European Medical Foundation | Principalele descoperiri si inovatii in stiintele biologice, acceptate si recunoscute in mod oficial in toata lumea

EUROPEAN MEDICAL FOUNDATION

                   "HIPPOCRATES"

ATHENEUM COLLEGE OF MEDICINE

European Medical Foundation is a member of World Federation of Research Institutes of Washington USA

 Rss
Pagina principala / Noutati editoriale / Actualitati medicale / Cercetare / Principalele descoperiri si inovatii in stiintele biologice, acceptate si recunoscute in mod oficial in toata lumea
 

Principalele descoperiri si inovatii in stiintele biologice, acceptate si recunoscute in mod oficial in toata lumea

1980    genetica Tehnica polimorfismului fragmentelor de restrictie este aplicata in analiza linkage-ului genetic.
1980    medicina Este brevetata la Milano noua ramura a psihologiei denumita    "Psycho-Marketing",ideata de catre Stromillo M. M.
1981    biologie moleculara Este descoperit self-splicing-\x\ la Tetrahymena.
1981 genetica Brinster si Palmiter obtin expresia unei gene microinjectate in pronucleul unei celule-ou fertilizata.
1981    medicina    Stromillo experimenteaza hipnoza clinica in contraceptie demonstrand ca circa 70% din sterilitate la femei este de provenienta psihogena si in particular datorita fenomenelor emotionale care sunt tratate cu terapii specifice. Autorul, in problema contraceptiei instaureaza o terapie in sens inverso, provocand o sterilitate temporara prin sugestia hipnotica a femeii.
1981    medicina "Scala Personalitatii" este titlul testului pe care Stromillo 1-a realizat culegand si selectionand cu grija proverbele existente in intreaga lume. Pacientii, citindu-le, trebuie sa¬si exprime parerea, si anume, daca sunt de acord, nu sunt de acord, sau nu stiu.
1982    biologie moleculara Se demonstreaza ca o mutatie punctiforma la un oncogen uman este suficienta pentru a activa oncogeneza.
1982    medicina Calcificarea, cauza degradarii fizice si a imbatranirii fiziologice. Stromillo M. M. prin aceasta cercetare a demonstrat ca oxigenul care e indispensabil respiratiei si vietii are o actiune distructiva la nivelul organelor si sistemelor organice printr-un proces lent si continuu de oxidare, care duce in mod inexorabil la calcificare.
1983    genetica Este publicata de Sulston si altii linia embrionara completa a Caenorhabditis elegans, viermele care ar putea deveni pentru geneticienii moleculari Drosophila secolului XXI.
1983 medicina Examinand circa zece mii de subiecti afectati de tuberculoza ulceroasa si fibroasa, nu se constata nici un caz de cancer. Stromillo experimenteaza cu rezultate incurajatoare vaccinul antituberculos in tratamentele cazurilor de cancer generalizat. 1983 medicina Stromillo M. M. prezinta la Congresul Mondial desfasurat la Washington D.C. U.S.A., cu titlul: "Personal and Social Responsability in the Search for Mental Health" testul sau cromatic pentru reactii psiho-somatice. Testul se bazeaza pe principiul stimul-raspuns si pentru a evidentia rezistentele electrice cutanate in punctele de acupunctura chineza care, asa cum bine se stie, reflecta starea de sanatate a organelor si a functiilor organice corespunzatoare.Testul ofera indicatii utile cu privire la conditia fiziologica si psihologica a subiectului, originea tensiunilor, mecanismele de a compensa si de a satisface asteptarile bolnavului. Testul lui Stromillo va fi ca urmare experimentat in departamentele de psihiatrie si psihologie ale Spitalului Militar din Washington "Walter Read", si notat ca fiind "excelent".
1983 inginerie genetica Plasmidele Ti ale Agrobacterium tumefaciens sunt folosite ca vectori pentru a introduce gene exogene in plante. 1983 microbiologie L. Montaigner si R. Gallo descopera retrovirusul imunodeficientei umane (HIV), agent cauzator al SIDA.
1983    tehnica Intra in practica de diagnostic instrumental clinic folosirea rezonantei magnetice nucleare.
