Nu vaccinurilor!!! Citeşte şi dă mai departe: http://nuvaccinurilor.wordpress.com

iulie 21, 2009

Gripa porcină = Paralizie, astm, autism, alergii, inteligenţă redusă……

Categorisit la Uncategorized — novaccin @ 3:09 pm

Un episod despre ameninţarea gripei porcine, realizat de CBS în 1979, care a fost interzis după întâia difuzare, este acum, după 20 de ani, public pe internet.
Aici veţi vedea cu ochii Dv. ce au păţit unii dintre cei 46 de milioane de americani, care s-au încrezut orbeşte în propaganda sistemului. Observaţi similarităţile între propaganda de atunci şi cea pe care o face guvernul României, acum.(Click AICI)

Paralizie pe viaţă sau chiar moartea, în cele mai nefericite cazuri. Câţi dintre copiii astfel vaccinaţi au dezvoltat astm, autism, alergii, inteligenţă redusă şi alte maladii, nu s-a cuantificat, dar ne putem imagina. În fond, aceste boli sunt prevalente în SUA, ţara cu cei mai vaccinaţi copii din lume şi inexistente în rândul populaţiilor Amish (fermieri de origine Germană)care trăiesc tot în SUA, dar refuză orice vaccin.

Iată şi episodul promis. Concluziile trageţi-le singuri:

iulie 18, 2009

Mafia industriei farmaceutice

Categorisit la Uncategorized — novaccin @ 10:40 am


Prea multe psiho-medicamente sunt prescrise pentru stări care ar putea fi combătute prin tratamente diferite. Acest lucru se întâmplă atât din cauza presiunilor venite din partea unor industrii farmaceutice care inventează în fiecare zi noi afecţiuni, transformând în maladii tulburările cele mai comune, cât şi a nerăbdării celor care nu reuşesc să depăşească greutăţile vieţii şi cred că le pot suporta mai uşor înghiţind o pilulă. Astfel, se înghite pilulă după pilulă pentru anxietate, stare proastă de spirit, agitaţie sau tristeţe. Circuitul este alimentat de o cercetare psihiatrică finanţată în întregime de companii farmaceutice care, inevitabil, experimentează medicamente. Articol întreg….

iulie 17, 2009

Vaccinarea, GENOCIDUL lent.

Categorisit la Uncategorized — novaccin @ 12:27 pm

Vaccinarea şi mutaţiile genetice : mobilitatea materialului genetic între formele de viaţă

Titlul articolului original : Vaccines and Production of Negative Genetic Changes in Humans
Locaţia articolului original : http://poisonevercure.150m.com/vaccines/vaccines_and_production_of_negat.htm
Articol tradus din limba engleză de dr. Anca Niţulescu

Vaccinarea şi mutaţiile genetice negative la om
1996-1998 Leading Edge Research Group

Vaccinarea şi mutaţiile genetice : mobilitatea materialului genetic între formele de viaţă

În septembrie 1971 a devenit evident faptul că vaccinările pot să modifice structura genetică a omului; la acea dată oameni de ştiinţă din Geneva au descoperit că substanţele biologice care intră direct in curentul sanguin pot deveni parte integrantă a codului genetic uman. Iniţial, bacteriologi japonezi au descoperit că bacteriile unei specii au transferat propria rezistenţă la antibiotice bacteriilor dintr-o specie complet diferită. Dr. Maurice Stroun şi dr. Philip Anker de la Departamentul de Fiziologie a Plantelor din cadrul Universităţii din Geneva, au început să acumuleze dovezi că transferul de informaţie genetică nu se limitează la bacterii, ci poate să survină şi de la bacterii la specii superioare de plante şi animale. Potrivit unui articol din “World Medicine” din 22 septembrie 1971, “oamenii de ştiinţă din Geneva sunt convinşi că animalele şi plantele normale pot elibera ADN şi acest ADN este preluat de alte celule din alt organism”.

În cadrul unui experiment, cercetătorii din Geneva au extras auriculele din inima de broască şi le-au imersat pentru mai multe ore într-o suspensie de bacterii. După aceea, ei au găsit un procentaj înalt de hibridizare ADN-ARN între ADN-ul bacterian extras din aceeaşi specie de bacterii ca cea folosită în experiment şi ADN-ul titrat extras din auriculele care fuseseră imersate in suspensia bacteriană. ADN-ul bacterian fusese absorbit de celulele animale. Acest fenomen a fost denumit “transcesiune”. Există dovezi că acest fenomen se întâmplă permanent în interiorul corpului omenesc. Se poate presupune, de exemplu, că afectarea inimii după reumatismul articular acut ar putea fi rezultatul acţiunii sistemului imunitar împotriva propriilor celule care produc un ARN străin ca urmare a absorbţiei de ADN străin.

În revista “Science” din 10 noiembrie 1972, a apărut un articol în care s-a demonstrat că în celulele creierului de broască a fost găsit ARN bacterian după o infecţie bacteriană peritoneală. În numărul din aprilie 1973 al “Journal of Bacteriology”, ADN bacterian eliberat spontan a fost găsit încorporat în nucleii celulari ai auriculelor de broască. Studiile lui Phillipe Anker şi Maurice Stroun au demonstrat producerea următoarelor fenomene : procese de eliberare spontană de ADN din celulele mamiferelor, transfer spontan de ADN de la bacterii la organisme superioare, transfer spontan de ADN între celulele organismelor superioare, eliberare de ARN din celulele de mamifere şi activitate biologică a complexelor eliberate care conţin ARN.

Transformări celulare maligne cauzate de ADN-ul străin

Există dovezi că ADN-ul străin circulant poate cauza transformare malignă. Într-un număr din 1977 a “International Review of Cytology”, vol. 51, Anker şi Stroun discută posibilele efecte ale ADN-ului străin în transformarea celulară malignă. Când ADN-ul străin este transcris într-o celulă dintr-un organism diferit, “acest eveniment biologic general este legat de preluarea de către celule a ADN-ului bacterian eliberat spontan, sugerând astfel existenţa ADN-ului circulant. Având in vedere transformările maligne obţinute cu ADN, este postulat rolul oncogen (cauzator de cancer) al ADN-ului circulant”.

