European Medical Foundation | ANTIMATERIA SI RAPORTUL EI CU ARTA DE A SE VINDECA

EUROPEAN MEDICAL FOUNDATION

                   "HIPPOCRATES"

ATHENEUM COLLEGE OF MEDICINE

European Medical Foundation is a member of World Federation of Research Institutes of Washington USA

 Rss
Pagina principala / Noutati editoriale / Publicatii / ANTIMATERIA SI RAPORTUL EI CU ARTA DE A SE VINDECA
 

ANTIMATERIA SI RAPORTUL EI CU ARTA DE A SE VINDECA

   EUROPEAN MEDICAL  FOUNDATIONPresedinti MarioMichelangeo StromilloDe STROMILLO“Lectio Magistralis” CORPUS


\"\"


Gigantul microscopiei electronicaMARIOMICHELANGELO STROMILLO


LIBRO I


    ANTIMATERIA si  RAPORTUL EI CU ARTA DE A VINDECA


Preambul


Mario Michelangelo Stromillo fiind si Poet a fost definit  legislatorul neanuntat al viitorului, deoarece da glas adevarului etern dincolo de necesitatile personale si rolul istoric al traditiei.


Stromillo,maestrul, ne spune:


 Stiinta este mostenirea omului deoarece el este Divin, si nu numai Cunoasterea ci si puterea de a indrazni, de a suferi sau de a fi invingator. Acest sens de victorie, purtat de secole, culmea fiecarei bucurii este harul pe care Dumnezeu il da tuturor acelora care-L iubesc. Dubiile se pot ivi unul dupa altul, dar un milion de dubii nu pot sa invalideze un singur adevar. Stromillo, este unul dintre putinii oameni care sunt dotati cu o  capacitate de concentrare profunda care, impinse de o forta misterioasa, se detaseaza de lumea externa pentru a capta  muzica interna , a carei tema variaza cu fiecare anotimp, cu fiecare tara, care este tulburata sau sublimata de viata,de pasiunile oamenilor care o percep. Intensitatea vietii celulare,intensitatea vietii in adancurile oceanului nostru intern, al carui  super-centru cerebral traseaza,selectioneaza  pentru a construi gandireaordonata .Toate aceste micro-suflete  se unesc pentru a deveni un singur suflet, un spirit uman care eliberat de mici preocupari futile,superficiale, devine o particula a marelui spirit divin. Iata viata care incepe in sange pentru a se ridica chiar pana la contemplarea Domnului.Nu exista frontiere intre fiziologie si psihologie, intre fiziologie si arta, intre fiziologie si sentiment. Exista o unica disciplina:  cunoasterea omului in unitatea sa, in totalitatea sa.“MarioMichelangelo Stromillo, este un inger uman care traieste intr-o comuniune secreta cu Ingerul Divin.” are un coeficient de inteligenta respectabil  – IQ = 190; si discipolii sai il considera ca pe un cercetator al binelui suprem care lupta constant cu invizibilul si este un reporter atent al tribunalului istoriei; Este renumit recentul sau volum cu titlul: “ Marii Mistificatori ai Istoriei” (cartea rusinii; orgoliul nemasurat al istoriei incepe a scanda sfarsitul inevitabil a profetilor ce propaga falsul! )          Editat  de United States Medical Information Service.Intr –o scoala medie in timpul lectiei de geografie profesorul a distribuit tuturor elevelor sai prezenti in clasa o copie multiplicata reprezentand planeta noastra. Apropiindu-se de fiecare elev prezent in clasa a cerut ca sa rupa pagina primita in mai multe bucati ca mai apoi sa incerce sa o reconstruiasca privind numai dosul paginii adica foaia alba, pe care apoi sa o lipeasca cu scotch fara a privi reprezentarea  pe verso ; aveti doua ore la dispozitie pentru a recompune imaginea spuse profesorul, apoi semnati-va si puneti foaia pe catedra. Multi dintre elevi au intrat in panica, dar un baiat s-a retras intr-un colt al clasei si lua in mana foaia inainte de a o rupe,desena pe verso adica pe partea alba figura unui om rupse pagina si cu grija reconstrui figura omului desenata de el. Trecura numai zece minute si elevul a semnat foaia perfect recompusa si o prezenta profesorului.


-           “Iata , profesore, eu am terminat” –profesorul consternat neputand ascunde perplexitatea sa privind executarea prompta a temei controla imediat imaginea planetei noastre.


-           Cum ai terminat asa de repede exercitiuls


-           Baiatul raspunse : - profesore am desenat figura unui om pe verso pe pagina alba apoi am recompus aceasta figura perfect.


 Vezi profesore partea anterioara a desenului


 Vezi profesore dumneata ne-ai invatat intotdeauna ca trebuie reformata constiinta oamenilor daca vrem sa facem lumea mai buna , deci prin stratagema mea am vrut sa demonstrez acel lucru pe care dumneavoastra ni l-ati invatat dintotdeauna :


Acel baiat de treisprezece ani era Mario Michelangelo Stromillo.


In timpul unei lectii in clasa, la ora de matematica profesoara exclama:


-           “Stromillo tu  copiezi de la colegul tau de banca”


– si Stromillo potolit pe un ton calm descurajator ii raspunse: - “Da doamna, este adevarat!, copiez din  reminescentele scolare din anii de viata petrecuti intr-o viata trecuta!  Nu de la colegul meu!” Profesoara dupa o clipa de confuzie ii raspunse- Da se reflecta bine, tu ai dreptate!; suntem toti niste “plagiatori” deoarece insusim in mod constant informatii si practici de comportament din experientele noastre din vietile trecute.

  Bravo!


Stromillo,om  de mare cultura umanistica este dotat cu un  proverbial sens practic al vietii, intr-o zi vazand ca una dintre nepoatele sale adolescente se distra scriind poezii ii spuse: - “Anna, de ce scrii aceste randuri cand lungi cand scurte, scrie-le pe toate egale daca vrei sa urmezi calea drepta in viata”.


Draga d-ule.Darwin,


Eu provin de la Dumnezeu! – Dumneata, nu!


(dintr-o scrisoare de a lui Stromillo asezata sub pomul de Craciun din casa sa, la varsta de noua ani)


Ce este de spus despre productia sa stiintifica Prima editie  completa a  monumentalelor Enciclopedii de Medicina Biologica cuprinde mai bine de saizeci de volume monotematice, acest lucru reprezinta un eveniment unic din lume in domeniul editorial scris de un singur autor, destoinicia sa consta in a elabora si de a prezenta atent si minutios cercetarile sale.


Actualmente,  prima editie completa a operelor sale prin grija institutiei European Medical Foundation, cuprinde aproape doua sute de volume si recent prin grija institutiei World Federation of Researches Institutes. U.S.A. va cuprinde mai mult de treizeci de volume scrise de cosmosofie, neurostiinte, matematica biologica si alte teme !


Antimateria,medicina ezoterica, medicina orientala, acupunctura, alimentatia (spirituala,mentala si fizica), fiziologia, cosmobiologia, bio-matematica, oncologia,stiintele naturii, comentarii medicale, scrisori , retete, sfaturi, teosofie,religie, psihologie, psihiatrie, nastere nedureroasa, eugenetica... si un volum cu un  titlu provocator numit: “De la Copernic la Stromillo”. Este un vulcan in perpetua eruptie. Privind masa operelor sale ar putea concura  numai cu batranul Democrit, ultimul dintre  presocratici,dar Democrit a trait aproape o suta de ani si Stromillo mai are mult sa atinga aceasta varsta.


Corpus  “Lectio Magistralis” de Stromillo


Boala este experienta materiala si sanatatea este experienta spirituala.


Eu dobandesc cunostintele mele din surse infailibile, deoarece cunoasterea mea se naste din ascultarea atenta si supusa a mesajului lui Dumnezeu, Fiinta Suprema!


Tot ce se intampla intr-un moment determinat este rezultatul alegerilor precedente.


Orice actiune genereaza  o forta energetica care se intoarce spre noi cu aceiasi intensitate.Corpul fizic este conceput ca un mijloc  pentru a controla energia generabila si acumulabila.Inteligenta  Naturii opereaza fara efort, fara a intalni obstacole; este spontana, olistica si vitalizanta, spontana, intuitiva. Nu este liniara.


In momentul in care energia vine eliberata, ea poate fi din nou canalizata si utilizata pentrua crea orice lucru dau dorinta.


Nimeni nu poate atinge perfectiunea cu un mod de a proceda care este imperfect, si desigur modul nostru de a gandi este imperfect deoarece simturile noastre si mintea noastra sunt imperfecte.


Animalul mai mare este intoteauna glorificat de animalul mai mic.


Eu am imbracat acest palton care este facut pe masura corpului meu, dar as fi socat daca as gandi ca : “eu sunt acest palton”; deci impreuna cu corpul creste si sufletul meu, viata  si spiritul.


Daca oamenii de stiinta ar sti ca nu sunt numai corpuri, toata viziunea lor s-ar schimba.

Conceptul corpului al existentei apartine vietii animalelor.

Animalele ignora  conceptul de materie si spirit , si cine are o conceptie ca existenta se bazeaza numai pe corp nu este mai bun decat un animal.

“Tu nu esti acest corp” ! Acest lucru este inceputul cunoasterii.

Particula  de antimaterie poseda niste calitati dificile de conceput pentru inteligenta umana, deoarece sunt  contrare a tot ceea ce  cunoastem. Originala, mai veche decat oricare element material, ea este vesnic tanara si noua. Chiar si in contactul cu materia nu se supune la nici o lege a naturii materiale. Nici o forta nu poate distruge sufletul nici focul nu o poate atige, nici vantul nu poate sa o usuce; ea este eterna, omniprezenta, inalterabila si fixa;  este invizibila, inconceptibila si inmutabila.

Fiecare corp format, ce vietuieste,  este un vehicul, un mijloc care serveste electronilor pentru a cunoaste, a actiona, a gandi, a iubi.