1984    genetica moleculara Are loc identificarea genei homeobox la Drosophila. Gradul inalt de conservare sugereaza ca aceasta gena are un rol esential in dezvoltare.
1984 medicina Nutritia psiho-neuro-ortomoleculara. Cu aceasta denumire Stromillo M. M. a consacrat cercetarea sa, demonstrand ca alimentele psihice si spirituale sunt supuse acelorasi procese digestive ca si alimentele solide; ele au capacitatea de a penetra in celule mult mai rapid decat oxigenul. Psihismul si spiritualitatea intra in mod oficial in dietologia moderna. 1987 virologie Stromillo, inaintea timpurilor sale, si inainte cu circa 28 de ani fata de Peter H. Duesberg, Klark, Kari B. Mullis, Walter Gilbert, Richard Strohman, afirma ca binecunoscutul retrovirus al imunodeficientei umane HIV, agent responsabil al SIDA, este o pantomima inventata de Gallo si Montaigner.
1994 medicina Stromillo M. M. redacteaza Juramantul pentru practicantii Medicinei Naturale, pe care el o defineste ca fiind Medicina Suprema.
1996 acupunctura Intre meridianele deja binecunoscute in acupunctura chineza, Stromillo experimenteaza un altul mai important, denumit de el "Meridianul Ceresc". El afirma ca corpul uman este in esenta sa o unda a armoniei Universale, cu un sistem de receptie, un nucleu, si un sistem emitator; de unde rezulta ca si patologia bolii urmeaza o evolutie asemanatoare.
1996 imunologie Stromillo M.M. avanseaza ipoteza ca scaderea coeficientului imunitar la bolnav este cauzata de aliantele biologice pierdute, si anume, deoarece el deja a pierdut sistemele de aparare spirituale, adica aliantele superioare. Reconstructia apararii organice pierdute incepe cu recuperarea satietatii spirituale. Redobandind ceea ce e "Mai Mult", se redobandeste si ceea ce e "mai putin".
1997    fito-farmacologia Stromillo M.M. intuieste prin studiul sinergiiior tuturor fortelor care opereaza in Univers, ca atunci cand e vorba de a "construi" omul, chiar si cele ale plantelor medicinale intervin in a regla diferite organe si functii. De aceea, cimbrul si coada-calului contribuie la crearea hemoglobinei, papadia se ocupa de ficat, angelica de inima, euphrasia de ochi, si asa mai departe. Organele recunosc in acele substante matricele dupa care au fost construite si primesc asadar beneficii si repara ceea ce ele insele au creat. Argumentele acestea sunt valabile si pentru Sarurile minerale, lumina solara, aerul, apa, vibratiile cosmice, magnetismul planetar si stelar, sunt -cu toate - amprente ale naturii universale, fapt pentru care acestea pot gasi aplicatii pretutindeni in cadrul vietii umane.
1998    biofizica atomica Stromillo M.M. publica cercetarea sa: "Omul-vizualizare cristalizata a unui camp rotativ electromagnetic pus in miscare de centrul sau - "punctul singular" - creierul".
Universul este extensia corpului uman. Corpul uman nu e separat de corpul universului, deoarece la nivel cuantic-mecanicist nu exista limite definite. Deoarece corpul si mintea se afla intr-un schimb continuu si dinamic cu Universul, a bloca circulatia energiei universaleechivaleaza  cu   a  bloca  circulatia sangelui.
Fiecare corp format care traieste este un vehicul, un mijloc care serveste altor Electroni la a Cunoaste, a Actiona, a Reflecta, a Iubi. "Creand" un nou corp acestia se imbogatesc, insa permit de asemenea unui nou Eu de a se manifesta. in cateva cuvinte, aceasta demonstreaza ca "materia" sau Energia este in totalitate spirituala, adica ganditoare; de altfel se poate vedea ca fiecare forma imbogateste puterea informationala a energiei. La fiecare "trecere" intreaga informatie care compune acel Eu este continuta in fiecare electron al ADN-ului si in cei externi, doar in cei capabili de a se imbogati spiritual. 1998 genetica "Psiho-neuro-imunogenetica prenatala" - prin aceasta recenta descoperire a lui Stromillo M.M. scoala mendeliana este constransa sa isi modifice conceptul asupra ereditatii. Se pot obtine modificari genetice ale unui fat uman intervenind asupra psihicului mamei.

