivesc.
Daca acete numeroase adevaruri a lui Stromillo sunt facute in Natura, cu timpul se vor demonstra tuturor. Mai devreme sau mai tarziu vom intra sa facem parte din gandul fiecarui om , daca omul trebuie sa gandeasca intr-adevar in acord cu toate faptele .
Acestea pot fi vazute unul cate unul, pe masura ce li se dezvolta facultatile necesare pentru aceasta viziune, dar nu este dat fiecaruia dintre noi- in starea de a cum cea a limitarii sa vedem totul, de la munca atomului la opera sistemului solar care se face prin Vointa lui Dumnezeu.
Pe masura ce constiinta creste si facultatile se dezvolta tot mai mult, numarul de fapte se manifesta viziunii noastre. Pe rand toate faptele ce inainte erau numai adevaruri ce s-au considerat adevarate, vor fi vazute prin viziune directa, dar viziunea complecta in toata spendoarea sa va veni numai cand sufletul va deveni un Maestru al Cunoasterii.
Pana la acel moment, fiecare dintre noi poate macar sa regleze propriile actiuni potrivit viziunii Adevarului pe care -l poseda. Daca am vrea sa intelegem ca nu numai cele cinci simturi si mintea, sunt singurele mijloace de cunoastere, ci ca mai sunt si aspiratiile, imaginatia, afectivitatea noastra si spiritul nostru de sacrificiu, atunci Adevarul se va revarsa in noi prin multe canale ce in prezent sunt inchise.
Viata este un lucru prea mare deoarece un singur instrument de cunoastere, mintea, poate sa o inteleaga, mintea este un instrument foarte util pentru a inregistra, dar imita mult viziunea.
Pentru cine doreste sa incerce pe rand adevarurile divine nu este un mijloc mai sigur ca acela de a pune in practica un mare adevar usor de acceptat ; adevarul fraternitatii. Sa consideram pe fiecare ca si cand ar fi la fel, ca aceas viata circula egal in toti, ca lucrurile grave pentru el sunt grave si pentru ceilanti, si considerand aproapele lui va zice :
"Acesta este un alt eu insami" a naturii mele, si sudiaza cu rabdare aceasta parte misterioasa a lui insasi, intrinseca siesi; apoi se vede pe sine , pe masura ce caritatea sa si toleranta creste, se regaseste imboldit misterios sa descopere , in om sau la Dumnezeu, adevaruri ale caror existenta le ignora complect.

Actiunea ce are ca propulsor iubirea este Cunoasterea Divina , si oricine actioneza din iubire trebuie inevitabil sa dobandeasca cuonoasterea .

Acesta este modul cel mai sigur de a demonstra ca - Cuvantul lui Dumnezeu "Verbul" sunt realitati si nu creatii splendide ale creierului unui orarecare eunuc erudit travestit in filozof. Daca un individ nu poate sa creada toate invatamintele Verbului, sa actioneze macar conform a cea ce Verbul ne invata. Se va convinge ca "Verbul" (Cuvantul Domnului) dezvaluie o Realitate minunata. Si cand va stii , cu fiecare fibra a fiintei sale si in fiecare clipa a vietii sale ca tot cea ce el este - iubirea sa cea mai sublima si spiritul lui de sacrificiu cel mai inalt, credinta sa absoluta dedicata este acea realitate in el:
si ca separata de EA, nu exista, atunci el va gasi in sine un instrument de cunoastere prin care va putea descoperi totul despre sine. Cand Adevarul lui Dumnezeu este in natura aceluiasi om; nu este o straina, ci il Insoteste constant in visele noastre.
Cunoasterea este mostenirea omului pentru ca el este Divin, nu numai Cunoastereaa, ci si Puterea, puterea de a indrazni, de a suferi de a invinge.
Acest sens al Victoriei ce ne poarta pe culmi bucuriei , este un dar pe care Dumnezeu il da tuturor ce il iubesc.