“Creand”  un nou corp ei se imbogatesc, si in acelasi timp permit unui nou ‘’eu’’ sa se manifeste; adica mai pe intelesul tuturor ceea ce demonstreaza ca materia sau energia sunt in totalitate spirituale, adica gandesc, de altfel se vede ca fiecare forma imbogateste puterea  informationala a energiei.

Masina umana este acea celula biologica pe care  electronii au “creat-o” pentru a se multiplica ei insasi.

Omul adult este analogic vorbind similar cu  un spermatozoid,  creierul, care memorizeaza in electroni ADN-ul (memoria electromagnetica- chimica).

Toate  experientele vietilor precedente sunt continute in capul spermatozoizilor , servesc acestora pentru a se misca in spatiul lor, in lichidul care ii contine.

Memoria geneticaa ADN-ului se reactiveaza pe durata arcului vietii prin creier, inconstient sau  constient, si   “introduce” pentru  tot arcul vietii cu ajutorul creierului in ADN-ul celulelor seminale experienta traita.

In  prezent.

Uniunea in ADN-ula acestor factori omul spermatozoid formeaza o interactiune intre viata si inteligenza. Cand se intampla acest lucru omul ia cunostinta de trecutul sau,prin intermediul comunicatiei cul’inteligenta/memoria continuta in electronii ADN-ului sau.

Moartea ( marea frica a omului care nu se cunoaste pe el insusi) este invinsa si viata se manifesta in adevarata sa forma, acea eterna.

Voind indaratnic sa tratezi corpul pe cale fizica asa cum este arhicunoscut, provenind dintr-o sursa spirituala este o pura nebunie.

Nu este virusul cel care ucide, ci o reprezentare electromagnetica a acestuia.

Orice lucru este o  manifestare energetica diferentiata a unui unic principiu.

Toate tratamentele vor fi valide prin actiunea atomica a remediului.

Introducerea in corp de remedii electromagnetice, nu se insoteste cu o asimilare fizica, ci cu o explozie atomica care elibereaza energia inchisa in rigiditatea moleculara derivata din anxietate si dintr-o respiratie incorecta.

Biofizica atomica definind stiintific un teren biologic permite sa efectuam reordonarea raporturilor electronice a acelui teren si sa calculam “quantumul dezechilibrator”;

Ea constituie un adevarat ghid rational terapeutic in aplicarea unor consideratii similare in  raport cu terenul  ideal al sanatatii perfecte.

Energia umana este expresia  energiei cosmice.

Creatia, sau fiecare lucru  existent in lumea fizica,este fructul  transformarii non manifestului in manifest, tot ceea ce vedem deriva din necunoscut.

Corpul fizic.Universul fizic, pe cat percepem prin simturi – transformarea non manifestului, a necunoscutului si invizibilului inmanifestat, in cunoscut si in vizibil.

‘’Eu-l universului este multimea unita a tuturor ‘’Eu-rilor’’ individuale.

Cea mai cruda dintre toate  moartea:  moartea facultatilor intr-un corp viu, sau mai degraba moartea celulelor sale.

Toate faptele constiente ce se intampla in noi; sentimente si ganduri sunt legate cu celulele ganglionare a scoartei cenusii a creierului.

Stiinta este mostenirea omului deoarece el este divin, si nu numai Cunoasterea dar si puterea de a indrazni, de a suferi si de a Invinge.

Acest sens al victoriei care este culmea oricarei bucurii, este darul lui Dumnezeu oferit tuturor acelora care il iubesc.

Dubiile se potivi unul dupa altul, dar un milion de dubii nu poate invalida un singur Adevar.

Eu resping orice concept static de fericire materiala sau morala. Fericirea mea consta in lupta.

 “Boala” este o senzatie spirituala/psihica  a sufletului; cand se incalca sau se modifica legile Creatiei, care detin si conduc totul in lumea energiei, de acea toate “bolile” sunt interferente in miscarea normala  si refluxul energiei prin schimbarea  polarizarii sale, in corpurile vii,  polarizarile si variatiile energiei ionoelectrice induse din minte, cand ea urmeaza scheme mentale in contrast cu  legile creatiei, si din pricina unei alimentatii proaste (hrana, apa, aer, medicamente, seruri, vaccinuri..) sicand aceste manifestari bioelectrice coincid cu cele din atmosfera induse deSoare, Luna, Cosmos, se modifica in mod drastic valorile bioelectronice la  corpurilefiintelor vii (iata de ce in mod ciclic si conform anotimpurilor apar si dispar“gripele” si alte “boli”; aceste schimbari induc prin fenomenul de  interdependenta, dictate de legile  termodinamicii, modificari in  transformarea energiei biochimice pe  terenmolecular si  celular in care vor retrai,prin intermediul ADN-ului, putem insuma toate bolile registrate in  electronii continuti in genele  imortale ale ADN-ului, sub forma deinformatie, inca din  momentul  creatiei Universului!

Sau  se vor multiplica si vor creste “prionii”altfel numiti  “amiloide”, care suntproteine toxice acumulate in corp care se reproduc fara ADN, sau  asimilati din ambientul extern si toti altiagenti patologici  bacterii, virusuri,super virusuri,ecc. care sunt  elementelefinale, Nefiind cauzale, de cea ce noi numim in mod inoportun “boli”.

Este vorba defapt numai uniunea tereno + agent patogen care produce boala.

Putem ajuta totmai mult oamenii aplicand metodologia chiar si pentru cazuri “imposibile”.

Orice tip desuferinta este ceva care vine din profunzimea sufletului, si adesea se naste cunoi. Este important sa  reusim sa stam aproape de cei care sufera.

Oricare portiunede materie contine energie, deci materia este energia intr-o stare potentiala sau latenta, care devine cinetica  sau se misca cand este eliberata.

Vindecarea nutrebuie sa vina din virtuti stintifice, ci din virtuti biologice.

Radioterapiaoncologica trebuie sa fie considerata ca o crima contra demnitatii umane.

Nimic nu se oferaasa de abundent ca sfaturile.

Nu va temeti , saplecati cu curajul de a fi diferiti

Nimeni nu poatestii, fara ajutor celor care stiu; si cine stie si nu foloseste stiinta sa - oare degeaba, cine are urechi sa asculte.

Bolile suntdiferite deoarece oamenii sun diferiti si nu virusurile.

Am o  profunda oroare pentru dogme, in mod  special daca acestea sunt folosite inmedicina. Pentru  binele bolnavului suntnumai necesitati care pot fi absolvite azi, dar care pot deveni relative maine.

Cartile suntarmele  inteligentei tale, nu veninulcare  ucide!


Noi consideram caenergia creatoare a Universului este o forta inteligenta care se nutreste inmod etern din emanatia, conservarea si  re absorbtia  Cosmosului.

Viata nu estedualite, ci o serie de fenomene biologice care se  succed , se integreaza , se alterneaza pentrua se finaliza si a se complecta.

Ma adresez acelorcontestatari care sunt limitati de organul gandirii :

Examinati corpulvostru si veti vedea ca el este un agregat, o familie, o orchestra de unitate(  informatiilei,  spiritele organelor, ale celulelor , ale moleculelor, ale atomilor, aleelectronilor in miscare continua;  ceaicesemnifica- ca TOTUL este construit in acest mod.

 De la minuscul la grandios, precum Universul.

Suntem totiintreprinzatori fara sa stim acest lucru; de fapt  posedam o fabrica imensa de alimente  ( care de altfel nu se epuizeaza niciodata) si noi o stim exploata suta lasuta;

ma refer lacereierul nostru si la inepuizabila “hrana a gandului”  de Gustul Superior.

Un om nu estebolnav pentruca are o bolaa, ci are o bola pentruca este bolnav.


Un om pentru a-sischimba haina va trebui sa invete sa se “dezbrace”.

As vrea sa stiude ce moartea prin eutanasie face senzatie si este interzisa de lege, si ceaspirituala nus

Miscarea energieicosmice primare, unica in esenta sa, dar se schimba in manifestarile saledevenind energie vitala, generand insule de materie si creaturi vii

ANTIMATERIA

  Stiinta moderna materialista va descoperipoate intr-o zi eternul Univers de antimaterie, pe care o ignora de altfel demult

Citim in ziarulTimes din octombrie 1959 un mesaj care descrie teoria actuala a savantilordespre antimaterie :

 Stokholm, 16-10-1959.

’’ Astazi i seconfera premiul Nobel pentru Fizica celor doi savanti americani pentrudescoperirea antiprotonului, care probeaza ca materia exista sub doua forme :particula si antiparticula. Ei sunt dr. Emilio Segre de 69 de ani si dr. OwenChamberlain din San Francisco