1998 medicina Stromillo duce la bun sfarsit cercetarea asupra nucleilor energetici Celulari, demonstrand ca prin cunoasterea fortelor care actioneaza in ambele cuvinte: "Universal" si "uman", si a directiei in care acestea actioneaza, devine posibila calcularea cursului evenimentelor viitoare. In sinteza, omul, dupa Stromillo, are posibilitatea de a avea in maini intregul Univers si sa-1 concentreze intr-un singur punct. 1998 neurofiziologie Stromillo M. M. experimenteaza o puternica terapie medicala care are ca scop slabirea cancerului, SIDA, drogurile, pe care el a denumit-o "Vaccinul Psihic", sau "Samanta Mentala". Stromillo spune: "in mod limpede un gand este "samanta" doar atunci cand se naste pentru a pun in lumina aspectul esoteric care exista in mod obligatoriu in fiecare fenomen al lumii si in fiecare experienta a vietii. Atunci cand mintea culege ceea ce e "inauntrul" lucrurilor, emerge o fizionomie noua a acelor lucruri ori experiente, care recucereste o identitate care inainte nu exista, sau care cel putin ramasese oculta pana in acel moment.
Iata deci germinatia cea mai puternica care exista. si cum "germinare" inseamna marire, multiplicare,    dezvoltare, transformare, imbogatire, de fiecare data cand se produce un astfel de gand, viata se amelioreaza si se spiritualizeaza progresiv.