Problema a devenit şi mai interesantă după anul 1975 când s-a descoperit ca virusurile cauzatoare de cancer la animale posedă o enzimă specială numită revers-transcriptaza. Aceste virusuri sunt numite ARN- virusuri. Un ARN-virus, care posedă revers-transcriptaza în structură să, are capacitatea de a forma lanţuri de ADN care se integrează cu uşurinţă în ADN-ul celulei-gazdă pe care virusul a infectat-o. Studii ale dr. Robert Simpson de la Universitatea Rutgers indică faptul că virusurile ARN care nu cauzează cancer pot, de asemenea, să formeze ADN, chiar fără prezenţa revers-transcriptazei. ADN-ul format în acest fel, dintr-un virus ARN se numeşte provirus. Se ştie că unele virusuri necancerigene au tendinţa să persiste timp îndelungat în celule că provirusuri, fără să cauzeze, în aparenţă, vreo boală. Cu alte cuvinte, rămân în stare latentă. Exemple de virusuri ARN obişnuite care nu cauzează cancer, per se, dar au capacitatea de a formă provirusuri sunt : influenza (gripă), pojarul, oreionul şi virusul poliomielitei. În numărul din 22 octombrie 1967 al “British Medical Journal”, cercetători germani au relevat faptul că scleroza multiplă pare să fie provocată de vaccinările împotriva variolei, febrei tifoide, tetanosului, poliomielitei, tuberculozei şi difteriei. Chiar mai devreme, în 1965, Zintchenko a raportat 12 cazuri în care scleroza multiplă a apărut după vaccinarea anti-rabie.

Amintiţi-va faptul că între anii 1950-1970, milioane de oameni au fost injectaţi cu vaccinurile polio (anti-poliomielită) care conţineau virusul simian 40 (virus de la maimuţă, numit SV-40), transferat în vaccinuri din rinichiul de maimuţă contaminat, folosit pentru cultivarea vaccinului. Este imposibil să îndepărtezi virusurile animale din culturile vaccinale. Va reamintim că SV-40, al 40-lea virus descoperit în ţesuturile simiene este un virus oncogen (cauzator de cancer).

Programele de vaccinare în masă împotriva gripei, pojarului, oreionului şi poliomielitei reprezintă, de fapt, însămânţarea oamenilor cu ARN şi provirusuri care devin latente pentru perioade lungi de timp in interiorul corpului omenesc, şi care se activează mai târziu, în cursul vieţii.

Sindromul post-poliomielită este un bun exemplu în acest sens. Alte exemple pot include aşa-numitele boli mezenchimale şi de colagen, ca artrită reumatoida, scleroză multiplă şi lupusul eritematos, în care sistemul imunitar produce anticorpi împotriva propriilor ţesuturi ale bolnavului ” ţesuturi care au fost impregnate cu material genetic străin.

Potrivit unui număr special al revistei “Postgraduate Medicine” din mai 1962, “desi organismul omenesc nu produce, în condiţii normale, anticorpi împotriva propriilor ţesuturi, se dovedeşte că mici modificări în caracterul antigenic al ţesuturilor poate face ca ţesuturile respective să fie identificate ca străine de către sistemul imunitar şi devin astfel o ţintă pentru producerea de anticorpi”. Doi ani mai târziu, în 1964, au fost făcute studii asupra virusului polyoma, un virus ADN producător de tumori. S-a descoperit că ADN-ul genetic persistent în virusul polyoma a produs transformări maligne în culturile de celule embrionare de hamster. Această descoperire a fost publicată în numărul din 23 noiembrie 1964 al “Journal of the American Medical Association”. Chiar şi virusuri obişnuite, necancerigene, inclusive cele din vaccinul anti-variolă şi virusul polio 2, pot acţiona ca oncogene (producătoare de cancer).

În revista “Science” din 15 decembrie 1961 s-a raportat faptul că aceste virusuri obişnuite au acţionat ca şi catalizatori în producerea cancerului când au fost administrate şoarecilor în combinaţie cu substanţe organice carcinogene cunoscute, acestea din urmă fiind date în cantităţi prea mici pentru a produce cancer prin ele însele. Aceasta înseamnă că unele vaccinuri vor induce cancer atunci când se combină cu efectul în creştere al poluării mediului înconjurător prin produse toxice din agricultură (pesticide pe şi în mâncare) şi industrie. Bineînţeles că această informaţie este ascunsă publicului pentru că FDA (Food and Drug Adminstration), EPA şi industriile bazate pe agricultură să meargă înainte cu “aprobarea” a mici cantităţi de poluanţi in mâncare, apa şi aer. Legătură sus-amintită cu poluanţii nu a fost făcută publică spre bucuria industriei chimice, a Naţional Cancer Institute şi a industriei dezvoltate în jurul cancerului, care continuă, în mod fraudulos, să solicite donaţii publice ca să-şi justifice existenţa. Că o paranteză, a fost deja recunoscut faptul că vaccinarea împotriva poliomielitei a cauzat 100% din cazurile de poliomielită în SUA după anul 1980 şi marea majoritate a cazurilor de poliomielită paralitică de după anul 1972 (”Science”, 4 aprilie 1977). Se suspectează faptul că vaccinurile anti-poliomielită Salk şi Sabin, produse prin cultură pe ţesut de maimuţă, sunt, de asemenea, responsabile de creşterea leucemiei în SUA.

Având în vedere faptul ca aceste informaţii se cunosc de peste 20 ani, folosirea virusurilor, bacteriilor şi ţesuturilor animale în campanile de vaccinare în masă constituie crearea intenţionată a unui risc pentru organismul omenesc. Impactul global asupra marii diversităţi a genotipului omenesc este dificil de evaluat, dar impactul este, fără îndoială, negativ şi permite însămânţarea fiinţelor umane cu provirusuri latente. Acest lucru nu poate avea altă motivaţie decât asigurarea unui profit medical continuu şi constituie o conspiraţie criminală de proporţii vaste, o politică de genocid împotriva populaţiei, reprezentând, prin urmare, crime împotriva umanităţii care sunt, la nivel internaţional, pedepsite cu moartea.