Potrivit unuiadintre postulate fundamentale ale noii terorii, poate exista o alta lume sau oantilume, facuta din antimaterie ce ar fi compusa din particule atomice sisub-atomice rotitoare pe orbite inverse celor din lumea cunoscuta.Daca aceste doualumi s-ar intalni ar fi amandoua distruse intr-o lumina stralucitoare.      Trei sunt  conceptele expuse in aceasta declaratie:1)   Exista o particula de antimaterie cucalitati opuse celei de                                                                    materie cunoscuta panaazi.    2) Exista o alta lume pe langa acea ce ocunoastem noi.3)     Aceste doua lumi pot la un moment dat sase ciocneasca si sa se distruga reciproc.Antimateria decare vorbesc fizicienii nu este altceva decat un alt aspect al materiei sicaracteristicile sale au fost descrise mai sus. Primele dpoua pricipii seaplica si in antimateria descrisa in Textele vedice din India, dar al treileanu li se potriveste.In realitate ,antimateria despre  care vom vorbi, aretoate calitatile   opuse  materiei, si` superioare acesteia dinurma. Materia, princonstitutie, este ` supusa distrugerii, antimateria este contrara acesteia. Dacamateria este` distructibila si divizibila, antimateria, care are o naturacontrara, trebuie sa fie indistructibila si indivizibila.Fizicienii  care au descoperit cele  doua aspecte ale materiei continuacercetarile lor pentruca vor sa afle care este adevarata antimaterie.Particula deantimaterie, este mai mica si mai simpla decat atomul, este imposibila deperceput. Ea isi manifesta insa prezenta sa prinefectele sale. Chiar daca este foarte mica, este extraordinar de puternica; eaeste de fapt care mentine corpul in viata.Fazele diverseale vietii unui corp sunt aceleea care demonstreaza care sunt relatiile celordoua energii pe timpul vietii lor in comun.Corpul materialsufera aceasta evolutie atata timp cat particula de antimaterie o  anima, dar indata ce aceasta o lasa, pierdetoata vitalitatea sa si devine inutilizabila.Particula deantimaterie este deci mai superioara energiei materiale. Particula de antimaterie poseda deci niste calitati  dificile de conceput de inteligenta umana,deoarece sunt contrare a tot ce cunoastem. Originala, cea mai antica a oricaruielement material, ea este etern tanara si noua. Chiar si in contact cu materia,nu se supune nici unei legi ale naturii materiale:“Nici o`arma nupoate sa-i reteze sufletul, nici focul sa o arda, nici apa sa o ude, nici vatulsa o usuce. Este eterna, onniprezenta, inalterabila si fixa; este` invizibila,inconcepibila si inmutabila.”Energia siinformatia  se gasesc oriunde in natura. Defapt,la nilvelul cuantic, nu exista altceva decat energie si informtie.Domeniul cuanticeste un alt termen care indica cunostiinta pura sau potentialitatea` pura, sieste influentata de intentie si de dorinta. Sa vedem mai atent aceastachestiune.O floare , uncurcubeu, un copac, un fir de iarba, corpul uman, descompusi in elementele lorfundamentale, rezulta a fi constituiti din energie si informatie. Intregulunivers, in esenta sa , este miscarea acestei energii si a acestei informatii.Singura diferentaintre om si copac sta numai in continutul informativ si energetic alerespectivelor structuri.Pe plan fizicamandoua sunt formate din aceiasi elemente reciclate, carbon, hidrogen, oxigen,azot si alte elemente chimice prezente in cantitati infime, toate usor de cumparat la pret scazut.Nu sunt carbonul,hidrogenul, nici oxigenul sa deosebeasca omul de copac. Intre acestia seintampla  de fapt schimburi continue decarbon si de oxigen.Ca urmareadevarata diferenta intre om si copac consta in energie si informatie.In ierarhianaturii, atat voi cat si eu ocupam un loc privilegiat.Suntem de faptdotati cu  un sistem nervos capabil de alua cunostiinta de`energie si de informatie, continute in domeniul localizat al potentialitatii` pure, de la care isiare originea  corpul nostru fizic. Acestdomeniu este perceput de noi intr-un mod subiectiv prin ganduri, sentimente ,emotii, dorinte, amintiri, insticte, impulsuri, convingeri. Acelas domeniu este experimentat intr-omaniera obiectiva prin intermediul corpului fizic, prin care percepem ca acestdomeniu este lumea. Ele sunt facute din aceas materie. Din acest motiv anticii clarvazatori declarau:“ Eu sunt acesta,tu esti acesta, tot ce ne inconjoara este acesta, acesta e totul.”Corpul uman nueste` separat de corpul universului, pentruca la nivelul cuantic-mecanic nuexista limite definite.Omul este ca omiscare oscilatorie, o unda, o fluctuatie, o convulsie, un vartej, o turbulentalocalizata in domeniul cuantic cel mai vast, sau universul, care este oextensie a corpului uman.Sistemul nostrunervos  este capabil de a lua cunostiintade informatie si de energie in domeniul cuantic; deoarece datorita acestuia,constiinta umana este infinit mai adaptabila, suntem in masura de a schimba inmod constient continutul informativ ce da nastere corpului fizic.Alegand sa mutaticontinutul energetic si informativ al corpului cuantic-mecanismic,  puteti sa influentati deci contintulenergetic si informativ al corpului extins – adica a mediului, a lumiiinconjuratoare – si a face astfel ca lucrurile sa se manifeste in el.Aceasta schimbarede energie si de informatie este favorizat de doua elemente asezate inconstiinta ; atentia si intentia .Prima aduceenergie, a doua o transforma.Totul asupracaruia va concentrati atentia va prospera ; din contra totul care este neglijatisi va pierde vigoarea, se va dezintegra va dispare. Intentia pe de alta parte,mareste transformarea energiei si a informatiei : ea se autorealizeaza.Calitateaintentiei fata de obiectul asupra caruia va puneti atentia determina oinfnitate de evenimente spatiu-timp ce vor permite obtinerea rezultatuluidorit. Acest lucru este posibil pentruca intentia pe terenul fecund al atentieiprezinta o putere organizatoare nelimitata, adica poate organiza simultan maimulte evenimente spatiu-timp .Expresia`acesteiipoteze se intamppla in fiecare fir de iarba, in orice floare de mar, infiecare celula a organismului, pe scurt in orice fiinta vie. In desenul naturii totul este corelat siconex:  marmota iese din vizuina,anuntand venirea primaverii, pasarile migreaza in lucuri bine determinate si inperioade precise ale anului.Natura este osimfonie compusa in liniste de creator.Corpul umanreprezinta  un alt exemplu valabil alacestei simfonii. O celula care desfasoara circa sase miliardede functiuni pe secunda cunoaste cele indeplinite simultan de la alte celule. Corpul uman este in masura sa cante la uninstrument muzical, sa lupte impotriva germenilor, sa conceapa un copil, sarecite o poezie si sa observe miscarea stelelor simultan, deoarece campul sauinformativ este acela al corelatiilor infinite.Sistemul nervosal speciei umane este extraordinar deoarece poate dispune de o putereorganizatoare nelimitata prin intentia constienta. La specia umana intentia nueste fixata sau inlantuita la un sistem rigid energetic si informativ; eaeste`, dimpotriva, dotata cu o flexibilitate` nelimitata. Cu alte cuvinte, cu conditia  sa nu i se violeze legile, cu intentia puteticere literalmente naturii de a indeplini visele voastre si dorintele voastre.Puteti pune inserviciul vostru masina universului si puterea sa nelimitata de organizare.Puteti  avea acces la creatie , manifestand intentiavoastra, sa activati prin acest simplu act campul de corelatii infinite.Intentia  creaza premize pentruca` potentialitatea`pura, care incearca sa treca din starea de ne maifest in acea de manifest, potesa curga fara dificultate`, spontan, fara a intampina nici o rezistenta. Unicaconditie este ` ca intentia sa fie utilizata pentru  binele umanitatii . 