1998    stomatologie Utilizand "Nucleii Energetici" ai lui Stromillo energia devine cinetica prin actiunea mintii.    Aceasta    interesanta descoperire a zguduit totalmente principiile pe care erau create bazele ortodontiei. Aceasta cercetare este prezentata de catre autor la Congresul International de Odonto-Stomatologie tinut la Iasi, Romania, in 1998, cu titlul: Reabilitarea Orala Complexa. A luat astfel nastere o noua ramura a Odonto-stomatologiei denumita "Psiho-Neuro-Ergo-Kineto- Ortognatodontia.
1999    medicina Stromillo M. M. lanseaza un semnal de alarma pentru constanta eroare diagnostica si deci si terapeutica, comisa de multi colegi in fata bolnavilor de distrofie musculara. Muschii depind de axul ficat-plamani,   care   nu   sunt   defel suspectati ca fiind radacini ale distrofiei. Ca si culme a ironiei, nici macar cuvantul "distrofie" nu reuseste sa ii puna pe drumul cel bun pe colegi; daca s-ar lua in considerare faptul ca "distrofie" inseamna literalmente (din limba greaca) nutritie inadecvata! Distroficul prezinta in mod sigur carente in functionalitatea unui organ sau altuia in chestiune, sau in ambele. 1999 medicina Stromillo a clasificat indivizii in 12 tipuri astrologice. Aceasta permite cunoasterea la fiecare subiect a tipului de comportament, reactii fata in fata cu situatiile vietii cotidiene si predispozitii la diverse patologii. Pe langa aceasta se poate determina fondul (terenul) pe care evolueaza o anume boala cronica, teren pe care autorul 1-a denumit: cele doisprezece diateze astrologice. Dobandind aceste cunostinte se pot prepara remediile fitoterapeutice si homeopatice pentru fiecare persoana prin cunoasterea semnului sau zodiacal. Terapia lui Stromillo e o sinteza intre stiinta astrologica traditionala si medicina holistica, devenind o metoda eficienta care are ca scop restabilirea sanatatii in acord cu energiile care influenteaza, prin acelasi principiu, omul si universul. 1999 medicina genetica Nimic nu poate sa se dezvolte si sa se realizeze fara interventia tuturor memoriilor apartinand acelui ceva. Cu aceasta afirmatie lapidara, Stromillo formuleaza ipoteza conform careia toti copiii nascuti cu malformatii genetice sunt nascuti astfel din vina femeii gestante care poate sa prezinte goluri      de     memorie     genetica determinand creaturi incomplete intr-un mod sau altul, inca de la nastere. in cadrul bolilor, bolnavul e lipsit doar de apararea organica (SIDA), sau e lipsit si de memoriile biologicesIn realitate sistemele sale de aparare imunitate sunt la locul lor. Nu s-au pierdut de fapt; ceea ce bolnavul a pierdut sunt de fapt memoriile a "cum" se protejeaza viata de amenintarile virale, bacteriene sau patogene in general. 1999 ontogeneza inainte de a organiza un plan therapeutic, bolnavii de SIDA, cancer, trebuie sa se supuna unui test spiritual pentru a descoperi daca mintea lor este capabila sa asimileze faptul de a trai in mod constient, in diversele momente ale zilei, conceptele de viata esoterica. Mai inainte insa, adica inainte de a cauta contactele cu anumiti specialisti sau clinici, bolnavul de cancer sau de alta boala deosebit de grava trebuie sa se interogheze pe sine insusi daca reuseste sa intuiasca urmatoarea viziune universala a vietii. in Romania, in cadrul Institutului Clinic de Perfectionare, Stromillo a efectuat numeroase cercetari obtinand rezultate satisfacatoare explicand bolnavilor sai aceste trei concepte de baza:
        
  1. Intuitia unei energii  primare care   da   nastere   si   dezvoltaUniversul pe care astazi il locuim. O alta intuitie e in legatura cu contractia inimaginabila a acestei energii primare cu scopul de a ajunge in punctual sau de explozie, si odata cu aceasta la propria anulare.
  2.     
  3. Explozia extrem de luminoasa si placuta sonor a energiei. Iradierea acesteia in vidul cosmic. Condensarea    progresiva    sitranssubstantierea pana la aparitia de forme materiale cu infatisarea de corpuri celeste. Epuizarea semintei energetice.
     Aparitia    omului-prototip. Omul de aur, universal, omul adevarat fara nici un fel de nevoi fiziologice, dotat cu puteri creatoare imense. Fiind asexuat, acesta naste urmasi prin puterea gandului, dupa ce a transformat planeta in paradisul mitic din toate legendele. Viata sa se dizolva dupa 3000 de ani! Nu se naste dintr-o femeie, lucru care ar parea neverosimil. Se naste in schimb din energia puterilor spirituale care il modeleaza in infatisari antropomorfice. Corpul sau se misca inconjurat de un nor de lumina galbena, orbitoare, si din aceasta cauza e denumit in multe traditii Omul de Aur. Nu lasa nici o urma a prezentei sale, neavand nevoie de vile sau palate, nici de alimente, nici de instrumente. Face totul cu ajutorul mintii sale, si tot prin mintea sa dizolva ceea ce nu-i mai foloseste.
Omul este el insusi punctul de plecare si cel de sosite. Aparitia sa pe planeta Pamant in cicluri anume serveste la a garanta, la fel ca un aluat de paine, eternitatea energiei "Principiu", o data transsubstantiata in arborele cosmic al Manifestarii.

