European Medical Foundation | ACOMI stadiul 2B, cardiopatie ischemica cronica, obezitate, hipertensiune esentiala, insuficienta nereumatismala

EUROPEAN MEDICAL FOUNDATION

                   "HIPPOCRATES"

ATHENEUM COLLEGE OF MEDICINE

European Medical Foundation is a member of World Federation of Research Institutes of Washington USA

 Rss
Pagina principala / Cazuri clinice / ACOMI stadiul 2B, cardiopatie ischemica cronica, obezitate, hipertensiune esentiala, insuficienta nereumatismala

Ultimele noutati editoriale

 

ACOMI stadiul 2B, cardiopatie ischemica cronica, obezitate, hipertensiune esentiala, insuficienta nereumatismala

PREZENTARE DECAZ

 

Pacient : SOMA MARIA, 70 ani, Petrosani

 

Problemele mele medicale reale au inceput in anul 2013,cand in urma unorinvestigatii medicale de rutina, am fost diagnosticata cu diabet gr. II.Aceasta boala a evoluat rapid, astfel incat, din 2014 am trecut pe tratamentzilnic cu insulina injectabila.

La scurt timp a aparut o noua problema:circulatia arteriala la piciorulstang s-a deteriorat, au aparut crampe si durere la deplasare. In urmainvestigatiilor a venit si diagnosticul: obturare arteriala. Aceasta si incaopt rezultate alarmante legate de starea de sanatate (ACOMI stadiul2B,cardiopatie ischemica cronica,obezitate, hipertensiuneesentiala,insuficienta nereumatismala,etc.) mi-au produs stare de panica.

Concluzia a fost unica:INTERVENTIE CHIRURGICALA

Obiectul interventiei:Internare in epicriza;

Interventia:trombendarterectomie la nivelul 1/3 distale,AFS si OPLITEE insegmentul 1. In fapt a fost o deschidere longitu-dinala a arterei, pentrucuratarea zonei obturate.

Dupa interventia chirurgicala, tratamentul medicamentos a fost dur. Am avutrecomandare pentru circa 14 medicamente zilnic ( diaprel, milgamma, insulina,indopamida,lipontil, sintrom, pentoxiretard, tramadol, miloxicam, omeprazol,etc).

Intrucat nu am sesizat o imbunatatire a situatiei picio-rului,am hotarat saapelez la dl.profesor MARIO STROMILLO, la recomandarea unor prieteni.

Am inceput un tratament individualizat de detoxifiere si nutritie laindicatiile domnului profesor Stromillo. La inceputul programului prezentamurmatoarele caracteristici: 92 kg, 1,51 m inaltime, glicemie cu insulinazilnica care nu scadea sub 200 unitati, un test DOPPLER care ma indruma spre onoua interven-tie chirurgicala(ocluzie AFS si AFP), greutate evidenta inmisca-re, stare generala rea. FOTO 1

Programul recomandat de dl profesor Stromillo a inceput cu o cura dedetoxifiere personalizata cu efecte vizibile dupa cum urmeaza:

-       Dupa 30 de zile glicemia s-a stabilizat la 100 unitati si a ramas constantapana in prezent. A fost momentul in care am renuntat la insulina.

-       INR-ul a scazut dupa 14 zile de la 4,5 la 1,2

-       Urmatorul pas, am renuntat la TOT tratamentul medicamentos, in prezent luandsub recomandare doar OMEGA 3 si GINGKO BILOBA si periodic cateva suplimentehomeopate.

-       In cele 40 zile  de tratament am scazut in greutate de la 92 kg la 72 kg,fara a avea senzatia unei cure de slabire clasice.Produsele consumate imiasigurau necesarul nutritiv.

Dupa cele 40 dezile am trecut la programul propriu-zis de nutritie, care pentru mine inseamnaun nou stil de viata personalizat corpului meu, program pe care il urmez pentrutot restul vietii mele.

       Efecte pe parcurs :

-       Rezultatul DOPPLER din decembrie 2015 a specificat o imbunatatire a situatieipiciorului, anuland recomandarea care privea interventia chirurgicala si, inafara de miscare, continuarea masurilor care le iau in prezent, acesteadovedindu-se benefice.

-       In prezent, dupa 11 luni de program m-am stabilizat la 63 kg FOTO 2

-       Rezistenta la efort a piciorului a crescut considerabil, nu mai apar crampemusculare, ma deplasez usor si natural

-       Starea generala a organismului-anatomic si psihic- este foarte buna

-       Glicemia este foarte stabila, nu depaseste 100 unitati.

In concluzieconsider NOUL MEU MOD DE NUTRITIE = NOUL MEU MOD DEVIATA.

       Multumiri sincere domnului profesor MARIO STROMILLO pentru acest nou mod deviata, adoptat sub competenta dansului indrumare.

 

 

 

PETROSANI,30.03.2016

 

©2019 Fundatia Medicala Romana. Toate drepturile sunt rezervare.
web developed by ArtDevs.com