******************************** Nu sunt necesaremulte argumente pentru a ne convinge ca partea esentiala a fiecaruia dintrenoi, Eul, nu este acest  corp facut dincarne, oase, sange, ecc.Ca putem sa neoglindim in oglinda.Cea ce noi suntemnu  este materia  corpului nostru, ci inmod esential  Spiritul, informatiacontinuta in materia aceluilas  corp.De fapt daca nepierdem un picior, sau un brat sau amandoua picioarele si mainile, sau suntemanesteziati si daca una parte a corpului este vatamata, spiritul nostru (Eul)ne primind informatii de la organele interesate nu va mai primi nici o senzatiede durere.Este cazulimputatiilor cand nu ne pierdem personalitatea noastra, experienta noastra,care ne permite sa zicem: “Gandesc deci sunt” si parafrazand as spune: “Eu sunt cea ce gandesc”.Iata de ceafirmam ca esenta noastra trebuie cautata “altundeva”. Oricum  exista ointima relatie intre corp si spirit, pe cand primul permite celui de al doileade a imbogati propria putere informationala. Noi suntem spirit adica`informatie, care utilizeaza  materiapentru  a imbogati infinitul  propria putere informationala.De fapt  materia nu este decat partea exterioara a spiritului, a informatiei.Unde putem“localiza”  SpiritulsMateria estelumea externa; lumea  externa  este tot cea ce ne inconjoara cuprinzanduniversul si  corpul nostru.Deci in mod  aparent nu stim unde sa loalizam Spiritul,dat fiind ca tot  spatiul si materiaUniversului, costituie lumea externa. Desigur Universul este`mai complex decat ne-auinvatat “savantii”. Spatiul/Timpul care formeaza  universul nostru, adica cea ce se numeste“spatiu gravitational”.Are  un “afara” si un  “inauntru”; un “afara” , unde este situat ceace noi numim “materia” si  “inauntru” incare  este situat Spiritul, informatia.Atunci  spiritul, informatia sta “inauntru” toatamateria; defapt stim desigur ca “inauntrul” nostru sta intrega noastraexperienta.La un copil decinci ani deasemenea, el are “inauntru” experienta sa. De ce ar trebui sa maopresc aici si sa nu trec mai departesDar atunci dacaeste asa`, si fatul ce creste in pantecul matern are experienta sa;  putem fii siguri, prin faptul ca in regresiahipnotica sau faza de relaxare psihica, subiectii povestesc experiente traite in prima persoana in timp ce erauin pantecul matern. Povestesc fapte cu toate detaliile deoarecele-au trait, le-au simtit, le-au mirosit putem zice ca le-au si atins. Sitotusi  “ar parea” ca fatul este un  “lucru” fara posibilitate de a elabora date .Avand toataevidenta , vazand aceste consideratii, suntem impotriva avortului. Continuam“cercetarea”  Spiritului.Fatul areSpiritul sau,  experienta sa;  Spiritul, informatia, experienta sunt in modnatural prezente incepand de la fecundarea ovulului, cat si in spermatozoid.Dar de undeprovine informatia Spiritul ovulului si al spermatozoiduluisDar a “Genelor”imortali care insotesc ADN-ul continut in ele. Si genele de unde o primescs De la Atomii  care ii insotesc; si ei la randul lorde la Eletronii care ii misca; acum stim ca toate particulele subatomice siatomice, sunt un intreg de “Quanti”sau fotoni de Lumina, adica de Unitatede`informatie in miscare.Iatane sositicatre sfarsitul cercetarii noastre in a “localiza Spiritul.Prima “agregatie”a`informatiei, Elaborarea Spiritului se intampla in Electroni.De fapt eisunt  un agregat de “fotoni” sau cuantede lumina in miscare;ei traiesc “inauntrul”  spatiuluigravitational, si nu in  “afara”  spatiului gravitational, unde  exista toata materia.Electronii sesupun si  “legilor fizicii”, circula siprin cabluri electrice ale luminii; dar le avem chiar si in corpul nostru sichiar si in ADN; cea ce semnifica ca exista diverse nivele de Electroni.Este clar ca ,calitatea spiritului `Electronului continut in ADN, care “stie” sa construiascao fiinta umana, este diferit de cel al electronului ce parcurge firul electric.Aceasta diferentaexista in fiecare ingredient al “lucrurilor” create. Anticii  Greci numeau acesti Electroni “invatati”EONI,  evreii ii numeau AELOHIM,  Egiptenii ATOM,ecc. Cea ce ` semnifica si ca  Spiritulnostru, informatia ce continem este` “veche” de miliarde si  miliarde de ani; ea pleaca de la ”inceputul”  creatiei si alspiritlui nostru, supravietuieste mortii noastre, intorcandu-se la stareade  Electron atingand spatii/timpiadecvati potrivit puterii noastre infomationale, spirituale; participand de laacele “dimensiuni” la alte corpuri si asa mai departe catre infinit.Plecam de ladescoperirea acestor Electroni.Materia  corpului nostru, ca si un oricare alt tip dematerie existent, considerata din punctul de vedere al particulelor cele maifine,  atomii, nu este cu nimic maialtfel decat altul. Este similar materiei care compune  computerulla care tocmai scriu acest articol sau similar marului pe care il mananc.Sa luam dreptexemplu capul, mai precis creierul care traieste in interiorul craniului; samarim acest creier pentru ai putea vedea mai bine structura sa.Iata acum estemare ca `Himalaia, dar este tot consistent, isi schimba numai culoarea, parefosforescent si tocmai preia culorile curcubeului.Continuam samarim creierul nostru pana va avea diametrul de 150 Km, iata ca incepe sa fie tot mai luminos si fundaluldevine tot mai sters, apoi urmarind marirea, iata ca creierul dispare. Panorama pe care creierul o ascundea vederiimele, acum a reaparut, o vad din nou.Dar unde estecreierul s Materia sa unde estes Este posibil ca dupa 100.000.000 demariri,  creierul a facut sa apara inlocul lui -golul sContinuam samarim creierul nostru pana va avea diametrul de 150 Km, iata ca incepe sa fie tot mai luminos si fundaluldevine tot mai sters, apoi urmarind marirea, iata ca creierul dispare.Panorama pe carecreierul o ascundea vederii mele, acum a reaparut, o vad din nou.Dar unde estecreierul s Materia sa unde estesEste posibil cadupa 100.000.000 de mariri,  creierul afacut sa apara in locul lui -golul s Continuam experimentul nostru de marire a creierului. Iata ca mental vad creierulmarindu-se avand diametrul mai mare decat a Soarelui, dar iata ca disting un “lucru ” mic format din multe  “bilute”adunate, fiecare “biluta”, este formatade miscarea unei  Energii deosebite,  tot in miscare continua pe ea insasi;aceste  “bilute” formeaza grupuri de“bile”si din aceste grupuri sunt un pic aici si un pic acolo`; fiecare grup de“bile”, tot in miscare pe ele insele, are marimea unui cap de ac cu gamalie sitotul are un un diametru de circa 1 cm . Deci nu era un gol, in  materia creierului, acum vedem “substantaprima” a materiei.Aceste grupuri de“bile”, in miscare asupra lor , sunt echidistante unul de altul si foartedeparte intre ei, circa 100 mt.unul de altul. Incerc sa-i numar cu ajutorulunui calcul matematic si rezulta prezenti circa 100.000.000.000.000.000.000 (osuta miliarde de miliarde).Acum sa incercamsa ne apropiem de un grup de “bile”, cu un prieten care este fizician nuclear. Acesta ne va spune ca aceste grupuri de “bile’sunt “atomii” care compun “materia” creierului nostru si nucleul( bilele) esteformat din neutroni si protoni, el imi va spune ca protonii si neutroniiau  “fost”miscari cu viteze diverse aleaceleias “particule” sau Energie, cum o numim din convingere: Nucleon.Insa noi cautamElectronul si nu l-am gasit inca. Sa intrebam pe colegul nostru fizicianul sane spuna unde putem gasi Electronii, si el ne va spune ca privind de la odistanta de circa 50 mt. vom gasi elemente foarte mici ce se rotesc in jurulgrupurilor de “bile”.Dar precumobservam la 50 mt. de diametru de la nucleonul pe care-l observam nu destingemnimic. Insistam la prietenul nostru fizicianul ca sa ne zica de ce nu vedemnimicsEl ne spune insfarsit ca, in ciuda observatiilor facute de fizicieni nu s-a putut zari unElectron, sau sa-i dam o  dimensiune inspatiul nostru  gravitational. Electronulse comporta ca un Punct Matematic, adica ca o Entitate, ce este un “lucru”lipsit de dimensiune. Dupa Einstein stim ca masa creste cu viteza si tinde spreinfinit daca ”obiectul” calatoreste aproape cu viteza luminii.Exista efectiv“obiecte” ca de exemplu cuanta de lumina sau fotonii, care se misca exact cuviteza luminii, dar nu au masa, in acest caz si volumul este nul.Elettronul pare,ne zice prietenul  fizician, omicro,  “gaura neagra”, care miscamateria/energia din jurul a ce e “afara”, spatiul gravitational, dinspre “inauntrul”  spatiului gravitational, precum un magnetmisca si ordonaeza intr-un anumit sens, pilitura de fier de dedesubtul unei foide hartie.Este chiar inacest “inauntru ”ce trebuie sa “imaginam” adica Electronul nostru.Teoria  Relativitatii` Generale  a lui Einstein postuleaza un  Spatiu Tridimensional si un Timpmonodimensional imaginar.Pentru aintelege  bine `idea de “afara” si ideade “inauntru” trebuie sa adaugam ceva acestei “teorii” si acel ceva , multisavanti  contemporani l-au numit “Teoria  Relativitatii` Complexe”.Intr-unspatiu-timp complex  “afara” -este  acel obisnuit relativitatii` generale, dar“inauntru” il complecteaza si se prezinta precum o regiune unde  spatiul si timpul isi schimba rolurile.Desigur acest“inauntru” este unde trebuie localizat  “Spiritul” informatia,(Eul, in cazul fiintei vii).In “afara” trebuiesa punem tot vizibilul, adica materia; in “inauntru” trebuie sa repunem“Spiritul”.Deci“substantele” diverse dar complementare. Nu exista una fara cealalta.Prietenul nostrusavantul ne-a relevat numele sau , il cheama J.E. Charon. In lucrarile sale a“Teoriei  Relativitatii` Complexe” neexplica bine caracteristicile Electronului. Imaginea cea mai descriptiva este acea a uneibule de sapun puse pe un Plan rigid. Electronul este bula de sapun si acoloeste unicul punct de contact cu spatiu-timpul nostru obisnuit, care este reprezentat de planul rigid, cuo curbura slaba sau nula.Trebuie saobservam ca aceasta curbura a spatiului este` limitata`Electronului insusi, nueste acolo curbura ce se prelungeste in afara limitelor Electronului.El deformeaza  spatiul din jur asa cum o face o ‘’gauraneagra”.Electronulformeaza un univers in sine, sferic, cu diametru  de circa 1 miime demiliard de milimetru, in pulsare continua, in ritm de circa 10 la 23 (un 1 cu23 zerouri) perioade pe secunda.Acest spatiu deci este complect izolat de spatiul extern.Nici un  obiect nu poate intra sau iesi din acestspatiu; el este un spatiu inchis.Raza  spatiului Electronului, creste si descrestein cursul unei pulsatii;  densitatea`materiei continute in ea oscileaza inre valori de 1000 miliarde si 1 milion demiliarde de gram, pe centimetru cub.Aceasta maredensitate in spatiul Electronului, este egala cu temperaturi foarte ridicatecare in timpul pulsatiei variaza intre 100 miliarde si 1000 miliarde de grade.Aceste  temperaturi au fost obsevate deastronomi,  chiar si la stelele superdense.Aceste  temperaturi sunt materializate de o`iradiereelectromagnetica, prezenta in  spatiuelectronic si similar unui  gaz defotoni.Aceasta  iradiere este denumita “neagra”.Ea estecaracterizata de faptul ca  energiilesi  vitezele fotonilor, au toatedirectiilesi toate valorile posibile, precum particulele unui  gaz, inchiseintr-o sfera. Cuvantul “negru” precizeaza ca particulele, nu pot iesi dinspatiul unde sun inchise.In corpul  spatiului electronic, gasim indiferent defotoni, niste particule care precum fotonul au masa nula si care se numesc neutrini.Acesti neutrinise disting de fotoni, in mod esential prin faptul ca acea ce se numeste”spin-ul” lor este jumatate de acea a fotonilor.Trebuie sa neoprim o clipa asupra acestei carateristici numite “spin’’, deoarece  prin el  Electronul  inmagazineaza  informatiile la infinit si asfel joaca un rolfundamental in mecanismele “spiritului”. “Spinul” este` momentul de rotatie spontana, pe  propria axa a fiecarui atom sau aparticelelor sub atomice, indiferent de sensul de rotatie.De ce toate acesteaau o importanta asupra  mecanismelor  Spirituluis Este pentruca` comparamfunctionarea “spiritului”cu un tablou facut din multe becuri ce se pot aprindela comanda, urmarind scheme si formatul de litere sau de imagini. Acum acestebecuri, sunt in acest caz fotonii `iradiatiei negre a spatiului inchis ininteriorul Electronului si aprinderea sau stingerea becurilor sunt in acestcaz, schimbarea semnului “spinului” fotonic; exemplu:+ 1 = imagine abecului aprins;  - 1 = imaginea beculuistins, sau viceversa.Acest  micro univers electronic fiind complectinchis, cum poate interactiona cu externul, cu restul universului si cu altiElectronisDat fiind caexperienta demostreaza aceasta interactiune ( respingerea electrostatica intredoi Electroni).Raspunsul sesprijina pe o teorie ce a gasit confirmare in cercetarile asupra Electronunluidin partea lui J.E. Charon.Micro universulelectronic, nu este gol, daca este spatiul ce il inchide nu ar fi curbat,contine ca si universul nostru   materiesi  iradiere, pe care le-am identificatmai -nainte ca un gaz de fotoni, o iradiere “neagra” .  