     2000 biofizica atomica Atomicitatea fecundatiei umane. Daca teoria relativitatii si prevalentei sunt adevarate, si sunt adevarate, suntem obligati sa admitem ca intr-un ovul       fecundeaza o forta spatio-temporala ce exista de la initierea corpului biologic cu elemente de masculinitate sau feminitate, forta masurabila cu o       forta nucleara dinamica si evolutiva, capabila    de    diferentiere, transformare, modelare a unui corp in greutate de 70 kg. Prin transmiterea din generatie in generatie a vietii se obtin multiplii de 70, o cantitate enorma de materie. Multiplicand forta nucleara care exista intr-un ovul fecundat cu numarul de avorturi al unei societati care se considera "civilizata", rezulta ca in fiecare an se produce in acea societate un masacru de razboi sau nuclear.
  2001 medicina izomorfica Un prim rezultat deriva din studiul ritmurilor biologice evaluate in mod spatial, formal si ihninal.       In acest mod cronobiologia sau estimarea temporala a ritmurilor biologice se completeaza cu topobiologia sau estimarea spatiala a ritmurilor biologice. Astfel se justifica intoarcerea la imagini asemanatoare evolutiilor terestre: elemente constitutive echivalente determina forme si functii echivalente, si astfel se justifica intuitia unei medicini izomorfice bazata pe forme echivalente.
Simplificand si exemplificand: daca miezul de nuca repeta in diferitele grade evolutive forma si arhitectura redimensionata a circumvolutiunilor cerebrale, se poate spune ca ceva din nuca poate fi util in insuficienta activitatii cerebrale. Asa cum forma castanei o repeta pe cea a prostatei, e probabil ca o anumita substanta din castana este utila in insuficienta prostatica (eficacitatea potasiului in insuficienta de cai urinare). Medicina izomorfica are infinite aplicatii in cercetare si in practica 2002 medicina Stromillo dicteaza Preceptele, Maximele si Regulile Sanitare

2002 medicina Stromillo M. M. este primul Decan de facultate care insera in cadrul Universitatii sale examenul obligatoriu asupra Genezei. El spune: "Un medic care ii vindeca pe altii fara a-si cunoaste propria origine e un iresponsabil, si conditia sine qua non pentru a exercita profesia de medic este foarte diferita de simplul titlu academic conferit, in care nu exista nici o urma de maturitate spirituala.
2002 medicina Stromillo M. M. pune la punct o puternica terapie folosind integratori minerali "incarcati" fotocromatic. Vindecaril sunt uimitoare.
2002    medicina Fotografia conserva bioplasma persoanelor sau lucrurilor in forma perena si asadar toate operatiile care se efectueaza asupra unei fotografii sunt la fel ca si cand s-ar efectua asupra persoanei in cauza. Stromillo M. M. experimenteaza cu succes intr-un mare numar de patologii proiectii de culori asupra pacientilor, obtinute din fotografii (diapozitive) de plante proaspete medicinale.
2003 fitoterapieStromillo experimenteaza cu succes fitoterapia personalizata bazata pe diatezele astrologice si practica fitoterapia in acord cu trofismul meridianelor conform acupuncturii clasice chineze.
2003 medicina Stromillo M. M. injecteaza subcutanat (in punctele din acupunctura chineza) sapte metale homeopatizate in terapia durerii. Sfera de actiune a acestei metode se afla in sectorul limfatic. Prin aceasta sunt interesate toate maladiile limfogene. Totodata, cu aceasta ar fi gresit a defini aceasta descoperire pur limfatica.
Exista motive temeinice pentru a efectua injectii cu "septenalele" lui Stromillo de-a lungul cailor limfatice in masura in care acestea sunt accesibile. In acelasi mod se folosesc punctele din acupunctura chineza, sau punctele determinate din zonele reflexogene, pentru a obtine astfel o stimulare, toate acestea intrand intr-o eficienta terapie de reglare, de aici derivand ample indicatii de folosire. 2003 medicina Stromillo raporteaza ca materia fizica din care e compus corpul nostru fizic, traieste o viata proprie inconstienta pe care el a reusit sa o descopere prin lungi studii si prin instrumente care inregistreaza variatiile care pot fi verificate in organismul nostru. Stromillo demonstreaza ca nu doar corpurile animale sau minerale emit o radiatie proprie, denumita "fundamentala") care nu este altceva decat valoarea electromagnetica a fiecareia), ci si corpurile umane poseda o astfel de radiatie, indreptata catre un anumit punct cardinal sau unul din punctele intermediare.
2005 medicina MICOZA CEREBRALA A LUI STROMILLO Faptul ca exista noi tipuri de micoze interne, foarte dificil de descoperit, am banuit dintotdeauna. Pot afecta multe organe interne, insa despre creier nu mai fusese vorba pana acum. Metodele de a intelege daca suntem atacati de ciuperci parazite sunt foarte putine. I se poate intampla oricui, mai ales ca acest tip de boli se afla in continua crestere!
Micozele interne, indeosebi cele cerebrale (practic o noua familie de boli aproape necunoscute), dau simptome ciudate, indirecte si foarte greu de inteles. Micozele creierului se manifesta prin dereglari de vedere sau ameteli.
2005 medicina Mario Stromillo   a descoperit o noua terapie in ortopedia traumatica si anume Terapia OSEOS de Strimillo. Terapia de reconstructie osoasa - cu minerale integratoare incarcate foto-cromatic - "Procesul degenerativ al osului are loc intrun locatie a corpului unde organismul tinde sa creeze un vid energetic."
2005 medicina Mario Stromillo  dezvolta tehnica de rezolvare a inflamatilor  intervertebrale, tehnica se numeste S.V.C.I. (STROMILLO VERTEBRAL COLUMN INFLAMMATION )
2006 medicina
Mario Stromillo este autorul Testului de cotatie al imunitatii(Q.I.), test recomandat de  WORLD FEDERATION OF RESEARCH INSTITUTES - WASHINGTON SUA