Stromillo era un atent urmaritor a celui care a primit premiul Nobel ,
d-ul Arthur William Russell, filozoful al carui adept se declara, inca tanar fiind in anul 1969 cand publica in revista Il Pensiero Medico(Gandirea medicala)) un articol cu titlul: "Despre cauzele nebuniei".
Dupa ce s-a laureat in medicina si chirurgie in anul 1989(Campus Europeo) cu laude, s-a dedicat studiilor diverse, mai ales neurofiziologiei si psihiatriei.
In aceasta perioada colabora cu numeroase reviste si enciclopedii si in una dintre aceste a publicat eseul sau : "Degenerari psihice “ Nebunia la virsta frageda" prin care obtinu o mare notorietate in Europa. In sfarsit in anul 1990 a fost chemat sa conduca cele mai interesante si vivace reviste nu numai pentru acea perioada, dar fara-ndoiala o intreaga istorie a Italiei moderne:
"Il Pensiero Medico"(Gandirea medicala), care timp de cinci ani a cules tot ce era mai bun din cultura si stiinta italiana din acea perioada ; este de ajuns sa ne gandim ca in comitetul de redactie colaborau cele mai luminoase stele din firmamentul medical mondial, sub insemnul acei particulare forme de iluminism care fu iluminismul italian, totul acordat rezolvarii problemelor concrete mediacle si sociale ce se puneau. Dotata cu o mare autoritate si prestigiu in Italia si in multe tari europene si peste ocean, Stromillo a fost numit membru al Uniunii mondiale de cultura , si Omul anului in Statele Unite ale Americii. Mai tarziu publica acea opera magistrala care este "Intorno al metodo nello studio dello spirit"(Despre metoda studierii spiritului).
Obstacolat de puteri oculte si de deplorabilul si mizerabilul sistem social-politic-comercial italian Stromillo a fost constrans sa abandoneze Genova sa draga si sa se refugieze in Romania, unde traieste de mai bine de optesprezece ani predand multi ani la Universitatea locala din Timisoara,

In acest deceniu in afara desfasurarii unei intense activitati de maestru si de docent universitar, a publicat numeroase cercetari in domeniul neurofisiologiei si al biofizicii atomice preintre care cele mai importante sunt:

"Nutritionismul psiho-neuro - ortomolecular", " Nucleele energetice a lui Stromillo.", "Psiho-neuro-imunogenetica prenatala", "Psiho-neuro “ ergo-cineza “ orto
gnatodontia" , Terapia cu integratori alimentari incarcati foto-cromatic", "Ontogeneza", "Medicina izomorfica", "Sinergismul mental", descoperirea unui nou meridian deacupunctura. Meridianul Celest", micoza cerebrala sau pseudoepilepsia.
" Chromatic test for psycho-somatic reactions"(S.T.), "Terapia nutritionala astrologica in concordanta cu propriul semn astrologic", "Terapia ago-electrolitica", " Terapia Hidro-foto-cromatica", "testul scarii personalitatii", hipnoza in contraceptie si sterilitate", "Omul , vizualizarea cristalizata a unui camp electromagnetic miscat de centrul sau “ punctul singular “ "Creierul". " Vaccinul psihic a lui Stromillo"

Stromillo este o creautura a unei toamne tarzii si toata viata va purta caracteristicile importante in sange, "virtutile" acestui anotimp. Nu este vorba de rechemari astrologice pentru a specula aspectul misterios al existentei lui Stromillo.
Stiinta nu ignora gravantul complex de influente biologice pe care mediul cosmic o exercita pe individ , si in conceptia de mediu cosmic intra mai ales aspectele anotimpurilor cu iradierile solare, temperatura, presiunea, variatiile in campul electromagnetic, vintul, umiditatea si o serie de radiatii siderale pe care cercetarea moderna incerca sa le descopere.
Meteopatologia care stabileste relatiile dintre simtome morboze si fenomenele atmosferice releva singura legatura intima care uneste fiinta la natura si la influentele cosmice. Iata de ce biologul nu considera inutile particularitatile geografice, atmosferice si ale anotimpurilor in raport cu nasterea, deoarece nu poate fi indiferent pentru organism care infrunta viata, primul aer pe care il respira, si situatia cosmica care insoteste prima dezvoltare a functiilor vitale.