Temperatura iradierii fotonice este foarteridicata.In ordine intre70 si I 100 milioane de grade, in timp ce micro universul sufera  expansiuni si contractii succesive, cupulsatii radiale egale , de la 10 la 40-miime de ori mai slaba de acea auniversului nostru.Pentru   universul nostru la temperatura de iradiereneagra, ce umple  spatiul si `ordinea di3 grade absolute (270 grade Celsius).Aceastatemperatura scade putin cate putin  ceuniversul se extinde.Si iata cumintervine  respingerea intre doiElectroni.Un foton “negru”,al unuia dintre “electroni”, va schimba viteza sa`,  spinul sau, cu  un foton “negru” al altui Electron avand aceas viteza absoluta, ca primulfoton, dar de semn contrar.Aici exista unschimb “virtual” de fotoni, cea ce ` semnifica, ca nimic nu a trecut de la unElectron la altul.Este de acea inprezenta unei adevarate interactiuni la “distanta”, care se produce intrefotonii negri corespunzand a doua micro universuri electronice. Electronul doreste sa interactioneze cuspatiul materiei noastre sau cu acela al altui Electron, el actioneaza tot cuaceste mecanisme de  “spin”. Repetam conceptul ca sa fie mai clar:Pentru a putea comunicacu spatiul extern, un foton, numai unul, schimba semnul spinului, trece dela  +1 la 0 daca fotonul extern adisparut; procesul este` autorizat de legea de conservare a spinului total,daca unul din fotonii  spatiuluielectronic, cu spin  -1 de exemplu, trecesimultan la spin –2. Alta posibilitate inca  fotonul unui Electron aproape de  B trecede la  +1La  +2 in timp ce simultan, un foton alElectronului A trece de la spin –1 la spin –2.In ambele cazurise poate observa, prin simpla adunare a spinuri-lor  in cauza , ca acolo este  conservarea spin-ului total.Acest tip deinteractiune la distanta intre  doiElectroni, are in contextul filozofic pe care il lamurim acum, o foartemare  importanta. De fapt  demostartiile lui Charon, au clarificat caaceasta iradiere, inchisa in micro universul electronic, nu ramane intotdeaunao pura irdiere neagra, dar ea este capabila de a creste , fara limite,  ordinea sa interioara(in fizica se numeste: cresterea  propriei entropii negative), culegand  informatii tot mai bogate de date, care incontinuare pot fi elaborate intre ele, pentru a imbogati tot mai mult propriaputere informationala.Electronul estecapabil sa schimbe, tot in mod “virtual” cum am explict in precedent, acesteinformatii la distanta, urmand un principiu identic cu acela folosit pentruinteractiunea  la distanta purelectrostatica.Acest schimbde   informatii, cu alti Electroni,joaca  un rol important, deoarece estefacut din schimburi de natura “Spirituala”, in masura  in care informatia este considerata ca unprodus spiritual. Se va observa ca, asa cum un Electron sufera o influenta electrostatica a unui altElectron, oricare ar fi distanta intre ei, in mod egal schimbul de informatiiintre doi sau mai multi  Electroni vaavea loc la orice distanta.Desigur  Electronul pentru a putea comunica cu spatiul inconjurator , trebuie sa dispuna de o “iradiere neagra” inconjuratoare.Iradierea neagra exista din momentul in care se poate defini in spatiu oanumita temperatura.Electronultrebuie atunci sa “creeze” o membrana (ne celulara sau nucleara, dar spatialaprodusa de topologia  sptiului, adica elinfasoara  spatiul in jurul lui`), inspatiul  care il inconjoara, in asa felincat sa izoleze spatiul extern de cel apropiat lui. In continuare el va facesa urce temperatura  spatiuluiin`interiorul  membranei, provocand, deexemplu niste reactii chimice exotermice ce elibereaza energia, pilotand nistefotoni care  dezagreghiaza elementelechimice existente in spatiul inconjurator.Desigur elfoloseste niste structuri chimice preexistente care sunt  capabile a retine`iradierea neagra.Am vazut caElectronul  este  un micro univers inchis, introdus inspatiul-timpul nostru de materie impreuna cu cu proprietatile sale,  se manifesta numai sub aceste forme Psihice sau Spirituale:in interiorulspatiului electronic prin reflexia, in exterior a actiunii, cunoasterii siiubirii.Reflexia   este  procesul care se intampla in interiorul spatiului electronic. Dat fiind ca electronul  prin procesul descris mai sus, reproduce in`interiorul sau informatia care “”refectain mod specular din spatiul extern, de aici numele de Reflexie.Si cum insa  reflexia electronica nu reclama nici oenergie pentru a functiona, este si o reflexie “libera”, capabila de a alege,adica de a alege perechile de fotoni carora le schimba  spinul. Este evident ca Reflexia pleaca de la oexperienta memorizata cu  mediul exetern.In continuare  stimulata prin  cunoasterea unei situatii analoge,  spatiul electronic, isi va  “aminti`”si va memoriza`  noua experienta “amintita”; acest nou act seva numi actiune, un act liber ales.Memoria, vastimula  Reflexia,  aceasta va genera`  Constiinta pentru a diveni in continuare,prin`actul  reproducerii in sine a noiiexperiente, actiunea electronului.Aceasta continuacrestere  informationala se numesteentropie negativa.  “Colocviul’ ce in altElectron se va numi Iubire,  se va obtineprin schimbul virtual de fotoni, un adevarat si propriu schimb deinformatii.Putem cu aceste premize sa spunem ca iubirea este procesul cel maisimplu si eficace pentru a creste entropia negativa a Universului. Desigur  pentru a comunica cu procesul Iubirii trebuieca sa fie macar doi. Acest lucru scoate in evidenta ca Iubirea estedealtfel o anumita forma de cunoastere , de fapt cuvantul Cunoastere este  legat de actul amoros.Charon neconfirma cand  afirmam ca Spiritul, Euldin aceasta experienta spatiu-timp este sustinut la inceput de experienta (ceace se numeste inconstient) de  Electroniicare au ajutat la formarea acestui corp al nostru si traiesc cu noi pana lastingerea noastra. Natural, numai electronii care traiesc in ADN suntpurtatorii intregii experiente, inconstientul, inca din momentul “creatiei”Universului; ei il “schimba”  cu Eul infaza de formare. Cei in afara de ADN, participa la aceastaexperienta  pentru a dobandi alteinformatii care vor contribui la imbogatirea puterii lor informationale; ii putem numi Electroni “copii”, inca tinerisau energii inferioare. In timp ce adevarata cunoastere este deja patrimoniulacelora ce traiesc in ADN.Desigur  ca si cand propriu Electronul ADN-ului, cufiecare experienta traita la participarea lui in fiecare corp, dobandestetotalitatea. Senzatiile pe care Eul nostru le percepe, puterea informationala aacestora  se imbogatesc tot mai mult`.Asa cum apareevident fiecare corp  format , caretraiesste este un vehicol, un mijloc care serveste  Electronilor pentru a Cunoaste, a Actiona, a Reflecta, a Iubi. “Creand” un corp nouei se imbogatesc, dar intre timp permit unui nou Eu sa se manifeste. Adica maipe-nteles cea ce demonstreaza ca “materia” sau Energia este in intergimeSpirituala , adica Ganditoare, dealtfel se vede ca fiecare forma imbogatesteputerea informationala a Energiei. La fiecare “trecere” toata informatia care compune acel Eu este continuta infiecare Electron al ADN-ului si in cele externe , este continuta numai in aceace sunt capabili de a se imbogati spiritual. Iata de ce  “Eul nostrunu poate` muri”, dimpotriva el se multiplica in mii de  miliarde de Electroni si el insusi, Eulinchide  spatiul inconjurator lui, precumElectronul care continua sa traiasca la nivel Electronic, cu un corp facut dinLumina si din Energie.Masina  umana este acea celula Biologica pe care  au “creat-o” Electronii pentru a semultiplica Ei insisi.In Electronideci, constant interactionand intre ei, se acumuleaza toata  experientanoastra , fie cea consienta si cea individuala, fie cea inconstienta sicolectiva, adica patrimoniul colectiv al umanitatii`.Ei sunt unica”particula” care nu decade niciodata spontan, deci Eterna in stare de atransmite in mod nedefint informatia acumulata . Scopul fiecarui Electron este` in primis de a creste  Entropia sa  Negativa, propria ordine interiora, in speranta de a sosi intr-o zi sa decopere sisa cunoasa traind, obiectivul evolutiei spirituale in intregime. Precum vedemacesta este al saselea simt al omului.Nu putea sa fiedecat asa, intrucat el este` “fiul” construit si animat de ei “Electronii”sicare in vechime erau numiti “aelohim”, in timpul  anticilor Greci, pana in Evul Mediu, undeerau numitii “eoni” in mod ciudat cuvantul Eoni este o abreviere a cuvantuluiElectroni. Omul adult este in mod analogic similar cu un spermatozoid.Creierul, carememorizeaza in Electronii ADN-ului (memoria electromagnetica/chimica) toateexperientele vietilor precedente, este` continut in capulspermatozoidului,serveste acestuia pentru a se misca in spatiul sau, lichidulpe care-l contine. Memoria genetica a ADN-ului se reactiveaza intimpul arcului vietii prin creier, inconstient sau constient si se “incide” petot arcul vietii cu ajutorul creierului in ADN-ul celulelor seminale,experienta traita in prezent.Uniunea in ADN-ulacestor factori Om/Spermatozoid formeaza o interactiune intre Viata si  Inteligenta Cand acest lucru se intampla, adica cand omulia cunostiinta de trecutul sau, prin comunicarea cu Inteligenta/Memoriacontinuta in Electronii ADN-ului sau, Moartea (marea frica a omului care nu se cunoaste pe el insusi) esterapusa si Viata se manifesta in adevarata sa forma acea Eterna.De aici derivaextrema importanta de a registra in propriul ADN-ul seminal, o etica, uncompotament tot mai perfect.Delatfel seintreved posibilitatea sigura de a folosi starile Psihice Mentale particulare,pentru a face sa “vorbeasca” experientele noastre precedente (vietile trecute) memorizate in  Electronii situati in Genele imortale aleADN-ului. Multe tehnici psihice, induse sau autogene, de “intoarcere” permitomului sa  “retraiasca” , eventuale vietitrecute.In acel momentpsihic  “ADN-ul”vorbeste constientului,exprimandu-se in acele limbi din timpul in care s-a rentors. Este caraghios cum omul incearca saconstruiasca in zadar chiar si azi masina timpului pentru a intra in trecut sinu isi da seama ca el insusi este cea mai` perfecta “masina a timpului”.Creierul nostrueste cel mai perfect aparat de Radiotransmisie-Radioreceptie. El este un revelator de semnaleElectromagnetice, cu circuit supereterodin. El permite intrarea in contact cunenumarate Dimensiuni ale Universului nostru cu toate Fiintele/Entitatile` caretraiesc acolo. Forta fundamentala care realizeaza vindecarea este vointa, fortaspirituala/psihica , care trasforma dorintele in actiuni ce vor variacomportamentele, etica,  sistemul de vitacare ne-a adus la boala, astfel vom restabili toate acele echiblibreindispensabile la mentinerea sanatatii.Praticand  legile Cosmice, care regleaza structura Vie,vom avea  Intotdeauna si Numai vindecarispontane si naturale !Miracolele,  magiile, exista numai pentru aceia ce nu stiusa vada punerea in practica a  LegilorCreatiei.Viataorganismelor este compusa din celule. Fiecare celula a fluxului de sange,fiecare globula, este in sine acelas Univers adevarat si  propriu.corpul uman este compus de mai mult de 100 trilione de celule, fiecare dintreacestea este purtatoarea de circa 100.000 geni diverse.Ele sunt formatede lanturi in spirala de ADN care contin programul codificat al intreguluiorganism. Cea ce vrea sa zica ca fiecare celula microscopica poseda o mapagenetica a intregului corp uman, care este compusa din 100.000.000.000.000celule care traiesc, se reproduc  sise  autovindeca, daca mediul esteechilibrat.De la conceperela “nastere” , sau  “trecere”  noul om in faza de manifestare, creatie,are  56 serii de multiplicari celulare. Intimp ce de la “nastere” pana la “moarte”, are numai 50; cea ce semnifica, ca lafiecare  2 sau 3 ani circa, toatecelulele corpului, exceptand cele cerebrale, sunt inlocuite, refacute si renovate.La lumina acestorultime consideratii obtinem doi factori importanti:1)  Este prima parte a vietii, acea de la concepere pana la “nastere”, in carefiinta primeste adevarata amprenta ! De acea are nevoie sa dea o maximaimportanta cum traieste fiecare propria formare in`uterul matern sau Mama siMediul in care traieste, asuma o primara si fundamentala amprenta in modelareafiintei in formare.2)Asa cum ciclulde  renoire celulara este di circa 2 sau3 ani,pentru a reabilita fiecare ordin intre raporturile electronice sichimice; pentru a reporta noua ordine organizativa celulara, in tot  corpul trebuiesc minim 2 ani, de la inceputulfiecarei terapii de reechilibrare.MoleculeleADN-ului sunt stramte infasurate  in modermetic , care daca ar fi desfasurate, unite impreuna si lungite, ar putea acopirio distanta de circa 124 miliarde de km. Pe de alta parte tot acest ADN poateocupa spatiul unui cub de gheata. In orice clipa in interiorul fiecarei celulese realizeaza  mii de schimbari la nivelmolecular, in mare parte  este suficientaa mia parte de secunda. Fiecare  variatiede durata a  terenului celular  va modifica` structura ADN-ului acelei celule, inmagazinand datele privitoare in  Genele inmortale continute in ADN. Iata ca ampregatit transmiterea datelor privitoare la sanatate sau la boala, pentrugeneratiile viitoare. A incerca sa intelegem complexitatea si precizia fiecareicelule este un lucru rascolitor pentru mintea umana ! Cu toata “stiinta”noastra nu stim inca sa costruim o singura celula, chiar cea mai simpla. Datfiind ca celulele se autovindeca, intr-un mediu echilibrat, vrea sa zica,ca`autovindecarea este introdusa in programul genetic al organismului. Instinctul de conservare este biologic maiputernic, de aceia este  evident caprogramul de autovindecare al organismului functioeaza inainte de toate, dacanu intervin factori ca sa  blocheze acestproces. Sanatatea si vindecarea trebuie sa aiba loc la nivel celular. Mediulfavorabil si inr-un mediu bioelectronic echilibrat celulele se vindeca si seregenereaza rapid. Pentru a avea un tesut sanatos indispensabil celulelorsanatoase. Mediul adecvat celulelor noastre este furnizat de:1) Ganduri siemotii la un nivel inalt de calitate`, potrivit principiilor de justitie inactiune, reflexie, cunoastere , iubire.2) Hrana la uninalt nivel calitativ, in mod de a obtine o ordine perfecta intre raporturileBioelectronice (Alimentatie psico-neuro-ortomoleculara de Stromillo).3) Exercitiulfizic lavorativ constant si lejer.Medicina Olisticasau Biologica, nu  prescrie medicamentede tip farmaceutic, ci foloseste numai produsele Naturii, care nu au efectecolaterale, nici` contraindicatii. Ea se limiteaza sa observe si sa inveteexistenta  legilor care regleazastructura viului, (celui ce tarieste). Produsul pe care chimistul ii obtine inlaborator, este foarte diferit de cel creat in natura, chiar daca formula brutaeste identica. De fapt produsul natural si produsul chimic, supus la actiunealuminii polarizante, prezinta comportamente diferite, cele naturale deviazalumina polarizata la dreapta sau la stanga, demostrand o activitate` optica,care este complect absenta in produsele  sintetice.Acesti ultimii,pusi intr-un  polarimetru sub actiuneaunei raze de lumina emanata de sodiu, nu deviaza lumina nici la drepta nici lastanga: sunt racemice.Produsele  naturale arata ca inelele de carbon au fostdesfacute, in marea coacere a  Naturii,de o spirala de viata, care se orienteaza in mod diferit potrivit indivizilordiversi -fiecare, in timp ce produsul sintetic nu vorbesete , este mut, estemort, si nu este traversat de nici o spirala a vietiiMedicinaAccademica pretinde de a trata nenorocirile omului cu aceste cadavre, avorturi.Introduce in corpul bolnavului cu mare dezinvoltura, nonsalanta siinconstienta, fara a avea grija de furtuna de reactii secundare ce se produc incorpul uman asa cum este descris mai pe larg in primul si in al doileaprincipiu al Termodinamicii.

