European Medical Foundation | UN LIPOM DE GRASIME IN SPATE VENDECAT IN UNA LUNA DA PROF. STROMILLO

EUROPEAN MEDICAL FOUNDATION

                   "HIPPOCRATES"

ATHENEUM COLLEGE OF MEDICINE

European Medical Foundation is a member of World Federation of Research Institutes of Washington USA

 Rss
Pagina principala / Cazuri clinice / UN LIPOM DE GRASIME IN SPATE VENDECAT IN UNA LUNA DA PROF. STROMILLO

Ultimele noutati editoriale

 

UN LIPOM DE GRASIME IN SPATE VENDECAT IN UNA LUNA DA PROF. STROMILLO

Domnule Doctor Stromillo, va multumesccu toata sinceritatea ca prin ajutorul dumneavoastra am inceput sa-mirecistig sanatatea.

Totul s-a petrecut asa cum atirelatat dumneavoastra.
Mi-ati spus sa am rabdare si-mi voirecapata sanatatea.Am facut intocmai cum mi-ati spus si incet,incetse vad rezultatele.

Dupa cum stiti, am venit ladumeavoastra cu un lipom de grasime in spate, aproape de siraspinarii, care a crescut in rastimpul a 7 ani cit un ou decurcan.
L-am aratat (lipomul) medicului de familie, care mi-a spusca daca nu ma deranjeaza sa-l las in pace.
Dar, de la an la an,lipomul s-a facut tot mai mare.
L-am aratat medicului de la minede la intreprindere si mi s-a recomandat sa-l operez deoarece lipomula inceput sa fie foarte aproape de sira spinarii.

Baiatul meu cel mic, imi spunea si elingrijorat, sa fac ceva cu acest lipom.Am consultat atunci si unchirurg, care a spus ca ,daca vreau, sa ma operez. Eu am intrebat cese poate intimpla dupa (operatie), caci (doctorul) mi-a spus ca nupoate sa-mi garanteze nimic, caci nu stie exact ce este acolo pina numa opereaza si nu trimite la laborator, in functie de rezultat putind sa-mi spuna ce este.

Datorita faptului ca nu m-a deranjatlipomul, nu am luat nici o decizie; asteptam o minune.

In momentul in care am aflat dedumneavoastra de la o prietena care are o nepoata cu o problema desanatate foarte grava , care prin ajutorul dumneavoastra si-a revenitfoarte mult, am luat legatura cu aceasta nepoata a dansei si amvenit impreuna la dumneavoastra.

Iar Eu, prin recomandariledumneavoastra de a face un anumit tratament, am inceput sa vadrezutatele: lipomul de grasime ,intr-o luna, s-a micsorat foartemult.
Eu am probleme si cu tensiunea si cu rinichii , pentrutensiune luam medicamente, iar decind am inceput tratamentulrecomandat de dumneavoastra, tensiunea se apropie de normal.
Aveamtensiune 190 / 110, iar acum mi-am luat intr-o zi tensiunea lafarmacie si aveam 140 / 88 .

Sper ca neabatindu-ma de laprescrierile pospectului, sa-mi recistig sanatatea.Pana atunci,multumesc mai intai lui Dumnezeu ca mai trimite cite un a€žmiracola€pe pamint.

Eu si familia mea va transmitem multafericire, sanatate si viata lunga sa mai puteti ajuta foarte multioameni de acum incolo.

©2019 Fundatia Medicala Romana. Toate drepturile sunt rezervare.
web developed by ArtDevs.com