Desigur , stiinta noastra este inca destul de saraca privitor la aceste argumente, dar nu putem neglija problema. Toamna ca situatie cosmica trebuie deci sa aiba un aspect particular ce va influenta intr-o oarecare masura corpul si sufletul creaturilor care vad lumina in acel anotimp ce incheie dinamismul verii inainte de marele som de iarna.
Zilele se scurteaza rapid si iradierea solara este tot mai avara. Este timpul coacerii: natura se grabeste sa termine propriul ciclu inainte de agresiunea iernii. Primele vinturi reci pot compromite truda indelungata de pe timpul verii “ si vegetatia pare ca vrea sa profite din plin de ultima raza de soare.
Natura se grabeste. Chiar si animalele ce traiesc scufundate in frig in letargie se grabesc : pregatesc culcusul, strang provizii, devin vorace pentru a acumula o suficienta rezerva de grasime. Chiar si marea familie a migratorilor se grabeste si nelinistea de toamna se manifesta la toti.
Iarna este intunericul, frigul. Poate fi chiar moartea.
Si poate un obscur reflex al grabei, al activitatii ce se revad intr-un fior al lumii vegetale si animale chiar si la oameni “ creaturile toamnei. Senzatii apasatoaree de la fuga inreparabila a timpului, angoasa cosmica, melancolia ce se incapataneaza pe timpul aniversarilor zilei de nastere, si mai ales dorinta de a atinge telul , de a se afirma intr-un mod oarecare. Impresie dureroasa de a pierde timpul, de lipsa . Chiar si Stromillo este fiul toamnei.
Caracteristicile psihice pe care le-a petrecut in resemnare vor ajunge la el exacerbate la un paroxism de intensitate. Solul va arde sub picioare : el va fi neobosit in calatorie, va schimba continu locuinta si aviditatea sa de a bea toate sursele cuonoasterii va fi fara egal.

Stromillo, liricul ratacitor va simti chiar ca o napasta greutatea situatiei cosmice de toamna. Si ce sa mai spunem despre producties

Prima editie a volumului " Parliamone assieme" urca pana in 1967 din acea data pana azi el a produs mai mult de trei sute de volume. Subiectele tratate s

Anatomia,patologia medicala, neurofiziologia, acupunctura, homeopatia, medicina biologica, bio fizica atomica, psihologia clinica, ginecologia psihosomatica, stintele naturii, psihiatria, filozofia, religia, retete, dietologia nutritionismul, medicina sportului, poezia...Acestui noian de volume trebuie sa mai adaugam publicatiile stintifice aparute in diverse reviste si colabaorarea sa cu diverse enciclopedii medicale. Este un vulcan in continua eruptie. Privitor la noianul operelor ar putea concura cu anticul Democrit, ultimul dintre pre socratisti, dar Democrit a trait aproape o suta de ani si Stromillo este inca departe de aceasta distanta.

Operele majore care i-au adus apelativul din partea multor colegi de "DoctorMaximus" sunt urmatoarele :
"Giuramento per i praticanti la Medicina Suprema"(Juramantul pentru practicantii Medicinii Supreme), "Precetti, Regole e Massime Sanitarie"(Precepte, Reguli si Maxime Sanitare), "De arte Medica Synthesis (Institutii de medicina), "Officium medicinae Sermonis Peritia", Trattato di terapia medica d'Urgenza"(Tratat de terapie medicala de Urgenta)," Trattato di Materia Medica Omeopatica(Tratat de Materie Medicala Homeopatica), "Enciclopedia di Medicina Biologica" (50 vol.)(Enciclopedie de Medicina Biologica), " I Canoni di Clinica Moderna" (due volumi)(Canoanele de Clinica Moderna), "Nozioni di Biofisica Atomica per Medici"(Notiuni de Biofizica Atomica pentru Medici), I Canoni di Medicina Esoterica"(Canoanele medicinii Ezoterice),"Institutii de medicina", I Nuclei Energetici di Stromillo"(Nucleele Energetice de Stromillo), "Il Meridiano della Sorgente Infinita"(Meridianul Izvorului Infinit), "L'uomo visualizzazione cristallizzata di un campo rotante elettromagnetico mosso dal suo centro “ il punto singolare “ Il cervello"(Omul viziunea cristalizata a unui cimp rotitor electromagnetic miscat de centrul sau- punctul singular-Creierul), Atlante di anatomia umana normale"(Atlas dr anatomie normala), Atlante di agopuntura"(Atlas de acupunctura), Atlante di auricoloterapia"(Atlas de auriculoterapie)," Medicina Suprema, scienza o poesias(Medicina Suprema , stiinta sau poezie)(poezii).