In concluzie:Corpul este`compus, asa cum o stim cu totii din mai multe organe, toate interdependente intreele, fiecare dintre aceste organe desfasoara una sau mai multe  functiuni pentru a obtine o buna functionarea acestei minunate masinarii electronice umane, care este`: “Vizualizareacristalizata” a  unui camp rotitorElectromagnetic (Gaura Alba,  partea saexterna), miscata de centrul sau, “Punctul  Singular” adica Eu  Cereierul.Corpul fizic nueste altceva decat  energiamaterializata. Corpul fizic pote fi conceput precum un mijlocpentru a controla energia  ce sepoate  genera, acumula si consuma.Tot cea ce seintampla intr-un moment determinat este rezultatul alegerilor precedente. Fiecareactiune  genereaza o  forta energetica care se intoarce in noi cuaceas intensitate`.Inteligenta  Naturii operaaza fara sa oboseasca, fara saintalneasca obstacole sau mutari.Este ne – lineara, instinctiva, olistica sivitalizanta.Omul se naste dinviata, deci si alimentele sale si medicamentele sale trebuie sa se nasca dinviata ! In  momentulin care energia este liberata, ea poate fi imagazinata din nou si folositapentru a crea orice lucru dorit. Oamenii sunt ganduri structurate intr-ununivers ganditor. Si gandul are puterea de a transforma. Universul esteextensia corpului uman.