Dar acest lucru este, bineînţeles, ignorat şi ascuns de publicul larg, mai ales în SUA, în ciuda unei pledoarii făcute în 1984 de câţiva medici americani într-un raport către Naţiunile Unite. Faptul că acest lucru merge înainte cu bună ştiinţă a comunităţii medicale internaţionale îl transformă într-o conspiraţie internaţională în care populaţia nu are nici o scăpare, având în vedere că vaccinările devin treptat obligatorii şi constituie condiţii necesare pentru multe programe sociale.

Persistenţa virusurilor şi a proteinelor străine în organismul omenesc şi relaţia lor cu bolile cronice şi degenerative a fost, de asemenea, semnalată de dr. Robert Simpson de la Universitatea Rutgers în 1976, când s-a adresat cercetătorilor la un seminar al Societăţii Americane a Cancerului, spunând că “aceste provirusuri ar putea fi molecule în căutarea unei boli”. Dr. Wendell Winters, un virolog de la Universitatea California a afirmat “vaccinarile pot cauza schimbări ale virusurilor lente şi modificări în mecanismul ADN-ului”. Deşi celulele gazdă care conţin particule virale latente acţionează mai mul sau mai puţin normal, ele încep să sintetizeze proteine virale sub controlul ADN-ului viral, creând circumstanţele pentru variate boli autoimmune, incluzând boli ale sistemului nervos central, care, din nefericire, agravează fenomenul în creştere al comportamentelor sociale aberante.

Sursa: http://www.nccn.net/~wwithin/mutatiile.htm

iulie 15, 2009

Bazac, doamna Geoană şi publicitatea Gardasil(silgard)

Categorisit la Uncategorized — novaccin @ 6:47 pm

Fundaţia „Renaşterea”, patronată de Mihaela Geoană, soţia preşedintelui PSD Micea Geoană, gestionează o parte dintre fondurile dirijate de ministerul condus de Ion Bazac, un apropiat al familiei, destinate prevenirii cancerului de col uterin la fetiţe.

Uite vaccinul, nu e vaccinul
Anul trecut, Fundația “Renașterea pentru Educație, Sănătate și Cultură”, condusă de Mihaela Geoană, soția liderului PSD, a fost recunoscută, prin hotărâre aprobată de Guvern, ca fiind de utilitate publică, statut care conferă, printre altele, drept preferențial la bunuri proprietate publică și fonduri bugetare. Efectele nu s-au lăsat așteptate, mai ales după ce ministerul Sănătății a fost încredințat de Geoană unuia dintre oamenii săi de casă, Ion Bazac. În mandatul acestuia, s-a decis ca fondurile alocate vaccinării preventive contra cancerului de col uterin să fie utilizate pentru alte acțiuni de prevenire, mai ales din cauza reticenței unor părinți față de vaccinul respectiv. Acum câteva luni, Ion Bazac a decis personal stoparea, pentru cel puțin un an de zile, a vaccinarii împotriva HPV și a decis, totodată, ca fondurile rămase necheltuite din cele 23 de milioane de euro alocate programului să fie dirijate către o amplă campanie națională de informare cu privire la vaccinarea anti-HPV. Vârf de lance al campaniei respective a fost desemnată chiar fundaţia Mihaelei Geoană, iar aceasta primit spre administrare fondurile guvernamentale, despre care Bazac afirmă că nu provin de la buget, ci de la companiile care produc vaccinuri anti-cancer. Mai trebuie spus că fundația soției lui Geoană a încercat să obțină fonduri ministeriale și pe vremea fostului ministru, Eugen Nicolăescu, potrivit unor surse apropiate liberalului, fără succes, însă.

Mihaela Geoană nu știe câți bani a primit de la Bazac
Contactată de Inpolitics, Mihaela Geoană a admis că Fundaţia pe care o cârmuieşte se ocupă, într-adevăr, de aceste proiecte de prevenire dar, a explicat că nu este în măsură să ofere mai multe informaţii, inclusiv legate de fonduri. „Suntem implicaţi (Fundaţia „Renaşterea” n.r.) în lupta împotriva cancerului de ani de zile. Da, avem o serie de programe de prevenire a cancerului de col uterin. După cum ştiţi probabil, eu nu sunt medic. Vă pot pune în legătură cu directorul de PR al Fundaţiei pentru mai multe detalii”, ne-a spus, politicoasă, Mihaela Geoană. La rândul ei, şefa departamentului de comunicare, Cătălina Negara, ne-a declarat că Fundaţia „Renaşterea” este, într-adevăr, partenera Ministerului Sănătăţii în implementarea programului de prevenire al cancerului uterin. Ea a adăugat că nu ştie care este suma fondurilor alocate, dar a accentuat parafarea şi existenţa parteneriatului „Renaşterea”-Ministerul Sănătăţii. “Nu cunosc detalii despre fonduri. Suntem parteneri ai Ministerului Sănătăţii în aceste proiecte de prevenire a cancerului la femei. În principal, prevenirea constă în mediatizarea şi explicarea corectă în faţa opiniei publice a problemelor ridicate de cancer, în toate formele sale”, ne-a explicat Cătălina Negara. Decizia guvernamentală care a dat undă verde Fundaţiei „Renaşterea”, condusă de soţia preşedintelui PSD, în a gestiona fondurile alocate combaterii cancerului de col uterin, a pus pe jar lumea medicală din Capitală, şi nu numai. Mai mulţi directori de spitale, contactaţi de Inpolitics, şi-au manifestat suspiciunile față de o astfel de hotărâre, dar teama de represalii îi face să nu iasă la rampă, pe marginea subiectului. Pe de altă parte, în urmă cu mai multe săptămâni s-a vehiculat că fundația Mihaelei Geoană va fi luată la puricat de anumite organisme de control din cauza suspiciunii deturnării de fonduri, dar soția liderului PSD a declarat revistei Q Magazine că, tocmai pentru că se așteaptă la asemenea lucru ține permanent la îndemână actele fundației: „pot să facă orice control, noi suntem pregătiți, suntem cu totul clar”. (Răzvan Gheorghe)

Sursa: inpolitics

Ştirea zilei

Categorisit la Uncategorized — novaccin @ 9:00 am

Jurnalist pune sub acuzare Organizaţia Mondială a Sănătăţii [OMS] şi Organizaţia Naţiunilor Unite [ONU], pentru bioterorism şi intenţia de a comite crime împotriva umanităţii