Amintind aceasta aviditate de a cunoaste si nevoia stringenta de a scrie, de a publica, de a se realiza cu orice pret, cum sa nu te gandesti asupra "grabei" si asupra sentimentului tragic a timpului care fuge, ce caracterizeaza fii anotimpului , toamna

In Stromillo este o profunda fidelitate a situatiei sale cosmice: el se va simti rau chiar toamna pe timpul primelor ploi din septembrie.
In septembrie din 2002 Confratii de la Militaris ac Hospitalarij Ordinis Sanctae Mariae de Bethlehem au dorit sa imortalizeze pentru contemporani si urmasi, viata, gesta, apostolatul, sacrificiul marelui medic definit medicul teribil, oferind Fundatiei Medicale Romane o placa comemorativa din marmura cu urmatorul text:

" Aceasta placa reprezinta certificatul de nastere a unei noi reforme a medicinii ce poarta un singur titlu: Omul, vizualizarea cristalizata a unui camp rotitor electromagnetic miscat din centrul sau: " punctul singular"- Creierul.
Cu aceasta noua descoperire a sa, recenta, Mario Michelangelo Stromillo, dominator incontrastatde jumatate de secol de cultura medicala,inchide astfel aceasta perioada istorica, influentand si in cele mai indepartate nervuri, neurofiziologia si cercetarea in general ca si cum ar urmari firul unei viziuni ideale, cu o cercetare ideala ce se inalta deasupra operatiei stintifice pentru a asuma semnificatia unei eliberari a unui italian, adesea hulit pe nedrept si defaimat, care deasupra oricarei ideologii a stiut sa faca datoria sa in tara si in strainatate,si daca ar fi fost necesar chiar cu pretul vietii sale.


I Confratelli del Militaris ac Hospitallari Ordinis Sanctae Mariae de Bethlehem


MARIO MICHELANGELO STROMILLO
ASTRUL COSTELAÅ¢IEI UMANE

Stromillo mai ales este un om etic, dintre aceia care reprezinta etapele milenare ale civilizatiei umane;
om de stiinta care a lasat urme incontestabile in calea noastra, el a colorat constiinta si a exprimat virtuti umane dintotdeauna.
Stromillo este lumina secolelor, nu o strafulgerare tranzitorie, mai mult sau mai putin vizibila a unei perioade istorice date care emana de la oamenii geniali. Universalitate, perpetuare, infailibitate, suprematia Mintii sunt atribute date lui Stromillo culmea reprezentarii constiintei cosmice.
El este sanatate; tesatura biologica este perfecta; toate celulele: glandele, muschii, nervii sunt construiti admirabil, functia lor armonioasa se incheie prin expresii si prin sinteza Mintii sale.
O minte producand la superlativ, ca acea a lui Stromillo, nu poate contine o viata de organism mediocru sau imperfect.
El este constructia si armonia biologica maxima
Mintea sa se activeaza rapid, se trans umanizeaza
Acest maestru apare in viziunea noastra un geniu, fiinta cea mai apropiata de Dumnezeu Dio.
Stromillo explica, complecteaza, epuizeaza misiunea sa, care consemneaza fatal istoria; care este etica in mod special.
El a dat cea ce trebuia sa dea , a spus cea ce trebuia spus Umanitatii.
Numarul de ani ce vor urma nu au importanta in determinarea istorica a misunii sale.Sa ne oprim ca sa contemplam aceasta mare figura a Medicului, care recapituleaza secole de civilizatie, iradiind noi reflexe de lumina in Lume.

Astrele constelatiei umane sunt nenumarate, ca si a cerului instelat, ca acestea vor straluci in noaptea veacurilor, si sunt eclipsate numai de tenebrele ignorantei.
Reflexia lui Stromillo este reflexia sublima a vietii sub aspectul cel mai bun, care este eterna
Ne propulseaza catre gloria Omului!


Arhiva istorica-clinica si bibliografica de
Mario Michelangelo Stromillo y d'Apice
18A° descendent al dinastiei Ceccano urcand in epoca Pontificului Onorio III, 1216 A.D.