Corpul  uman nu este separat de corpul `Universului,intrucat la nivel cuantic-al mecanismelor nu exista limite definitedeoarece  corpul si  mintea au un schimb continu si dinamic cuuniversul, a impiedica  circulatiaenergiei universale echivaleaza cu impiedicarea circulatiei sangelui  Fluxul vietii nu este altceva decat  interactiunea armonioasa a tututror  elementelor si a tuturor fortelor structuraleale existentei. Corpul omului efectuiaza  un schimb dinamic si continu cu acela al  universului; mintea umana interactioneaza in maniera dinamica cu acela al cosmosului;energia umana este expresia energiei cosmice. Omul, in starea sa existentiala, este`constiinta pura, sau  potentialitatea`pura, sau domeniul de posibilitati` nelimitate si de creativitate` infinita. Constiinta  pura este esenta sa  spirituala. Creatia, sau fiecare lucru existent in lumeafizica, este   fructul  trasformarii al   ne – manifest-ului  in manifest.Tot cea ce zarim deriva dinnecunoscut:  corpul fizic, universulfizic –cat percepem cu ajutorul simturilor - este  transformarea ne – manifest-ului , a necunoscutului si al  invizibilului in  manifestat, in cunoscut si in vizibil. Masurand bioelectronic cei trei  factori Magnetic, Electric si  Dielectric - ape  corporale sau a uneistari  biologice, in efecte semasoara  toata viata:1. pH – ul ,valorea statistica a  protonului (H+); eleste un factor de masa sau de energie cinetica; el este cel care  detine locul prepondent in orice manifestarea energiei  vitale; el reprezinta  potentialitatea` magnetica si el este celcare trbuie sa reconduca cea mai mare mobilitate  ionica.   2.  rH2, valoarea statistica a `Electronului – cuajutorul  puterii de polarizare a H2-ui,produs de reactia: (2H+)  +  (2e-) =  H2, el este  un factor de sensibilitate de excelenta,deoarece ` masoara sarcina in electroni si reprezinta  potentialitatea`electrica.3.  ro, sau rezistenta` electrica, esteintr-adevar  factorul principal de supraincalzire; el reprezinta  rezistenta lafiecare supra incalzire si in acelas timp puterea diecletrica K, adica  capacitatea` electrica c = f  (K), capabila sa mareasca aceasta supraincalzireIn definitiv  examenele bioelectronice au  permis reordonarea  raporturilorelectronice ale terenului biologic si de a calcula “quantuumul”de reechilibrare. Ele constituie un adevarat ghid rational terapeutic sifarmacologic in`aplicarea principiului de vindecare prin intermediul“contrariilor”, considerate in raport cu terenul ideal al sanatatii Perfecte. Orice alt  teren este `teoretic mai mult sau mai putin patologic, chiar daca subiectul nu manifestanici un simtom aparent, pentru care se poate zice ca fiecare  om “Bine facut” este ` un bolnav care seingnoreaza, deoarece “boala ” mai devreme sau mai tarziu se va manifesta`. Vremsa repetam, cu riscul de a fi considerati aroganti, ca dezechilibrele suntnumai de  4 tipuri: Oxidat/acid;Oxidat/alcalin;  Redus/acid;Redus/alcalin.Ei sunt termeni electronici si chimici in  perechi.Sa ne amintim caomul inca de la originile sale a afirmat intotdeauna ca materia este “forta” ladiverse stadii de “vibratie”, azi am spune in era post Einstein-iana: materiaeste` Energie la stari diverse de vibratie sau frecventa; cele doua  afirmatii sunt echivalente. “Suferinta” esteo senzatie Spirituala/Psihica sau a Sufletului/Eul cand nu se respectaLegile  Creatiei care guverneaza toatalumea Energiilor, pentru  care toate  “bolile” sunt interferente in a curge si inrefluxul Energiei cu variatia polarizarii sale in corpurile vii.Polarizarile sivariatiile Energiei in mod incorect fac sa varieze, prin  fenomenul  inter dependentelor in trasformarea Energiei,  biochimice a terenului in care vor retrai,(prin intermediul ADN-ului, putem insuma toate “bolile” registrate in Gene Imortale in ele continute, sub forma deinformatii, inca din momentul  CreatieiUniversului)  sau se vor  multiplica si vor creste, daca vor fiasimilate de mediul extern, toti agentii patogeni (bacterii, virus, supervirus, ecc.) care sunt elemente finale ce noi am numit-o in mod impropriu“boli”. Numai fuzionarea: Teren+ Agent Patogen ceproduce  “boala”. Cand terenul, apele corporale, sunt in ordine,adica din punct de vedere` bioelectronic pe valorile unei sanatati perfecte,agentul patogen nu poate sa faca nimic si nu declanseaza  “nimic”.Numai dacaterenul este dezordonat din punct de vedere electronic, agentul patogendeclanseaza “boala”,  dezordinea.Iata demostratiaprecum “Verbul” a nu respecta,a crea, a modifica, trasforma  Creatia.“Bolile” suntnumai un mod de a fi al Eului !De fapt eaeste  baza pentru manifestarea  Capacitatii sa evoluam.   Eu-l esteorganizatorul  care organizeaza  Sistemul Mental si cel Corporal, pentru a sepune in cel mai bun raport cu cel al Ambientalului, Universului;Eu-lui universalsi multimea tuturor Eu-rilor individuale.Infiniturile,atribute concentrandu-se  formeaza  unul 1,  finitul. Eu-l inmaterial intr-un Corp Fizic; abstractulin  sensibil.Azi spunemca,  Creatia este o holograma ganditoare,un ganditor cu memorie intr- un corp electromagnetic, energie ganditoare careare perceptia de sine, considera pe sine, postuleaza pe sine, dand explicatiidespre sine  in sine si in fiecare punct  din sine`!Am putea observaca Materia/energia este oglinda in care Eul/fiinta poate sa se odihneasca siasfel sa se vada, sa-si vorbeasca, etc. Pentru a se simti vie si sa  partecipe la viata universala/”Dumnezeu .” Sauam putea observa ca unu (1) este cuprins in toate numerele pana la infinit.Daca divizam numar la infinit printr-un numar finit obtinem intotdeauna unnumar infinit; un numar se defineste Prim cand este divizibil prin el insusisau prin unu.Ce este un numars“Fiecare dintreEntitati care, formeaza o  serie, indicacantitatea unei multimi.”Ce este oEntitates “ orice  idee sau concept sauorice fiinta reala sau posibila, adica natura intima a cea ce  exista! Eu-l constient ca stie , este existent, ( timpal verbului a fi ).Eu-l  este fiinta; el este chiar participant candUniversul este un Univers participatoriu.Apare evident caEu-l este`  proiectia unitara aatributelor infinite a “infinitului” de acea Eu-l este un Noi Spiritual, unintreg al tuturor  verbelor,substantivelor, adgetivelor, ecc., adica un limbaj o comunicare, Eu-l exista deoarece poate sa se oglindeasca informa, prin trei forme verbale a FI, a face, a avea prinzand constiinta depropria existenta si sa poata comunica, prin alte forme,“ materia” cu  alte parti din  Sine/Eu. Iata de ce in Geneza s-a spus : “sa facem omul(forma) dupa asemanarea noastra, imagine si asemanare”, este ca si cum ai spuneca, corpul este imagine, proiectia fiintei Eu-lui.O fraza istorica:“ Eu cuget deci Exist” este profund adevarata ! Scopul existentei este de a luacunostiinta de  Sine si de a atinge toateechilibrele necesare cu alte parti ale Sinelui ! Sa ne amintim prin incidenta ca, cuvantulitalian  “Anima - Suflet”  deriva dintr-un sunet antic compus: ani + ma; aceste doua cuvinte semnifica in mod simplu = Eu (fiinta) si ma = materiaMatriciala =energia/materia ganditoare ! Infiniturile atribute, concentrandu-se inmod  unitar formeaza un numar finit(dotat o anumita miscare in spatiu intr-un anumit timp. Acest numar “finit”inom este un “mare numar” un Microcosmos.Noi nu suntemcorpul, dar suntem suflete spirituale eterne.O data eramcopii. Acum suntem oameni adulti. Unde este corpul copilariei voastres Acel  corp nu mai exista `, dar voi  existati inca deoarece  sunteti eterni. Corpul acelei   circumstante s-a schimbat, dar voi nu v-atischimbat. Aceasta estedovada `eternitatii`.Stiinta  medicala afirma  ca  celulele corpului  se re-noiesc o data lasapte ani. Nu, nu odata la sapte ani –ci in fiecare secunda. Globulele sanguine se schimba in fiecaresecunda. Nu-i adevarats Imediat ce globulele sangelui se schimba , se schimbasi corpul vostru.Darwin si  sustinatorii lui sunt indivizi carora li s-asmuls  organul gandirii. Daca in  origine nu existau speciile superioare de ceexista astazisSi de ce  speciile inferioare continua sa existesAzi, de exemplu,se pot vedea fie  un intelectual fie unmagar prost. De ce aceste doua fiinte exista simultansDe ce speciamagarilor nu a disparut dupa ce a evoluat catre forme superioaresNu este coliviacea care permite pasarii sa traiasca; dimpotriva, fara colivie pasarea ar filibera.Dar oameniigandesc ca fericirea vine de la corpul in care sunt incatusati. Nu este absurds In realitate`, captivitatea in aceasta coliviene umple de frica.A intelege  caracterul supranatural al  existentei semnifica a intelege ca fiecare zi corpul nostru moare; dar omul comunnu se gandeste la moarte, deoarece nu are inteligenta. Omul moare in fiecare clipa, dar continua sagandeasca ca va trai intotdeauna, etern. In realitate`,  moartea incepe chiar din clipa nasterii. Analiza noastra asupra problemei ar trebui safie urmatoarea : deoarece lumea moare, noi ar trebui sa oprim procesul mortii.In timp ce , asazisii  nostri savanti nu numai caacceleaza moartea, dar refuza chiar sa asculte orice sfat sau criticaconstructiva ce ar putea sa le dea posibilitatea de a se corecta. Azimajoritatea oamenilor au convingerea eronata ca viata vine de la materie. Noinu putem permite ca aceasta teorie absurda sa se raspandeasca fara ca nimeni sanu zica nimic.Viata nu vine dela materie, ba dimpotriva este materia ce vine de la viata; nu este vorba de oteorie, ci de un fapt. Stiinta se bazeaza pe o falsa teorie; in conseciintatoate  elucubratiile sale , curespectivele concluzii sunt false, si aceasta cauzeaza suferinta in lume.Cand aceste falseteorii ale stiintei moderne vor fi rectificate, oamenii vor gasi fericire.  