Sursa : Urban Iulian
Pe măsură ce se apropie data eliberării mult-aşteptatului vaccin pentru H1N1, un jurnalist austriac de investigaţii avertizează lumea că cea mai mare crimă din istoria umanităţii e pe cale să fie comisă. Jane Burgermeister a depus un dosar de acuzare către FBI, împotriva OMS, ONU şi a câtorva dintre cei mai sus-puşi oficiali guvernamentali şi corporatişti, pentru bioterorism şi încercarea de a comite crime împotriva umanităţii. De asemenea, ea a pregătit o argumentare prin care obiectează faţă de vaccinarea forţată, a cărei legiferare este în desfăşurare în America. Aceste acţiuni urmează acţiunii sale de punere sub acuzare a Baxter AG şi Avir Green Hills Biotechnology din Austria, pentru producerea unui vaccin contaminat pentru gripa aviară, susţinând că acest fapt a fost deliberat pentru a obţine profit de pe urmă pandemiei.

Rezumatul afirmaţiilor şi acuzaţiilor din dosarul înaintat FBI-ului în 10 Iunie 2009:

În acuzaţiile sale, Burgermeister prezintă dovezi ale actelor de bioterorism, care încalcă legea Statelor Unite, acte comise de un grup ce operează în Statele Unite la indicaţiile bancherilor internaţionali ce controlează Rezerva Federală, că şi OMS, ONU şi NATO. Bioterorismul are ca scop înfăptuirea unui genocid în masă împotriva populaţiei americane, prin întrebuinţarea unui virus gripal modificat genetic, cu intenţia de a cauza moartea. Acest grup şi-a alăturat înalţi oficiali guvernamentali ai Statelor Unite.

În special, sunt aduse dovezi că acuzaţii: Barak Obama, Preşedintele Statelor Unite, David Nabarro, Coordonator al ONU pe probleme de gripă, Margaret Chan, Director General al OMS, Kathleen Sibelius, Secretar al Deparatmentului pentru servicii şi sănătate publică, Janet Napolitano, Secretar al Departamentului de securitate internă, David de Rotschild, banker, David Rockefeller, bancher, George Soros, bancher, Werner Faymannn, Cancelar al Austriei şi Alois Stoger, Ministrul sănătăţii din Austria, printre alţii, sunt parte a acestui sindicat corporatist al crimei, la nivel internaţional, care a dezvoltat, produs, depozitat şi întrebuinţat arme biologice pentru eliminarea populaţiei Statelor Unite şi a altor ţări, cu scopul obţinerii de câştiguri financiare.

Acuzaţiile susţin că aceste persoane au complotat alături de alţii la conceperea, finanţarea şi participarea la faza finală a implementării programului camuflat pentru arme biologice, programul incluzând şi companiile farmaceutice Baxter şi Novartis. Au făcut asta concepând şi apoi eliberând agenţi biologici letali, în special virusul gripei aviare şi virusul gripei procine, pentru a avea pretextul programului de vaccinare forţată, în masă, program prin care s-ar putea administra un agent biologic toxic ce ar cauza moartea populaţiei vaccinate. Această acţiune este o violare clară a Actului Anti-terorism prin arme biologice.

Acuzaţiile Dnei.Burgermeister include dovezi că Baxter AG, subsidiară a Baxter International, a eliberat în mod intenţionat 72 kg de virus aviar, trimis de OMS în iarna lui 2008 către 16 laboratoare în 4 ţări. Ea susţine că aceasta este o dovadă clară a faptului că agenţiile guvernamentale internaţionale şi companiile farmaceutice sunt implicate direct în producerea, dezvoltarea , fabricarea şi distribuirea de agenţi biologici clasificaţi ca fiind cele mai periculoase arme bilogice, mortale, menite să declanşeze o pandemie şi să ducă la moartea în masă a populaţiei.

În acuzaţiile din Aprilie, ea a notat faptul că laboratorul Baxter din Austria, presupus a fi unul din cele mai sigure laboratoare biologice din lume, nu a făcut paşii de bază în securizarea a 72 kg de agent patogen clasificat ca fiind armă biologică securizată, permiţând amestecarea acestuia cu virusul gripei umane simple şi trimiţându-l în Orth pe Dunăre.

În Februarie, când un membru al personalului de la Biotest din Republică Cehă, a testat materialul destinat vaccinării pe dihori, aceştia au murit. Nu s-a investigat acest incident nici de către OMS, nici de UE, nici de autorităţile pentru sănătate din Austria. Nu s-a investigat conţinutul materialului virusului şi nu s-a publicat nici o informaţie cu privire la urmarea genetică a eliberării virusului.

Ca răspuns la întrebările parlamentare din 20 Mai, Alois Stoger, Ministrul sănătăţii din Austria, a dezvăluit faptul că incidentul nu a fost abordat ca lipsă din punct de vedere al boisecuritatii, aşa cum ar fi trebuit, ci ca ofensă la adresa codului veterinar. Un medic veterinar a fost trimis la laborator pentru o scurtă inspecţie.

Dosarul lui Burgermeister dezvăluie că eliberarea virusului ar fi trebuit să fie un pas esenţial pentru declanşarea unei pandemii care ar permite OMS să declare pandemie de nivel 6. Ea enumeră legile şi decretele care ar permite ONU şi OMS să preia controlul Statelor Unite, în cazul unei pandemii. În plus, legislaţia care solicită respectarea vaccinărilor obligatorii ar fi pusă în vigoare în Statele Unite în condiţiile declarării pandemiei.

Ea spune ca întreaga afacere a pandemiei gripei porcine este bazată pe o mare minciună cu privire la faptul ca nu există nici un virus natural care să reprezinte o ameninţare pentru populaţie. Ea prezintă dovezi ce duc la concluzia că virusul gripei aviare şi cel al gripei procine au fost de fapt produse în laborator, folosind fonduri de la OMS şi de la alte agenţii guvernamentale. Această a “gripa porcina” este un hibrid format din gripă procina propriu-zisă, gripă umană şi gripă aviară, ceva ce poate veni numai din laborator, conform multor experţi.