Biblioteca care cuprinde toata documentatia istorica, bibliografia stintifica
a lui
Mario Michelangelo Stromillo y d'Apice di Ceccano


Prin grija deosebita a Fundatiei Medicale Romane operele lui Stromillo pot fi consultate de oricare interesat la secretariatul cancelariei Ateneului de Stiinte Medicale , Farmacologie si Stomatologie.
Tel. 0040. 47.30.45

Dusmanii nostrii ne ataca cu arma infamiei si a minciunii, noi ne aparam cu cea a intelepciunii


Jurnalul unei boli trecute!
Ma numesc M. F. sunt din Arad si am 63 de anAnul trecut in luna Martie am fost diagnosticata cu neoplasm ovarian drept stadiul III C si operata la Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta din Cluj!
A fost o operatie foarte complicata care a durat peste 6 ore si in care s-a procedat la extirparea blocului tumoral incluzand rezectie segmentara de ileon, hemicolectomie dreapta, histerectomie totala cu anexectomie bilaterala, omentectomie totala, histerectomie totala cu anexectomie bilaterala, omentectomie totala , excizie peritoneu parieto-colic stang, parieto-colic drept, peritoneu vezical, peritoneu fund sac Douglas(staging), colecistectomie pentru litiaza biliara.
In urma rezultatelor HP venite la 3 saptamani dupa operatie, rezultate care au confirmat diagnosticul operator, am fost programata la chimioterapie de catre comitetul de medici din cadrul Institutului Oncologic din Cluj.
Am decis sa refuz tratamentul chimioterapeutic.
In urma acelei operatii dificile in care mi-au fost taiati 70 cm din ansele ileale(intestinul subtire) si 15 cm colon drept , etc. am ramas cu un deficit mare de Fe, avand Hb la valori foarte mici si eram foarte slabita, avand diaree si neasimiland mancarea ingerata.
Doctorii alopati la care am fost nu au reusit sa ma ajute si imi recomandau toti tratamentul de chimioterapie, pe care l-am refuzat in continuare..
Apoi, la o luna si jumatate dupa operatie, baiatul meu a auzit despre domnul profesor Mario Michelangelo Stromillo si despre rezultatele remarcabile pe care acesta le are in tratarea diferitelor boli considerate incurabile de catre medicina alopata si m-a dus la dansul la o consultatie. Domnul profesor mi-a recomandat un tratament bazat pe sucuri naturale de legume si alte remedii naturiste prescrise de dansul.
Am urmat intocmai sfaturile si tratamentele domnului profesor iar acum, dupa un an de la operatie ma simt mult mai bine si sunt convinsa ca am invins boala si ca sunt pe drumul cel bun. Analizele de sange si markerul tumoral CA 125 sunt in limite normale.
Ma bucur foarte mult ca am avut sansa de a auzi din timp de domnul profesor si de a fi tratata de dansul.
Ii multumesc din suflet si pe aceasta cale domnului profesor Stromillo si ma rog bunului Dumnezeu sa ii dea multa sanatate, intelepciune si putere ca sa poata ajuta si trata cu succes cat mai multi bolnavi, mai ales pe cei pentru care medicina alopata nu prea are solutii concrete!Arad, 03.03.2011 M.FArticol dedicat tuturor denigratorilor mei care au facut din aceast comportament deplorabil o profesie

Aceasta este o problema adevarata si foarte importanta de care ar trebuii sa fiti preocupati, si nu de propiria mea existenta modesta


IATA O IPOTEZA CUTREMURATOARE:

Vaccinarea impotriva gripei porcine poate fi folosita ca modalitate abuziva de implantare cu microcipuri
Data aparitiei: 27.11.2009
"Dieta, injectiile si interdictiile se vor combina, de la varsta foarte timpurie sa produca acel tip de caracter si tip de credinte pe care autoritatile il considera dezirabil si orice critica serioasa a puterii va deveni imposibila psihologic." - Bertrand Russell, 1953

Medici, terapeuti naturisti, persoane implicate in domeniul farmaceutic si al producerii microcipurilor ne dezvaluie o noua modalitate de implantare in fiintele umane, fara stirea acestora, a microcipurilor: vaccinarea impotriva gripei porcine.

Jane Burgermeister, cea care a demascat crima ce este pe cale sa fie comisa prin vaccinarea impotriva gripei porcine datorita toxicitatii acestui vaccin, mai periculos decat boala de care ar trebui sa ne fereasca, ne arata un alt scop cutremurator al acestei campanii de vaccinare: implantarea cu microcipuri. In acest fel, cei care datorita unei bune imunitati scapa de efectele otravurilor existente in acest vaccin pot fi controlati prin intermediul cipurilor.