Acela care are cunostinta de cauza originala cunoaste automat toate cauzelesubordonate.Fiecare lucrueste o  manifestare energeticadiferentiata de un unic principi .Echilibrul esteviata !Natura materieipe a 49 vibratie.Autorul impreunacu norvegianul Schjeldremp au  afirmat canu este  virusul care ucide, ci o  reprezentare Electro-Magnetica a acestuia. Socratefoarte intelep amintea : “Cunoastete pe tine insuti ”,si gandirea  occidentala a urmat Grecii in conceptia omuluica animal politic. Dar zicala trebuie reformulata: “Cunoastete pe tine insuti asa cum o spuneculoarea ta”.Cea ce miscaindividul misca si sferele ceresti .Culoarea, ce seuita adesea ca fiind un element in molecula apei si in ciclul azotului, estefolosita sub forma de vibratie radioelectronica si in biotonica ca o  parte vitala a existentei  si  cao cheie catre vindecare, pe care omul le cunoaste sau nu aceste .Omul , azitrebuie sa inceapa sa armonizeze pe el insusi prin culoare si cu vibratiilece-l inconjoara, deoarece el influenteaza cea ce-l inconjoara prin imtermediulculorii-vibratie pe spectru si pe dincolo de spectru. El a acceptat  “miracolul” razelor X, dar nu a mers dincolode razele X pentru a-si da seama cum introducerea hranei sale nu este alt cevadecat o suspensie de culoare; pentru a-si da seama ca bolile sale nu trebuiesctratate cu medicamente potrivit teroriei bacteorologice, ci doar schimbandvibratiile sale. Aici este raspunsul catre noua civilizatie spatiala in care auintrat deja foarte multi.Chiar daca uncompus poate avea aceas  formula, elpoate fi otravitor intr-un caz si ne ortavitor in alt caz potrivit planului depolarizare fie drept fie stang .Omul trebuie sa mute cu buna stiinta utilizareade culori infinite din care isi trage existenta.Altfel se vaarunca in vibratiile bolii; se va ineca in vibratiile trecutului, care estetermenul cel mai folosit pentru a indica traditiile ce pot distruge daca nusunt schimbate si reinterpretate sau redatate cunoasterii omului modern; se vaineca in vibratiile ignorantei sale si in folosirea gresita ale lungimilor salede unda.Ar fi bine sa sesezobisnuiasca de a vrea obstinat sa studieze corpul mort (anatomia patologica)pentru a trata viata. Obiectivul primar al tuturor metodelor de tratament artrebui sa aspire la conservare, la reabilitare la reintegrare si la  regenerarea potentialului electric, deoarecein potentialul electric al organismului se afla cheia pentru solutionarea”miracolului”vindecarii. Aici este `”deschidete sesamo” tratamentului: in zona subatomica.Varza poatedeveni trandafir;  mutatiile pot avea loccand mediul se schimba; evolutia si revolutia au loc cu vibratia culorii.Toatetratamentele vor fi valabile prin intermediul actiunii atomice al remediului. Introducereain corp a remediilor electromagnetice nu insoteste asimilarea fizica, ci la oexplozie care elibereaza energia zavorata de catre o rigiditatea musculara, anelinistii si a unei respiratii incorecte. Datorita acesteia se restabilesteactivitatea normala ` moleculara. Armonia, energia si`inertia sunt forta intrei parti care contine materia primordiala si este in fiecare celula vie.Legea vietii estemiscarea, o pulsatie de energie radianta ritmica, ciclica ce tinde intotdeaunasa conserve si sa stabileasca echilibrul si armonia…masurile sale vibratiileperiodice palpiteaza prin  spatiucomplectate de fiecare batere,  un cicluminor intr-o unda mai mare a merelui ciclu de evolutie.Asa cum acestfactor ritmic se face tot mai evident asa si omul incepe sa observe revelareaunui model complicat de substante radioactive care actioneaza ca un pod intretangibil si `intangibil sau stari de viata scazute, si aceast pod relevao`unitate` de sinteza intre minte si corp. Viata este o manifestare a unuischimb continu intre diverse grade de materie. Caracterul energiei intiparitein corp in timpul acestei activitati este ionica inainte de cea moleculara, pentruca  provine din sfera  radiatiilor. Omul percepe numai  efetele fizice secundare, acelea ce semanifesta pe planul materiei si  caresunt recunoscute ca o activite moleculara. (aceasta apropiere pur fizica estebaza biochimiei. Se da  importantaactivitatii` moleculare ca si cum ar fi unica realitate, pentruca biocimistiisau uita sau nu stiu ca activitatea moleculara se refera numai la un procesfinal si nu la impulsurile fundamentale curative care stimuleaza acestemolecule la`activitate). Celula nervoasa este fie un  generator fie un transmitator. Ambele proceseantreneaza distrugerea si restructurarea ca si cum ai re sintetiza un lant lungde compusi de carbon.  Tipul de compuside carbon din care celula este formata este o expresie a modului in carefunctiona in trecut.Acest faptsugereaza o  relatie intre culoare sistructura creierului. Tipurile de raspuns ereditatr se explica in mod normal cuexpresia   “… treceri inapte derezistenta scazuta sau sincronism ereditat intre celulele muschiului”.Daca unul artrebui sa se imagineze pe el insusi in interiorul moleculelor sau a  atomilor care absorb lumina, ar vedea  culoarea complementara care unul in afaramoleculei l-ar  percepe ca o luminareflexa. In acest  sens  universul intern al constiintei esteuniversul extern orientat spre in afara – ca si functionarea unei masinifotografice – si lumea interioara rasturnata catre interior. Viata este literalmente un proces de oxidare. Fiecarecelula nervoasa este un foc cu propriul sau combustibil. Constiinta este osinteza de multe incandescente mici care depind de oxidarea cerebral.Toate obiecteleau frecvente particulare de vibratie.Toate organele au frecvente particulareale starii de sanatate. Boala este o functie alterata:  rasunsul natural al corpului la tensiune. Ofunctie alterata nu este alt ceva decat o schimbare de frecventa, o marire sauo scadere de vibratie cauzata de o ridicare de tensiune – de origine chimica,mecanica sau termica.Bacteriile suntuna din miile de agenti de tensiun. De aceia toate bolile au frecventecaracteristice de vibratie.Aplicarea exactaa frecventei – fie hrana, medicamentele, ecc. – va schimba functia  alterata, pentruca`  corpul are tendinta sa se intoarca la modelul original daca i se da aceastaoportunitate.Celulele au oanumita  selectivitate in a primi razelesi vibratiile cum sa respinga acelea de care nu au nevoie. Daca  celulele nu au  culoare, care este un alt mod de a spune“hrana”, ele incep sa depolarizeze si schimba frecventa lor ,de aceia  si modelul lor de crestere. Culoarea gresita sau eronata a tipului dehrana  tinde sa schimbe  frecventa campului de forte,ectromagnetica a celulei, si aceasta fortainteractioneaza  cu campul de forta celmai extins al organului, care la randul sau intereseaza intregul sistem; apoireactioneaza pe campul de forta al corpului in complexitatea sa (tipica reactiein lant).Aceasta schimbareduce la oboseala, si gradul de oboseala este cauza epuizarii si amortii.Culoarea fiind vibratie pura este tipul rational de terapie pentrusanatate si boala, numai sa fie  in formajusta in locul potrivit si la momentul potrivit.`Gandul  ezoteric nu `este alt ceva decat o repetitiede evenimente   universale conexe cu  creatia si viitor sau, de fiecare data candomul reproduce asfel de fapte in mediul activitatii sale creative, participa cumintea sa, cea ce echivaleaza cu o adevarata si proprie “germinare” de energiispirituale  cu care fiecare fiinta estedotata.Fara a crea  radacini si fara a  construi placente, gandul are o  capacitate germinativa cu totul diferita deacea a semintelor. Ce face o planta de grau cand vrea sa   multiplice acea unica samanta care agenerat-o`sTrebuie simplu saculeaga toate memoriile dispersate de la acel prim bob de la care a primitviata. Proiectele se gasesc la propriu in ea urcand in timp planta recupereazaproiectul-bobului originar , si-l insuseste si  “stanteaza”   modele exacte cu primul bob. Acelas lucru seintampla in destinele tuturor speciilor, vegetalelor , animalelor si a omului. Siaceasta carte nu s-ar putea tipari intr-un anumit numar de exemplare daca s-arpierde originalul.Aceas concepteste valabil si pentru viata: daca se vrea intr-adevar sa se produca marireasa, frumusetea sa autentica, fericirea sa, sanatatea sa, luminozitatea sa, nuse poate face altceva decat sa o scoatem din acea  a Izvorului Infinit, generatoarul  totului, de unde ea porneste.Exista acolosapte “planuri”, sau lumi care au o relatie speciala cu omul si fiecare individare in ele cateva faze a vietii lui. In fiecare dintre cele trei lumi sauplanuri inferioare, individul este reprezentat de un vehicol, sau corp, compusdin materia acelui plan, corp care ii serveste ca mijloc de cunoastere si de comunicare cu planul insusi. Astfelfiecare din noi are un corp fizic compus din sapte stari ale materiei fizice,prin care dobandim experientele planului fizic. In mod asemanator fiecaredintre noi are un corp de  materie“astrala” (numita asa deoarece sclipeste prin lumina proprie) zis “corp astral”si fiecare are un “corp mental” si un “corp cazual” compusi din materia lumiimentale. Fiecare din aceste corpuri invizibile este  organizat natural, asa cum este corpul fizic,si acolo  este o` anatomie si o  fiziologie a acestor vehicole invizibilecomplicate ca si in acela al corpului fizic. Pe planurile superioare ale lumii mentaleconstiinta omului este inca rudimentara si corpurile sale sau vehicolele salenu sunt inca organizate. Fiecare plan sau lume este complect diferita de totialtii;  fenomenele naturale:caldura,  lumina, electricitatea, apartinlumii noastre de  materie fizica si nuating niciodata de exemplu lumea mentala.Precum existalegi ale materiei fizice la starea de lichid, solid si gaz, tot asa sunt legiale materiei pentru fiecare plan.Materia fiecaruiplan are sapte – stari numite subplanuri ;lumea noastrafizica nu are numai cele trei stari ce ne sunt familiare: solid, lichid sigazos;ci inca altepatru sub-stari numite respectiv eteric, super-eteric, sub-atomic si atomic (trebuie mentionat aici ca, cuvantul “eteric” se refera la anumite  sub-stari ale materiei fizice si nu semnifica eterul stiintei, substanta careocupa  spatiul inter-stelar si ne aduceundele luminoase ale stelelor cele mai indepartate). Sub-planul cel mai inalt al fiecaruia dintrecele sapte planuri este numit “atomic”, pentru motivul ca  particulelesale nu sunt moleculare, dar sunt compuse din unitati ne divizibile ulterior inmai multe minute constituente din acel plan.

 “Mario Michelangelo Stromillo,  inger uman care traieste intr-o secreta comunione cu Ingerul  Divin.”


  •  

Evaluare: 5.0/5 (2 voturi)

Arhiva fisiere

©2019 Fundatia Medicala Romana. Toate drepturile sunt rezervare.
web developed by ArtDevs.com