 

Sindromul Stromillo al dislocatiei iatrogenice; sau sindromul gambei inegale la nou nascuti.

Institutul Clinic de Perfectionare

Director

Prof.Mario Michelangelo Stromillo PhD.,M.D.

 

Mario Michelangelo Stromillo

O leziune frecventa la nou nascuti este dislocarea osului femural (miscarea osului inainte si innapoi ), cauzata de tensiune severa, provocata de catre medicul obstretician care asista nasterea.

Acest tip de incident sa intampla atunci cand doctorul intoarce copilul cu capul in jos apucandu-l in mod brutal de picioare.

Diagnosticarea se face cat mai repede posibil si este esential ca problema cauzata sa fie reparata cat mai curand pentru a nu lasa problema sa devina cronica.

Copilul nou nascut are posibilitatea de a face miscari complete dar va exista o durere sesizabila doar intro anumita pozitie.

In cele 22 de cazuri studiate si radiografiate nu s-a putut observa acest lucru, mai putin intr-unul in care sa putut evidentia aceasta afectiune.

Leziunea poate fi corectata imediat, doar daca operatorul realizaeza ca nou nascutul are probleme si remediaza imediat problema.

            Poza evidentiaza foarte bine ceea incearca articolul sa explice. Se poate observa foarte bine ca copilul este tinut bine cu mana, dar picioarele ii sunt tinute pe de o parte cu 4 degete si de cealalta parte doar cu un singur deget.

            Acest lucru duce la un deficit de energie, o presinue mai scazuta si deci un picior este tinut bine, picior care va fi afectat, iar celalt este lasat mai liber, nefiind afectat de nici un fel de tensiune.Observatii si comentarii

Mario Michelangelo Stromillo, principalele descoperiri si inovatii in stiintele biologice, acceptate si recunoscute
  •  

Evaluare: 5.0/5 (2 voturi)

Arhiva fisiere

©2019 Fundatia Medicala Romana. Toate drepturile sunt rezervare.
web developed by ArtDevs.com