OMS susţine că aceasta a “gripa porcina” se împrăştie şi că trebuie declarată pandemia, ignorând cauzele fundamentale. Viruşii ce au fost eliberaţi au fost creaţi şi eliberaţi cu ajutorul OMS, iar OMS este responsabilă în cea mai mare măsură pentru pandemie. În plus, simptomele presupusei a “gripe procine” nu pot fi diferenţiate de cele ale gripei normale. Această a “gripa porcina” nu cauzează decesul mai mult decât o face o gripă obişnuită.

Burgermeister notează că cifrele reprezentând numărul deceselor din cauza a “gripei porcine” sunt irelevante şi există claritate cu privire la modul în care s-a ajuns la acest număr de decese.

Nu există potenţial pandemic decât în cazul în care se procedează la vaccinarea în masă, în intenţia de a proteja populaţia. Există suficienţe temeiuri de a crede că vaccinările obligatorii vor fi contaminate cu boli special concepute să ducă la deces.

Se face referire la un vacin pentru gripa aviară al Novartis, cu licenţă, vaccin ce a ucis 21 de oameni fără adăpost din Polonia în vara lui 2008 şi a avut ca”prima urmare” o rată de efecte secundare”, îndeplinind astfel condiţiile definiţiei guvernului american pentru o armă biologică (un agent biologic desemnat să cauzeze o rată de efecte secundare, de ex. deces sau vătămare) printr-un sistem de transmitere (injectarea).

Ea susţine ca acelaşi complex de companii farmaceutice şi agenţii guvernamentale la nivel internaţional, care au dezvoltat şi eliberat material pandemic, s-au orientat spre profit, prin obţinerea de contracte din declanşarea pandemiei. Mass-media controlată de grupul ce coordonează programul “gripa porcina” contribuie la dezinformare pentru a păcăli populaţia din Statele Unite să se vaccineze.

Burgermeister mai susţine, în acuzaţiile sale, faptul că grupul de companii farmaceutice format din Baxter, Novartis şi Sanofi Aventis sunt parte a unui program de arme biologice cu bazele în afară, finanţat de acest sindicat internaţional al crimei şi conceput să ducă la crime în masă, pentru a reduce populaţia lumii sub 5 miliarde în următorii 10 ani. Planul lor este să răspândească teroarea pentru justificarea forţării oamenilor să renunţe la drepturile lor, şi, de asemenea, să instituie carantina în tabere FEMA. Casele, companiile, fermele şi terenurile celor ucişi vor fi gata de înhăţare de către acest sindicat.

Eliminând populaţia Americii de Nord, elita internaţională obţine accesul la resursele naturale neexploatate ale regiunii, cum este apa şi câmpurile petroliere nedezvoltate. Prin eliminarea Statelor Unite şi a democraţiei constituţionale, grupul internaţional va avea control total asupra Americii de Nord.

Elemente din dosarul complet :

Dosarul complet al acţiunii din 10 Iunie este un document de 69 de pagini ce prezintă dovezi ce susţin şi argumentează toate acuzaţiile. Acesta include:

Informaţii complete şi un studiu ce include coordonatele temporale, cauza probabilă definiţiile şi reglementările OMS şi ONU şi istoricul incidentelor din Aprilie 2009, legate de izbucnirea gripei porcine.

Dovezi stiinitfice că virusul “gripei porcine” este un virus creat artificial (modificat genetic).

Dovezi ştiinţifice care indică faptul ca “gripa porcina” a fost concepută astfel încât să semene cu virusul gripei spaniole, din 1918, incluzând citate din “Gripa porcină 2009 este gripa spaniolă din 1918 în variantă armata”, de A. True Ott, Doctor , şi un articol pe aceeaşi temă din Science Magazine al Dr. Jeffrey Taubenberger.

Dovezi ale eliberării intenţionate a virusului gripei porcine în Mexic.

Dovezi ale implicării Preşedintelui Obama, care evidenţiază faptul că vizita lui Mexic a coincis cu recenta epidemie a gripei procine şi moartea unor oficiali implicaţi în călătoria sa. Este în dezbateri faptul că Preşedintele nu a fost niciodată testat pentru gripă porcină, pentru că fusese vaccinat anterior.

Dovezi că Baxter este un element al unei reţele de arme biologice.

Dovezi că Baxter a contaminat în mod intenţionat materialul de vaccinuri.

Dovezi că Novartis utilizează vaccinurile ca arme biologice.

Dovezi cu privire la rolul OMS în programul armelor biologice.

Dovezi cuprivire la manipularea datelor cu privire la boală de către OMS, pentru a putea justifica declararea nivelului 6 de pandemie, pentru a controla Statele Unite.

Dovezi cu privire la rolul Laboratorului Naţional de microbiologie al canadei în programul armelor biologice.

Dovezi cu privire la implicarea oamenilor de ştiinţă ce lucrează pentru NIBSC din Marea Britanie şi CDC, în conceperea virusului gripei porcine.

Controverse constituţionale: legalitatea sau ilegalitatea periclitării vieţii, sănătăţii şi a binelui public prin vaccinarea în masă.

Problemă imunităţii şi a compensării ca dovadă a încercării de a comite o crimă.

Dovezi cu privire la existenţa unui sindicat corporatist internaţional al crimei.

Jane Burgermeister este pe jumătate irlandeză, pe jumătate austriacă; a scris pentru Nature, Jurnalul medical britanic şi American Prospect. A scris mult pe tema scimbarilor climatice, biotehnologie şi ecologie.

În afară acuzaţiilor ce sunt acum investigate, împotriva Baxter AG şi Avir Green Hills Biotechnology în Aprilie, ea a depus plângere şi împotriva OMS şi Baxter, printre alţii, cu privire la un caz de epidemie a gripei porcine- pornit de la o fiolă destinată unui laborator de cercetare- declanşată într-un tren Intercity în Elveţia.

Cea mai mare grijă a lui Burgermeister este că “in ciuda faptului că Baxter a fost prins asupra faptului, aproape provocând pandemia, compania merge mai departe, alături de celelalte companii farmaceutice aliate, furnizând vaccinuri pentru pandemii”. Baxter se grăbeşte sa bage vaccinul în piaţă prin Iulie.

iulie 14, 2009

Consilierul în probleme de ştiinţă a lui Obama promovează formarea unui guvern mondial care să impună controlul populaţiei.