Jane Burgermeister a fost informata de un producator austriac de cipuri RFID, deosebit de interesat de acuzatiile de crima aduse companiei Baxter, ca se are in vedere utilizarea microcipurilor in cadrul campaniilor de vaccinare a maselor. Iar un producator american de microcipuri a afirmat ca lucreaza pentru implanturile "pandemice" de microcipuri.
Modul in care se intentioneaza sa se faca implantarea de microcipuri, fara stirea si acordul nostru, prin intermediul vaccinarii impotriva gripei porcine este aratat de dr. Ryke Geerd Hamer, fondatorul GNM (German New Medicine). Dr. Hamer arata, conform declaratiilor unei persoane angajate la o companie farmaceutica din Viena, ca acele seringilor cu care se injecteaza vaccinul impotriva gripei porcine contin nanoparticule in varful lor. Aceste particule nu sunt vizibile cu ochiul liber, dar pot fi depistate usor la microscop.

Personalul companiei farmaceutice respective a fost informat ca aceste nanoparticule actioneaza in corpul uman ca un hard-disc, o multime de date putand fi stocate pe ele, ne mai fiind nevoie de carti de identitate si de credit. Conform informatiilor primite de angajati, aceasta masura urmareste si realizarea unui recensamant exact precum si protectia copiilor (multe mame abandoneaza nou-nascutii fara ca autoritatile sa afle).

Un avocat austriac consultat asupra modului in care se poate evita implantarea cu cip era deja la curent cu acest plan. In Austria vaccinarea nu este obligatorie in acest an, dar prin intermediul mijloacelor mass-media populatia este manipulata sa se vaccineze din proprie initiativa. In cazul in care se vor prezenta prea putine persoane la vaccinare, in anul ce urmeaza vaccinarea va deveni obligatorie. Vor fi cu siguranta scutite anumite grupuri profesionale (politia, personalul medical, politicieni etc.). Cei care lucreaza in domeniul juridic cunosc cai prin care sa evite vaccinarea, dar pentru majoritatea populatiei nu exista scapare.

Prezentam in continuare fragmente dintr-un interviu cu dr. Ryke Geerd Hamer realizat de ing. Helmut Pilhar la data de 26 august 2009:

Hamer: in cateva zile, cele mai rele temeri ale noastre au fost intr-adevar inlocuite de cruda realitate.

Pilhar: Va referiti la amenda de 1000$ si cele 30 de zile de inchisoare care ii ameninta pe cei care refuza vaccinarea in SUAs

H: Da. Iar cei care obiecteaza (adica cei care se opun cipurilor aducatoare de moarte) nu vor fi trimisi in inchisori normale, ci in sutele de lagare de concentrare care au fost pregatite special in toata tara. Aceste lagare vor putea fi parasite doar de cei care si-au implantat cipul. Si odata ce vor fi afara poate urma moartea prin cip.

P: Te referi la inceperea decimarii masive a populatieis

H: Poate insemna doar aceasta. Altfel nu ar avea rost sa se implice politia si armata, amenintarea cu asemenea pedepse drastice, toate doar pentru a face oamenii sa participe la o simpla campanie de vaccinare sezoniera. Esti vaccinat in octombrie pentru vara urmatoare. Este complet ridicol. Cu Tamiflu se pot scurta poate fazele tipice prin care se trece in timpul procesului de insanatosire pentru 2-3 saptamani. In viziunea GNM chiar si acest lucru este total lipsit de sens.

P: Este interesant ca in SUA exista un stoc de 100.000 de sicrie de plastic. Pentru ces Pe de alta parte, populatia a fost deposedata sistematic de arme si caini de paza.

H: Tu poti sa intelegi cel mai bine care este motivul pentru care nu se vorbeste despre lucrurile acestea. Se vorbeste despre vaccinare, dar nimeni nu pomeneste despre implantarea cipurilor prin vaccinare. Aceasta este intr-adevar straniu pentru ca este evident ca implantarea cu cipuri este adevarata tinta a acestor masuri guvernamentale.
Sunt o multime de discutii interminabile pentru a se stabili daca Tamiflu este sau nu nociv, dar nu se aminteste nimic despre cipuri. Bineinteles ca Tamiflu este nociv, este o otrava. Este daunator in procesele de vindecare si, de asemenea, la femeile insarcinate, in ultimul trimestru al sarcinii, in faza de vagotonie. Dar faptul ca se implanteaza prin acest vaccin cipurile mortii da acestui subiect o noua dimensiune. Faptul ca aceste cipuri ale mortii vor fi utilizate intr-un mod lipsit de scrupule nu trebuie sa ne mire. Morfina si chimioterapia sunt folosite in continuare in tratamentul cancerului, in ciuda ratei mortalitatii de 98% (in timp ce aplicand tratamentul GNM rata supravietuirii ar fi fost de 98%) desi oncologii au fost informati ca GNM lucreaza dintr-o perspectiva stiintifica si cunosteau rezultatele obtinute.

