European Medical Foundation | DORESC SA RELATEZ EVOLUTIA DIABETULUI PE CARE 1-AM DEPISTAT IN URMA CU MAI MULTI ANI.

EUROPEAN MEDICAL FOUNDATION

                   "HIPPOCRATES"

ATHENEUM COLLEGE OF MEDICINE

European Medical Foundation is a member of World Federation of Research Institutes of Washington USA

 Rss
Pagina principala / Cazuri clinice / DORESC SA RELATEZ EVOLUTIA DIABETULUI PE CARE 1-AM DEPISTAT IN URMA CU MAI MULTI ANI.

Ultimele noutati editoriale

 

DORESC SA RELATEZ EVOLUTIA DIABETULUI PE CARE 1-AM DEPISTAT IN URMA CU MAI MULTI ANI.

ISTORIC

 

Ma numesc V.B. din Timisoara, am 62 ani, sant pensionara din anul 2000.

Printr-un scurt istoric doresc sa relatez evolutia diabetului pe care 1-am depistat in urma cu mai multi ani.

De la o varsta destul de frageda am simtit o oboseala permanenta pe care am neglijat-o.

a€¦a€¦.Prim anul 1997-1998 am avut probleme cu ochii. La control nu s-a pus un diagnostic precis. La cererea medicului de garda am facut analizele de rigoare unde mi s-a depistat diagnosticul a€œDIABET ZAHARAT TIP IIa€a€¦.Nu mi-a venit sa cred ca va trebui sa tin un regim sever. Am fost imediat inregistrata ca bolnav diabetic primind permanent medicamentele necesare.

Anii au trecut, valorile glicemiei erau cind mari, cind mici. Din cind in cind mi s-au scimbat medicamentele.

 In vara anului 2007 am inceput sa simt o degradare a organismului printr-o slabiciune si o lipsa de putere, valorile glicemiei incepusera sa creasca, nu am fost destul de severa cu mine insumi cu toate ca stiam care sunt urmarile lipsei de regim care se impun, la care se adauga si o stare psihica acumulata in urma unui necaz pe care I-am avut in anul 2002 si care s-a mentionat de-a lungul anilor.

A inceput sa imi slabeasca vederea vertiginos,mi-au amortit degetele picioarelor, nu aveam puterea necesara sa merg pe strada.

mi-am facut urgent analizele care au iesit cat se poate de rele ex;trigliceridele a€“ 3843, colesterol a€“ 420, glicemia- 430, etc.

Am ajuns la urgente, la spitalul judetean unde mi s-a propus imediat internarea si trecerea pe insulina concomitent cu tratamentul adecuat analizelor. Nu stiam ce sa fac, mi-a fost groaza de insulinaa€¦

Cu vreo doi ani in urma I-am cunoscut pe stimatul Dr. Mario Stromillo prin intermediul unei prietene de familie care s-a tratat la domnia sa cu succes. Atunci eu nu am pus problema vindecarii diabetului meu pentru ca stiam ca nu este remediu si ma consolasem cu aceasta idee.

Cu aceasta ocazie I-m sunat la telefon pe d-ul Dr.Stromillo Si am cerut permisiunea unei pareri sau un control referitor la starea sanatatii mele.

La controlul efectuat si cu analizele care le aveam a rezultat faptul ca majoritatea organelor vitale erau afectate de diabet,iar tratamentul medicamentos mi-ar fi afectate foarte mult organele interne.

Am acceptat traatamentul care mi s-a impus (destul de dur pentru mine), urmand ca in decursul a 7 saptamani sa tin un regim sever in primul rind de detoxifiere a organismului. Acest regim a constatat in; suc de verdeturi 500 gr.,tratament de o luna cu lamii, masline, cereale, mere, legume proaspete. Primele 5 zile au fost de groaza pentru ca simteam o foame groaznica (in acest timp scadea glicemia), iar dupa 2 saptamini valorile glicemiei erau de 80 mg/dla€¦.iar dupa 10 zile am inceput treptat sa intrerup tratamentul medicamentos.

In toata aceasta perioda mi s-a corectat cu incetul vederea, aveam somnul mai linistit, a inceput sa-mi creasca puterea de munca.

Uneori simteam nevoia sa maninc mai mult, dar cu gandul la cum m-am simtit in urma cu doua luni, am renuntat total ramanand in continuare pe dieta Dr.M.Stromillo. la ora actuala ma simt bine fara a mai administra medicamente pentru reglarea glicemie si totodata in greutate 9 Kg.

Multumesc mult D-le Doctor

Cu mult respect,

V.B.

 

©2019 Fundatia Medicala Romana. Toate drepturile sunt rezervare.
web developed by ArtDevs.com