Categorisit la Uncategorized — novaccin @ 3:59 pm


Consilierul în probleme de ştiinţă şi tehnologie al preşedintelui Obama, d-nul John P. Holdrin este co-autor al unei cărţi apărute în 1977 prin care promovează formarea unui “regim planetar” ajutat de forţe de poliţie globală că să impună măsuri totalitare pentru controlul populaţiei, inclusiv avortul obligatoriu(vezi China),sterilizarea în masă prin controlul rezervelor de hrană şi apa, precum şi a implanturilor care vor împiedică cuplurile de a mai avea copii. Articol intreg….

Gogoasa otravita numita GARDA$IL

Categorisit la Uncategorized — novaccin @ 9:11 am

Ministerul român al Sănătăţii a lansat luna aceasta un program naţional de vaccinare împotriva papilomavirusului uman (HPV) cunoscut şi ca “vaccinul împotriva cancerului de col uterin” cu Silgard (Gardasil în variantă americană).

Programul vizează peste 110.000 de fete de 10-11 ani, din clasa a IV-a. (Citeşte aici!) Acest program ne dovedeşte încă o dată la ce nivel acţionează mafia farmaceutică şi cât de departe pot merge unii oameni pentru bani.

În 2004, compania Merck (producatorul Gardasil) a retras de pe piaţă un alt medicament considerat “sigur”: Vioxx. Netestat suficient, acesta s-a dovedit a avea efecte secundare excepţional de grave (inclusiv infarct şi deces).

ANM (Agenţia Naţională a Medicamentului) susţine că: Firma Merck & Co retrage produsul VIOXX de pe piata dupa ce Comitetul Independent de Monitorizare a Sigurantei, responsabil pentru monitorizarea sigurantei unui studiu clinic efectuat cu VIOXX, a recomandat oprirea studiului respectiv din cauza riscului crescut pentru aparitia de evenimente cardiovasculare grave, incluzand infarctul miocardic si accidentul vascular cerebral, la pacientii studiului care au primit VIOXX in comparatie cu pacientii care au primit placebo, in mod particular la aceia care au utilizat medicamentul pentru perioade mai mari de 18 luni. Studiul a fost efectuat pe pacienti cu risc de a dezvolta polipi de colon recurenti.

Povestea începe cu compania HiFi DNA Tech, implicată în fabricarea aparatelor de dedecţie a HPV (Human Papilloma Virus), bazate pe analiza secvenţelor de ADN. Timp de 20 de ani, HiFi DNA Tech a susţinul că testele pentru virusul Papilloma sunt, în acelaşi timp, teste pentru cancerul de col uterin.

FDA (Food and Drug Administration) şi-a schimbat poziţia privind HPV şi cancerul de col uterin încă din 2003, susţinând că HPV nu este asociat cu cancerul. Ulterior, şi HiFi DNA Tech şi-a schimbat poziţia, ajungând la concluzia că testele lor nu sunt pentru a detecta cancerul cervical, ci DOAR pentru detectarea virusului Papilloma. În concluzie, FDA a susţinut că nu există nici o legatură între cancer şi virus, deci aprobarea ulterioară a vaccinului Gardasil se bazează pe o enormă eroare medicală.

FDA susţine în acest document că: “Most infections (by HPV) are short-lived and not associated with cervical cancer”, in recognition of the advances in medical science and technology since 1988. In other words, since 2003 the scientific staff of the FDA no longer considers HPV infection to be a high-risk disease when writing educational materials for the general public whereas the regulatory arm of the agency is still bound by the old classification scheme that had placed HPV test as a test to stratify risk for cervical cancer in regulating the industry”.

Adică: Majoritatea infecţiilor cu HPV ţin puţin şi nu sunt asociate cu cancerul, după cum atestă cercetările medicale şi tehnologice din 1988 până azi. Cu alte cuvinte, din 2003, oamenii de ştiinţă de la FDA nu mai consideră infecţiile cu HPV boli cu risc major când redactează materiale educaţionale pentru publicul larg.

Tot FDA susţine în acest articol că: Most women who become infected with HPV are able to eradicate the virus and suffer no apparent long-term consequences to their health, adică: Majoritatea femeilor infectate cu HPV sunt capabile de a eradica virusul şi nu suferă de consecinţe pe termen lung, în ceea ce priveşte sănătatea.

FDA ne spune că infecţiile cu HPV sunt controlate natural de organism, fără a fi nevoie de medicamente sau vaccinuri. Nu virusul Papillloma cauzează cancer cervical, ci o lipsă de sănătate continuă a pacientei, ce o face vulnerabilă la infecţii persistente.

Aflăm că: “Based on new scientific information published in the past 15 years, it is now generally agreed that identifying and typing HPV infection does not bear a direct relationship to stratification of the risk for cervical cancer . Most acute infections caused by HPV are self-limiting [1, 4-7]. …Repeated sequential transient HPV infections, even when caused by “high-risk” HPVs, are characteristically not associated with high risk of developing squamous intraepithelial lesions, a precursor of cervical cancer.A woman found to be positive for the same strain (genotype) of HPV on repeated testing is highly likely suffering from a persistent HPV infection and is considered to be at high risk of developing precancerous intraepitheliallesions in the cervix . It is the persistent infection, not the virus, that determines the cancer risk”.

Pe scurt: Pe baza noilor informaţii ştiinţifice publicate în ultimii 15 ani, s-a creat un acord general că HPV nu cauzează cancer de col uterin şi că majoritatea infecţiilor cu acest virus se vindecă de la sine. Nu virusul cauzează cancerul, ci starea organismului, care este slăbit şi infectat permanent.