P: Este de asemenea ciudat ca americanii au creat aceasta lege martiala in virtutea careia manifestarile de refuz al vaccinarilor pot fi usor stopate. Dar de indata ce le-ai implantat oamenilor cipuri ei nu mai au scapare.

H: Este evident ca aceasta "batalie a cipurilor" a fost pregatita de multi ani. Gripa porcina, care in realitate nici nu a existat, a fost pretextul fatal: trei porci si un copil, morti din cine stie ce cauza. Pornind de la aceste minciuni a fost construita aceasta pandemie mondiala. Aceasta arata ce organizare buna si influenta puternica are presa la nivel mondial: poate transforma un musuroi intr-un munte.

P: S-a inceput cu SIDA, pe urma a inceput minciuna cu boala vacii nebune. Dupa minciuna 9-11 a urmat minciuna Antrax-ului. A urmat gripa aviara, acum avem gripa porcina. La anul o sa avem minciuna gripei soricesti. Totul conduce spre solutia finala: toata lumea sa aiba implantat un cip. Atunci oricine va putea fi manipulat si asasinat arbitrar.

H: Au inceput cu copiii si femeile insarcinate. Ei vor fi primii care vor beneficia de tratamentul cu cipuri si Tamiflu. Multe din femeile in ultimul trimestru de sarcina vor pierde copiii pentru ca Tamiflu este foarte toxic. Chiar ele insele pot muri.. In ultimul trimestru de sarcina corpul femeii este vagotonic si este cunoscut faptul ca in timpul vagotoniei un vaccin antigripal sau o injectie cu morfina pot fi mortale. In acelasi timp in SUA exista o oarecare panica in randul populatiei. Oamenii se intreaba unde ar putea sa se refugieze pentru a nu fi injectati cu forta cu cipurile mortii, pierzandu-si astfel libertatea.

Oamenii ar trebui sa se intrebe cu mult realism cum ar fi sa traiesti cu acest cip in tine stiind ca oricand viata ta poate fi intrerupta.. Daca vom ajunge in aceasta situatie, complet lipsiti de aparare, regretele nu vor mai avea niciun rost. De aceea este foarte important pentru clasa conducatoare sa tina oamenii in intuneric atat cat este posibil.

De indata ce sclavii vor avea cipurile mortii implantate li se va permite sa stie acest lucru. Apoi vor fi ca niste pudeli dresati. Nimeni nu va indrazni sa vorbeasca despre aceasta. Va fi ca printre "fratii" masoni. Fiecare dintre ei stie ca in momentul in care va scoate un cuvant de dezaprobare i se va servi otrava in cafea de catre Marele Maestru si nu va mai supravietui nicio zi. Lumea intreaga urmeaza sa devina un lagar de concentrare plin de sclavi, exceptand membrii unui anumit grup. Sa ai implantat un cip al mortii inseamna o potentiala sentinta la moarte in orice moment.
Cat de naivi putem fi sa cerem Mossadului si CIA sa dezvaluie care le sunt adevaratele intentiis! Soarecele niciodata nu crede ca pisica va veni.

