European Medical Foundation | PSEUDOEPILEPSIA PE UN SUBIECT AFECTAT DE TOXIEMIE IATROGENICA - BY MARIO MICHELANGELO STROMILLO

EUROPEAN MEDICAL FOUNDATION

                   "HIPPOCRATES"

ATHENEUM COLLEGE OF MEDICINE

European Medical Foundation is a member of World Federation of Research Institutes of Washington USA

 Rss
Pagina principala / Cazuri clinice / PSEUDOEPILEPSIA PE UN SUBIECT AFECTAT DE TOXIEMIE IATROGENICA - BY MARIO MICHELANGELO STROMILLO

Ultimele noutati editoriale

 

PSEUDOEPILEPSIA PE UN SUBIECT AFECTAT DE TOXIEMIE IATROGENICA - BY MARIO MICHELANGELO STROMILLO

 

 

 

 

In data de 18.05.2009,  mi-a venit rau la fabrica iar in jurul orei 7.20, am lesinat.

A venit ambulanta, m-a dus la urgente, mi s-au facut investigatii si tomograf.

Diagnosticul dat de domnul doctor ...omissis  a fost a€“epilepsie pe baza de stres-.

Mi-a administrat tratament cu Depackine, dupa o luna si  jumatate imi venea rau tot

mai des, aproximativ la nici doua saptamani cadeam jos.

Cand i-am spus domnului doctor ca nu ma simt bine si sunt tot mai rau, dansul mi-a raspuns :a€ Nu dormi destul! Si mai ia cate un Fasconal pentru dureri de cap.a€

Dupa trei luni am hotarat impreuna cu sotul meu sa mergem la Euromedica.

Am fost la doamna doctor...omissis, dansa mi-a adaugat pe langa Depakine si Carbamazepin.

Dupa o saptamana  numai puteam sta pe picioare, cadeam tot la doua zile si eram ca o leguma.Dansa mi-a prescris acest medicament, urmand sa revin la control pe data de 5 octombrie. Dupa doua saptamani am fost din nou la dansa, dar eu am intrerupt Carbamapezinul; dupa o saptamana dansa era in concediu medical si abia dupa doua saptamani am ajuns la dansa. Mi-a spus:a€Vai, nu mi-am dat seama sa va spun sa nu le mai luati dupa 3-4 zile daca va simtiti rau.a€

Atunci mi-a inlocuit Carbamapezinul cu Trileptal. Acest medicament, Trileptal,

este folosit pentru maniaco-depresivi. Nu era cazul meu, dar m-am gandit ca dat fiind de doctor trebuie sa-l folosesc; mi-a spus doamna doctor ca acest tratament cu Trileptal trebuie sa a€“l urmez timp de 6 luni; dupa aceea m-a trimis la medicul de familie si mi-a zis ca ne revedem peste 4 luni, undeva la incepul lui februarie 2010.

In tot acest timp eu m-am simtit tot mai rau, i-am spus medicului de familie ca nu stiu ce se intampla cu mine, dar ma simt din ce in ce mai rau; doctorul de familie mi-a spus ca trebuie sa fie o alta problema din cauza ca sub tratament la aceasta boala nu ai voie sa faci crize de lesin.Mi-a dat trimitere sa merg din nou sa fac analizele si sa ma reprogramez la doamna doctor ...omissis, la Euromedica.

In data de 12.01.2010, am fost din nou la doctorul de familie si mi-a spus ca dupa ce fac analizele sa ajung la doamna doctor...omissis pana la sfarsitul lunii ianuarie 2010.

In data de 14.01.2010, am primit un numar de telefon de la  Fundatia Medicala Romana din Timisoara; in acest timp noi incercam disperati sa facem o programare la Szeged, dar  nu am reusit sa obtinem legatura telefonica, apoi sotul meu a zis sa incercam la Timisoara si apoi vom merge si la Szeged, daca va mai fi nevoie.

In data de 14.01.2010, seara a sunat sotul meu la presedintele Fundatiei Medicale Romane, domnul profesor Mario Michelangelo Stromillo, iar dansul ne-a programat pe data de 18.01.2010, la ora 17.30.

Cand am ajuns la dansul pentru consultatie, si dupa ce am discutat in amanunt,

concluzia domnului profesor a fost nu era vorba in nici un caz de epilepsie:

a€œNu trebuie sa fii Einstein sa a€“ti dai seama, ca problema este ca de fapt singele nu ajunge sa oxigeneze creierul, si din aceasta cauza sunt problemele.a€

Dupa aceasta, mi-a spus ca sunt intoxicata cu medicamente, ca medicamentele prescrise si luate, mi-au distrus ficatul si rinichii, au fost o otrava pentru organismul meu.

Am inceput o cura de detoxificare, prescrisa de domnul profesor Stromillo, urmand

sa revin dupa o saptamana la o noua investigatie, care  dupa ce m-a revazut, mi-a indicat sa nu renunt la regimul de detoxifiere. Inca nu stiu cat va mai trebui sa urmez acest

regim, deoarece organismul si sangele sunt intoxicate cu medicamentele care mi-au fost prescrise anterior la Arad.

In prezent, sunt 3 saptamani de cand ma simt bine, avand in vedere ca inainte de asta, mi se facea rau in fiecare saptamana, iar uneori chiar si de doua ori pe saptamana.

Ma simt foarte bine acum, chiar daca este greu fara hrana solida.

Sambata, 30 ianuarie 2010, am  revenit in Timisoara, pentru o noua consultatie la profesorul Stromillo;dansul concluzioneza ca se exclude categoric epilepsia, problema mea este  hematologica.

Pot spune ca acum ma simt extraodinar, tratamentul domnului profesor Stromillo a facut minuni; sacrificiul fara hrana solida a meritat!

Toti colegii mei spun ca sunt schimbata, iar sotul meu si familia mea sunt foarte fericiti.

 Ii multumesc din suflet domnului profesor Stromillo, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate sa poata vindeca foarte multi oameni!

A.B.

©2019 Fundatia Medicala Romana. Toate drepturile sunt rezervare.
web developed by ArtDevs.com