European Medical Foundation | ELOGIU MAESTRULUI MARIO MICHELANGELO STROMILLO

EUROPEAN MEDICAL FOUNDATION

                   "HIPPOCRATES"

ATHENEUM COLLEGE OF MEDICINE

European Medical Foundation is a member of World Federation of Research Institutes of Washington USA

 Rss
Pagina principala / Noutati editoriale / Publicatii / ELOGIU MAESTRULUI MARIO MICHELANGELO STROMILLO
 

ELOGIU MAESTRULUI MARIO MICHELANGELO STROMILLO

Elogiu  maestrului  Mario Michelangelo Stromillo

 

 

Cosmonautul gandului,primul care a explorat – cu gandul – nemasuratele oceane cosmice si a fostprimul care a indraznit sa largeasca hotarele cunoasterii incalcand toatelimitarile si interzicerile impuse de diverse corporatii autoritare siobscurantiste.

Si inca multealtele :  eterna gratitudine, pentru  disponibiltatea sa de a  accepta supremul sacrificiu, de a nu renega gandul sau, inscindabilul dreptsuprem –al fiecarei creaturi umane – de a exprima si divulga mesajele luminoasecare apar in fiecare minte neclintita si libera.

Suntem in zorii secoluluidouamii; potrivit socotelilor erei Crestine: un imens si diabolic paianjen, periculossi invulnerabil,  diafan isi tese rapidpanza sa deasa de injustitie, minciuna, discordie, coruptie, de colapseconomic, de genocide pe scara larga, si “asamai departe si asa mai departe

Zi dupa zi,panza se indeasa, si intreaga familie umana deja avand simpome de sufocare siimposibilitatea – pe termen scurt – de a  putea fugi de acest diabolic paianjen. Cuitrebuie sa-i cerem ajutor pentru a nimici monstruosul paianjen!

Dragei siiubitei Cosmosofii a lui Stromillos (fara dubii spun ca el este– Pionierul  Civilizatiei )

El este unuldintre multiplele flagele ale umanitatii constituit de oportunisti :  totalmente lipsit de ideal; ca dealtfel  intotdeauna pregatit sa  etaleze, pentru a disimula mai bineintentiile sale.

Oportunist nu senaste; se devine in urma gandirii calculate matematic. Orice act, orice miscare,orice act  pe care  oportunistul il indeplineste, este indreptatpentru a trage un folos  personal. Candse blocheaza  involuntar in fapte dincare ar putea deriva daune de diverse naturi,  se eclipseaza cu dezinvoltura, lasand pe altii( asa cmm face  cucul) sa cloceasca ouale.

Purtarea josnicaa oportunistului, cateodata depinde si de circumstante si de neprevazutulvietii, rol de transformist pe care el dealtfel o absolva din plin.

Oportunistulreprezinta un autentic cameleon personificat, si este unul dintre cele maipericuloase animale apartinand consortiului uman;

 Constinta lui este elastica.

Precum un“chewing gum”.

Scopurile salesunt de nedifinit deoarece nu le releva deschis.

Ar putea fi unarivist, un ambitios, un insetat de bogatii materiale, un aspirant demagog ,poate cate  putin din acestea – binerecunoscute sunt- mimetismul, transformismul, care ii permit sa se introducaoriunde pentru a incepe indeplinirea intentiilor sale ascunse. Aceste subiecteproteiforme par a avea o extraordinara capacitate de a presimti mutarilepolitice si o  extraordinara abilitate dea se introduce rapid in fractiunea predominanta fara a fi suspectat.

Cu toateaacestea – succesul oportunistului nu va dura prea mult – deoarece norocul (siacesta schimbator) de indata ce isi intoarce fata de la  aceasta specie de prefigurat, acesta sfarsestezdrobit ca un cameleon invins de dusmanii faunei si ecologiei.

 

 

 

 

POST TENEBRAS  LUX  - DUPA TENEBRE APARE LUMINA

 

Adevarul estelumina vietiis

Este bucuria siplenitudinea spirituluis

Spunem ca estesuma perceptiilor simturilor noastre, si nu un simt, deoarece simturile umane nu au primit inca atingerea “Divina” aperfectunii.

Vom putea da unraspuns convingator, numai cand vom fi aprofundat cunoasterea legilor naturaleale creatiunii – din care se genereaza totul – care ar echivala cu o fugastrategica de a ne sustrage prin fuga dintr-o batalie. Si atunci pentru a nu finici lasi nici tematori, sa spunem atunci imediat  ca orice lucru are contrariul sau, sicontrariul adevarului este minciuna. Daca adevarul este “lumina” vietii,minciuna reprezinta tenebrele mintii si spiritului.

Daca orice lucruare contrariul sau, ca o urmare logica (si acesta ar putea face fericit peteoreticienii dualismului). Trebuie sa admitem existenta celor doua naturiumane: unei laturi ii apartin copii “luminii”, sau a adevarului, altei parti iiapartin copii tenebrelor, sau a minciunii.

Petru placereade a spune adevarul, trebuie sa zicem ca fii tenebrelor nu au mai acordat nicio atentie semnificarii si valorii adevarului, si inevitabilelor dizertatii pecare intotdeuna a suscitat-o.

Mincinosii,hotii, excrocii, raufacatorii isi bat joc de adevar, pentru ei va fi intotdeunaun lucru greu de inteles, si nedemn da a fi luat in serios.

Este diferitpentru fii  “luminii ” care pun si vorpune inaintea totului si tuturor cercetarea si afirmarea adevarului: pentru unjudecator care trebuie sa hotareasca intr-un proces o vina ne confesata,cautarea adevarului va comporta desigur o suferinta sensibila si inevitabilaale propriilor calitati morale si umane , inainte de a da un verdict decondamnare sau de iertare a inculpatului. Pentru un savant care incepe ocercetare importanta, cautarea adevarului este o constanta de referinta care-lva ingrijora pana la indeplinirea celor propuse de el.

Pentru uncreator si constructor a unei doctrine adresate pentru a ajuta pe aproapelenostru, cercetarea este cunoasterea aprofundata a adevarului ce constituie bazaprincipala pe care se va sprijini intregul edificiu care reprezinta idea.

Si pentru altepersoane, numeroase, adevarul constituie un principiu de la care nu se vorabate.

Pentru a sfarsisa o spunem deschis, chiar si atunci cand adevarul, multumita atributiilor saletranscedentale, chiar si atunci cand este ca un calus sau este denaturat sauzdrobit temporar prin interesele unei parti, continua neobosit sa luminezemintile umane dandu-le ajutoare morale pretioase.

Trebuie saconstatam dureros ca adevarul nu este vazut de toti la fel, si ca multi, chiarfoarte multi nu au vointa si capacitatea suficienta pentru a-l apara si maiales pentru a-l reprezenta cu cinstea si acuratetea necesara.

Numai fii “luminii”,au toti , mai mult sau mai putin aceas viziune optica a adevarului si aceascunoastere enorm de importanta a acestuia.

 “Lumina” este motorul vietii si  a tot ce ea/viata comporta si cade subsimturile noastre, adica adevarul.

Nici o putereumana nu va putea inlocui sau intrerupe acest motor prin minciuna, coruptie sauprin alte mijloace.

Adevarul este uniluminator prodigios al mintii umane si un  mare propulsor de pretioase ajutoare morale..

 

  •  

Evaluare: 5.0/5 (4 voturi)

Arhiva fisiere

©2019 Fundatia Medicala Romana. Toate drepturile sunt rezervare.
web developed by ArtDevs.com