Vaccinul Gardasil prezintă numeroase efecte negative. Dacă vaccinul este distribuit unei femei care poartă HPV într-un stadiu de dezvoltare minor, este posibil să fie activate şi să cauzeze leziuni precanceroase. Cu alte cuvinte, vaccinul poate să accelereze dezvoltarea unor leziuni precanceroase în organsimul femeii. FDA susţine că, pentru siguranţă, vaccinul trebuie administrat doar femeilor virgine. Din documentele FDA, reiese că există patru posibilităţi cu privire la administrarea vaccinului:

- fără activitate sexuală şi fără administrarea vaccinul Gardasil – nu există riscul de a face cancer cervical
- fără activitate sexuală şi cu administrarea vaccinul Gardasil – nu există beneficii
- activitate sexuală şi fără administrarea vaccinul Gardasil – infecţia virusului Papilloma se vindecă de la sine şi nu există riscul de cancer
- activitate sexuală şi cu administrarea vaccinul Gardasil – creşterea posibilităţii de a face leziuni precanceroase cu 44,6% şi nu reduce riscul de apariţie al cancerului

În concluzie, vaccinul Gardasil nu are nici un efect pozitiv!

Într-un document de la University of Louisville scrie că: “No significant evidence of a vaccine therapeutic effect was observed in analyses restricted to women who received all doses of vaccine or those with evidence of single HPV infections at entry. We observed no evidence of vaccine effects when we stratified the analysis on selected study entry characteristics reflective of [various parameters]. Similarly, no evidence of vaccine effects was observed in analyses stratified by other study entry parameters thought to potentially influence clearance rates and efficacy of the vaccine, including time since sexual initiation, oral contraceptive use, cigarette smoking, and concomitant infection with C trachomatis or N gonorrhoeae”.

Pe scurt, cercetătorii de la Universitate nu au observat nici un efect al vaccinului aspupra femeilor infestate cu HPV. Din acest motiv autorii au ajuns la concluzia că: rates of viral clearance over a 12-month period are not influenced by vaccination, adică rata de vindecare nu a depins de vaccin. Aşadar, nu există nici un motiv care ne poate face să credem că vaccinul Gardasil are efecte benefice asupra sănătăţii si că trebuie distribuit populaţiei.

Aşadar, ce putem face? Ministerul Sănătăţii publice a trimis un document cu răspunsul la acuzaţiile aduse de ProVita. De aici aflăm că vaccinarea nu este obligatorie, deci putem sa o refuzăm. Trebuie să ne opunem mafiei din medicina alopată şi să ne apăram drepturile!! Ne-a ajuns să cumpărăm medicamente inutile sau dăunătoare, pompând bani în fundul unor magnaţi!

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, a anunţat recent că va depune la Parchetul instanţei supreme o plângere penală.

Persoane din conducerea Ministerului Sănătăţii şi a Guvernului care au fost de acord cu vaccinarea fetelor împotriva cancerului de col uterin sunt acuzate de genocid. Senatorul a anunţat că va sesiza şi Avocatul Poporului, deoarece se încalcă două drepturi prevăzute în Constitutie – cel la viaţă şi cel la sănătate.

“Vaccinul este experimentat doar de câţiva ani, în timp ce perioada de la infectarea cu HVP până la apariţia cancerului este de zece ani. După folosirea acestui vaccin în SUA s-au raportat 21 de decese şi circa 10.000 de efecte adverse, inclusiv pierderi de sarcină”, a afirmat Funar.

Potrivit acestuia, s-a constatat că vaccinul are foarte multe efecte secundare, printre care sterilitate, pierderea temporară a vederii, paralizii, epilepsie, atacuri de panică şi tulburări circulatorii, dureri articulare, ameţeli, erupţii cutanate, căderea părului, meningită virală, febră sau greţuri.

Sursa: AIM

Hello world!

Categorisit la Uncategorized — novaccin @ 8:52 am

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

iulie 13, 2009

Gogoaşa otrăvită numită GARDA$IL.

Categorisit la Uncategorized — novaccin @ 11:07 pm


Ministerul român al Sănătăţii a lansat luna aceasta un program naţional de vaccinare împotriva papilomavirusului uman (HPV) cunoscut şi ca “vaccinul împotriva cancerului de col uterin” cu Silgard (Gardasil în variantă americană).

Programul vizează peste 110.000 de fete de 10-11 ani, din clasa a IV-a. (Citeşte aici!) Acest program ne dovedeşte încă o dată la ce nivel acţionează mafia farmaceutică şi cât de departe pot merge unii oameni pentru bani.

În 2004, compania Merck (producatorul Gardasil) a retras de pe piaţă un alt medicament considerat “sigur”: Vioxx. Netestat suficient, acesta s-a dovedit a avea efecte secundare excepţional de grave (inclusiv infarct şi deces).

ANM (Agenţia Naţională a Medicamentului) susţine că: Firma Merck & Co retrage produsul VIOXX de pe piata dupa ce Comitetul Independent de Monitorizare a Sigurantei, responsabil pentru monitorizarea sigurantei unui studiu clinic efectuat cu VIOXX, a recomandat oprirea studiului respectiv din cauza riscului crescut pentru aparitia de evenimente cardiovasculare grave, incluzand infarctul miocardic si accidentul vascular cerebral, la pacientii studiului care au primit VIOXX in comparatie cu pacientii care au primit placebo, in mod particular la aceia care au utilizat medicamentul pentru perioade mai mari de 18 luni. Studiul a fost efectuat pe pacienti cu risc de a dezvolta polipi de colon recurenti.

Povestea începe cu compania HiFi DNA Tech, implicată în fabricarea aparatelor de dedecţie a HPV (Human Papilloma Virus), bazate pe analiza secvenţelor de ADN. Timp de 20 de ani, HiFi DNA Tech a susţinul că testele pentru virusul Papilloma sunt, în acelaşi timp, teste pentru cancerul de col uterin.

FDA (Food and Drug Administration) şi-a schimbat poziţia privind HPV şi cancerul de col uterin încă din 2003, susţinând că HPV nu este asociat cu cancerul. Ulterior, şi HiFi DNA Tech şi-a schimbat poziţia, ajungând la concluzia că testele lor nu sunt pentru a detecta cancerul cervical, ci DOAR pentru detectarea virusului Papilloma. În concluzie, FDA a susţinut că nu există nici o legatură între cancer şi virus, deci aprobarea ulterioară a vaccinului Gardasil se bazează pe o enormă eroare medicală.