Intr-o companie care ambaleaza acele pentru vaccinarea cu cip, al carei personal numara cateva sute de persoane, este nevoie doar de una sau doua persoane "de incredere" care sa insereze cipul la finalul procedurii. Apoi toti ceilalti lucratori pot confirma ca ei nu au stiut nimic. Aceasta se numeste "controlul calitatii" si "verificarea finala" si apare ca ceva perfect normal.
Este ciudat si faptul ca fiecare ac pentru vaccinarea cu cip are un numar de cod individual, care este adaugat la numarul de identitate. Daca nu ar fi asa, de ce banalul ac pentru "vaccinul gripei de vara" are un numar individual si de ce se cere pasaport pentru aceasta asa-zisa vaccinare antigripalas Si de ce americanii nu lasa pe nimeni sa intre in SUA fara a avea un cips
P: "Clubul de la Roma" a declarat in anii '70 intr-una din publicatiile lor (posibil in Omenirea la punctul de rascruce) ca: fie rata natalitatii trebuie scazuta, fie rata mortalitatii trebuie crescuta. Institutul Max Planck crede ca populatia lumii trebuie redusa la 2 miliarde de oameni. In SUA exista asa-numitul "Stonehenge American" unde o inscriptie gravata pe un bloc de 100 tone de granit arata ca populatia lumii trebuie sa fie redusa la 500.000 de milioane de oameni pentru a se ajunge la "Era ratiunii". Analizand ipoteza asa-zisei "suprapopulari" s-a constatat un fapt interesant, si anume ca numai statul Texas ar putea hrani toate cele 6 miliarde de oameni. Daca cineva ar inghesui cele 6 miliarde de trupuri cu o greutate aproximata la 80 kg si un volum aproximat la 80 l, unul langa altul, in forma unui cub, laturile cubului vor masura numai 800 m. In Austria am putea ascunde acest cub in cea mai apropiata vale. Nu cred in asa-numita "suprapopulare", mai degraba presupun ca fanaticii globalizarii nu au nevoie de 6 miliarde de sclavi asa ca vor sa reduca populatia la o zecime.

H: Helmut, ai avut dreptate cand ai afirmat intr-o discutie pe care am purtat-o anterior ca "daca ei vor reusi sa infaptuiasca asta, vor castiga". In aceste conditii, actiunea organizatiei GNM e pe cale sa fie suspendata, deoarece daca oamenii vor cunoaste adevarul si se vor trezi la realitate, aceasta va fi impotriva intereselor acelor fanatici ai globalizarii.

In concluzie, asa cum a afirmat si dr. Ryke Geerd Hamer in acest interviu, planul elitei internationale ce controleaza acest "program al gripei porcine" este de a raspandi teroarea in randul populatiei fortand in acest fel oamenii sa renunte la drepturile lor. Doar in aceste conditii, cand majoritatea oamenilor se vor transforma in sclavi, grupul criminal va putea sa isi duca la indeplinire planurile sale diabolice.
Stromillo's biography is included in the following international Encyclopaedias

Who's Who in the World 5th edition, 1980-1981- Marquis Who'sWho edit. Chicago, Illinois U.S.A.
Who's Who in the World 4th edition,1978-1979-marquis Who'sWho edit.,Chicago, Illinois U.S.A.
Nternational Book of Honor 1th world edition-Published by American Biographical Institute 1985-S.U.A.
Dictionary of International Biography 1976 Melrose Press editor-cambridge,England
Men of Achievement,Vol.10th-edit.International biographical centre, Cambridge,England
Who'sWho in italy “ The International red series-edit 1983 Who's is Who in Italy-Milano
Who is Whos Namenstexte der Prominenz aus Politik, Wirtschaft und Kultur 3auflage “verlag fur Industrie wirtschaftswerbung GmbH-berlin
The International Register of Profiles,8th edition-International biographical centre-Cambridge-england -1985
International Who's Who of Intellectual, Vol 1th-edit.1978 I.B.C Center, Cambridge,England
Who's Who in Western Europe 2th edit.1984-I.B.C “ Cambridge,England
Who'sWho in the World,6th edit.1982-1985-Marquis Who's Who U.S.A.
World Guide to Scientific Associations and Learned Societies 4th edition 1984, 4Ausgabe Munchen,germany
Five Thousand Personalities of the world-edit 1986-American biographical InstituteNorth Carolina-U.S.A.
Community Leaders of the World 1th edit 1986- first Commemorative issue-A.B.I.-Michigan,U.S.A.
Who's Who in italy , The International red series, 3rd edition 1980,Who's Who Zurich
Who's Who in Europe, Dictionnire biographique des personnalitea europeennes contemporaines- 5 edition 1883, edit servi-thech Waterloo-Belgique
Il Chi e nel Giornalismo Italiano, edit.Nuova Mercurio,1971 Milano
American chamber of Commerce in Italy “ Directory 1984 - Italy

  •  

Evaluare: 4.3/5 (6 voturi)

Arhiva fisiere

©2019 Fundatia Medicala Romana. Toate drepturile sunt rezervare.
web developed by ArtDevs.com