European Medical Foundation | JURNAL DE VIATA

EUROPEAN MEDICAL FOUNDATION

                   "HIPPOCRATES"

ATHENEUM COLLEGE OF MEDICINE

European Medical Foundation is a member of World Federation of Research Institutes of Washington USA

 Rss
Pagina principala / Cazuri clinice / JURNAL DE VIATA

Ultimele noutati editoriale

 

JURNAL DE VIATA

Jurnal de viata

 

  Ma numesc P.G. am 58 ani,sint din Timisoara, toata viata mea am fost hipertensiv, si avind si o greutate mult peste cea admisa.

  In anul2005 februoarie, am fost la spitalul de cardiologie de la Timisoara, unde dupa mai multe investigatii am fost propus pentru operatie pe cord (inima) adica mi-au inlocuit o valva mecanica si un baipass. Dupa operatie m-am simtit foarte bine, avind un regim alimentar si medicamentatie prescrisa.

   In 2008  m-am simtit foarte rau, avind o insuficienta renala acuta (creatinina mare, ureia peste valorile admise, etc.), si am fost internat la spital unde mi-au propus sa fac dializa pentr ajuta rinichi; binenteles ca nu am fost de acord.

   Destinul m-a adus la D-L profesor Mario M.Stromillo dupa ce am discutat toate problemele cu domnealui, am fost deacord sa urmez terapia dinssului, cu toate indicatile de rigoare.

   Si dupa o luna de tratament, ma simt “alt om”, “mai usor”,”mai cu viata”, “cu mai mul energie”, si valori renale au inceput sa scade cu citeva unitati (hemoglobina de la 7,1 > 10,3) cea ce e un semn bon.

   Sa dea Dumnezeu sa traiasca D-l profesor Mario M. Stromillo multi ani, da vindece si alti bolnavi tineri si oameni in virsta.

   P/S

  In particular vaccinului amiopatico inventat de dumneavoastra, a avut un efect benefic, si decizia pentru vindecare; dupa trei zile de la data vaccinului, am observat o cu totul alta schimbare, curenti la picioarele reci imediat dupa vaccin, picioarele s-au incalzit. In vacanta , la munte, cu 13° si ploi zilnice, sotia a avut picioarele mai reci ca ale mele noaptea sa incalzit la picioarele mele calde.

  

 

Va multumesc

                                     Timisoara 20.08.2008

©2019 Fundatia Medicala Romana. Toate drepturile sunt rezervare.
web developed by ArtDevs.com