European Medical Foundation | NEOPLASM DE ENDOCOL CU SEVER METASTAZA HEPATICA

EUROPEAN MEDICAL FOUNDATION

                   "HIPPOCRATES"

ATHENEUM COLLEGE OF MEDICINE

European Medical Foundation is a member of World Federation of Research Institutes of Washington USA

 Rss
Pagina principala / Cazuri clinice / NEOPLASM DE ENDOCOL CU SEVER METASTAZA HEPATICA

Ultimele noutati editoriale

 

NEOPLASM DE ENDOCOL CU SEVER METASTAZA HEPATICA

Ma numesc E.P. din Timisoara si am 48 ani. In octombrie 2006 in urma unui set de analize, am fost diagnosticata cu neoplasm de endocol in stadiu incepient;precizez ca nu am facut chimioterapie, nici radioterapie, deoarece nu a fost cazul.

La aproximativ un an de zile, medicul ginecolog m-a intrebat daca am mai facut vreun R.M.N. de cind am fost operata i-am respuns ca nu. Examinindu-ma la E.C.O. a depistat modificari neuniforme la nivelul ficatului si m-a indrumat sa fac R.M.N.-ul si rezultatul a fost destul de sever: metastaza hepatica.

          Am fost la medicul care m-a operat si mi-a spus sa ma prezint a doua zi in spital pentru analize si apoi sa ma opereze. Am refuzat categoric, desi l-am intrebat daca n-ar mai fi vreo alternativa in afara de operatie si a spus ca nu. Apoi al fost sa fac un E.C.O. acelas rezultat de metastaza.

          Ziua urmatoare am plecat la Cluj, acelas rezultat si m-au trimis la Timisoara sa fac chimioterapie.

          Medicul oncolog m-a sfatuit sa fac punctie la ficat si apoi chimioterapie, daca este cazu; am refuzat cu incapatinare sa le fac pe ambele. Am decis sa merg pe un tratament naturist, indiferent de rezultat, pentru ca am avut prieteni si colegi care au facut chimioterapie, s-au chinuit, le-au cazut parul, le-au scazut imunitatea si in final au murit. Si mi-am zis ca daca tot o fi sa mor sa nu mai trec prin fazele astea.

          Sansa mea a fost ca niste prieteni sa mi-l recomande pe dl. Doctor Stromillo care m-a ajutat foarte mult, din start mi-a spus ca nu trebuie facuta operatia si nici nu este diagnosticul de metastaza in urma probelor prelevate de la suvita de par si a singelui din deget, nu stiam ce sa mai cred, desi toti medicii mi-au spus contrariul pina atunci si eram curiosa cine va avea dreptate in final mi-a propus sa fac o cura de detoxifiere de 45 zile, am urmat-o cu sfintenie si peste doua luni am fact analizele, au iesit foarte bune cu toate ca transaminaze tot timpul erau mari, iar acum scazuse considerabil, absolut toate sint in limite normale.

          Am mai facut un E.C.O. La ficat si medicul s-a mirat ce s-a intimplat de-au scazut (nodului tumorile)in centimetri si de data asta mi-a spus ca sunt hermangioane si sa mai repet, inca o data R.M.N.-ul pentru confirmare. Nu l-am mai facut pentru ca radiaza, am mers la alt E.C.O. si la fel mi-a spus ca sunt hemangioame.

          Pentru siguranta am trimis cd-ul R.M.N.-ului la un spitalin Bucuresti si mi au spus ca sint 5 hemangioame hepatice.

          Deci pot spune ca m-am linistit pe deplin, nu mai am dureri si in acest sens si pe aceasta cale tin sa-i multumesc din suflet d-lui doctor Stromillo, caci daca n-ar fi fost dumnealui, eram cu moralul la pamint si mi-a dat energia si taria necesara de-a merge mai departe si m-a asigurat ca totul va fi bine si intradevar asa a fost D-Zeu sa-i dea sanatate si multa putere de munca pentru a putea ajuta si alte persoane aflate in impas.

Cu stima si respect E.P.

 

Timisoara, 07-05-08     

©2019 Fundatia Medicala Romana. Toate drepturile sunt rezervare.
web developed by ArtDevs.com