European Medical Foundation | DUSMANII NOSTRII NE ATACA CU ARMA INFAMIEI SI A MINCIUNII, NOI NE APARAM CU CEA A INTELEPCIUNII!

EUROPEAN MEDICAL FOUNDATION

                   "HIPPOCRATES"

ATHENEUM COLLEGE OF MEDICINE

European Medical Foundation is a member of World Federation of Research Institutes of Washington USA

 Rss
Pagina principala / Cazuri clinice / DUSMANII NOSTRII NE ATACA CU ARMA INFAMIEI SI A MINCIUNII, NOI NE APARAM CU CEA A INTELEPCIUNII!

Ultimele noutati editoriale

 

DUSMANII NOSTRII NE ATACA CU ARMA INFAMIEI SI A MINCIUNII, NOI NE APARAM CU CEA A INTELEPCIUNII!


Jurnalul unei boli trecute
Ma numesc M. F.  sunt  din Arad si am63 de ani!
Anul trecut in luna Martie am fost diagnosticata cuneoplasm ovarian drept stadiul III C si operata la Institutul Oncologic Prof.Dr. Ion Chiricuta din Cluj!
            A fosto operatie foarte complicata care a durat peste 6 ore  si in care s-a procedat la extirparea blocului tumoral incluzand rezectie segmentara de ileon, hemicolectomiedreapta, histerectomie totala cu anexectomie bilaterala, omentectomie  totala, histerectomie totala cu anexectomiebilaterala, omentectomie totala , excizie peritoneu parieto-colic stang,parieto-colic drept, peritoneu vezical, peritoneu fund sac Douglas(staging),colecistectomie pentru litiaza biliara.
            ÃŽn urma rezultatelor HP venite la 3 saptamani dupa operatie, rezultate care auconfirmat diagnosticul operator, am fost programata  la chimioterapie de catre comitetul de medicidin cadrul Institutului Oncologic din Cluj.
             Am decis sa refuz tratamentul chimioterapeutic.
             ÃŽn urma acelei operatii dificile in care mi-au fost taiati 70 cm din ansele ileale(intestinul subtire) si 15 cm  colon drept , etc. am ramas cu un deficit mare  de Fe, avand Hb la valori foar temici si eram foarte slabita, avand diaree si neasimiland mancarea ingerata.
           Doctorii alopati la care am fost nu au reusit sa ma ajute si  imi recomandau toti tratamentul dechimioterapie, pe care l-am refuzat in continuare..
            Apoi,la o luna si jumatate dupa operatie, baiatul meu a auzit despre domnul profesor Mario Michelangelo Stromillo si despre rezultatele remarcabile pe care acesta le are in tratarea diferitelor boliconsiderate incurabile de catre medicina alopata si m-a dus la dansul la o  consultatie. Domnul profesor mi-a recomandat un tratament bazat pe sucuri naturale delegume si alte remedii naturiste prescrise de dansul.
            Am urmat intocmai sfaturile si tratamentele domnului profesor iar acum, dupa un an de la operatie ma simt mult mai bine si sunt convinsa ca am invins boala si ca sunt pe drumul cel bun. Analizele de sange si markerul tumoral CA 125 sunt in limite normale.
            Ma bucur foarte mult ca am avut sansa de a auzi din timp de domnul profesor si dea fi tratata de dansul.
            ÃŽi multumesc din suflet si pe aceasta cale domnului profesor Stromillo si ma rog bunului Dumnezeu sa ii dea multa sanatate, intelepciune si putere ca sa poata ajuta si trata cu succes cat mai multi bolnavi, mai ales pe cei pentru carem edicina alopata nu prea are solutii concrete!
Arad, 03.03.2011                                                               M. F.


©2019 Fundatia Medicala Romana. Toate drepturile sunt rezervare.
web developed by ArtDevs.com