FDA susţine în acest document că: “Most infections (by HPV) are short-lived and not associated with cervical cancer”, in recognition of the advances in medical science and technology since 1988. In other words, since 2003 the scientific staff of the FDA no longer considers HPV infection to be a high-risk disease when writing educational materials for the general public whereas the regulatory arm of the agency is still bound by the old classification scheme that had placed HPV test as a test to stratify risk for cervical cancer in regulating the industry”.

Adică: Majoritatea infecţiilor cu HPV ţin puţin şi nu sunt asociate cu cancerul, după cum atestă cercetările medicale şi tehnologice din 1988 până azi. Cu alte cuvinte, din 2003, oamenii de ştiinţă de la FDA nu mai consideră infecţiile cu HPV boli cu risc major când redactează materiale educaţionale pentru publicul larg.

Tot FDA susţine în acest articol că: Most women who become infected with HPV are able to eradicate the virus and suffer no apparent long-term consequences to their health, adică: Majoritatea femeilor infectate cu HPV sunt capabile de a eradica virusul şi nu suferă de consecinţe pe termen lung, în ceea ce priveşte sănătatea.

FDA ne spune că infecţiile cu HPV sunt controlate natural de organism, fără a fi nevoie de medicamente sau vaccinuri. Nu virusul Papillloma cauzează cancer cervical, ci o lipsă de sănătate continuă a pacientei, ce o face vulnerabilă la infecţii persistente.

Aflăm că: “Based on new scientific information published in the past 15 years, it is now generally agreed that identifying and typing HPV infection does not bear a direct relationship to stratification of the risk for cervical cancer . Most acute infections caused by HPV are self-limiting [1, 4-7]. …Repeated sequential transient HPV infections, even when caused by “high-risk” HPVs, are characteristically not associated with high risk of developing squamous intraepithelial lesions, a precursor of cervical cancer.A woman found to be positive for the same strain (genotype) of HPV on repeated testing is highly likely suffering from a persistent HPV infection and is considered to be at high risk of developing precancerous intraepitheliallesions in the cervix . It is the persistent infection, not the virus, that determines the cancer risk”.

Pe scurt: Pe baza noilor informaţii ştiinţifice publicate în ultimii 15 ani, s-a creat un acord general că HPV nu cauzează cancer de col uterin şi că majoritatea infecţiilor cu acest virus se vindecă de la sine. Nu virusul cauzează cancerul, ci starea organismului, care este slăbit şi infectat permanent.

Vaccinul Gardasil prezintă numeroase efecte negative. Dacă vaccinul este distribuit unei femei care poartă HPV într-un stadiu de dezvoltare minor, este posibil să fie activate şi să cauzeze leziuni precanceroase. Cu alte cuvinte, vaccinul poate să accelereze dezvoltarea unor leziuni precanceroase în organsimul femeii. FDA susţine că, pentru siguranţă, vaccinul trebuie administrat doar femeilor virgine. Din documentele FDA, reiese că există patru posibilităţi cu privire la administrarea vaccinului:

- fără activitate sexuală şi fără administrarea vaccinul Gardasil – nu există riscul de a face cancer cervical
- fără activitate sexuală şi cu administrarea vaccinul Gardasil – nu există beneficii
- activitate sexuală şi fără administrarea vaccinul Gardasil – infecţia virusului Papilloma se vindecă de la sine şi nu există riscul de cancer
- activitate sexuală şi cu administrarea vaccinul Gardasil – creşterea posibilităţii de a face leziuni precanceroase cu 44,6% şi nu reduce riscul de apariţie al cancerului

În concluzie, vaccinul Gardasil nu are nici un efect pozitiv!

Într-un document de la University of Louisville scrie că: “No significant evidence of a vaccine therapeutic effect was observed in analyses restricted to women who received all doses of vaccine or those with evidence of single HPV infections at entry. We observed no evidence of vaccine effects when we stratified the analysis on selected study entry characteristics reflective of [various parameters]. Similarly, no evidence of vaccine effects was observed in analyses stratified by other study entry parameters thought to potentially influence clearance rates and efficacy of the vaccine, including time since sexual initiation, oral contraceptive use, cigarette smoking, and concomitant infection with C trachomatis or N gonorrhoeae”.

Pe scurt, cercetătorii de la Universitate nu au observat nici un efect al vaccinului aspupra femeilor infestate cu HPV. Din acest motiv autorii au ajuns la concluzia că: rates of viral clearance over a 12-month period are not influenced by vaccination, adică rata de vindecare nu a depins de vaccin. Aşadar, nu există nici un motiv care ne poate face să credem că vaccinul Gardasil are efecte benefice asupra sănătăţii si că trebuie distribuit populaţiei.

Aşadar, ce putem face? Ministerul Sănătăţii publice a trimis un document cu răspunsul la acuzaţiile aduse de ProVita. De aici aflăm că vaccinarea nu este obligatorie, deci putem sa o refuzăm. Trebuie să ne opunem mafiei din medicina alopată şi să ne apăram drepturile!! Ne-a ajuns să cumpărăm medicamente inutile sau dăunătoare, pompând bani în fundul unor magnaţi!

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, a anunţat recent că va depune la Parchetul instanţei supreme o plângere penală.

Persoane din conducerea Ministerului Sănătăţii şi a Guvernului care au fost de acord cu vaccinarea fetelor împotriva cancerului de col uterin sunt acuzate de genocid. Senatorul a anunţat că va sesiza şi Avocatul Poporului, deoarece se încalcă două drepturi prevăzute în Constitutie – cel la viaţă şi cel la sănătate.

“Vaccinul este experimentat doar de câţiva ani, în timp ce perioada de la infectarea cu HVP până la apariţia cancerului este de zece ani. După folosirea acestui vaccin în SUA s-au raportat 21 de decese şi circa 10.000 de efecte adverse, inclusiv pierderi de sarcină”, a afirmat Funar.

Potrivit acestuia, s-a constatat că vaccinul are foarte multe efecte secundare, printre care sterilitate, pierderea temporară a vederii, paralizii, epilepsie, atacuri de panică şi tulburări circulatorii, dureri articulare, ameţeli, erupţii cutanate, căderea părului, meningită virală, febră sau greţuri.

Sursa: AIM

iulie 10, 2009

Dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România: O.M.S.-ul introduce dictatura medicală

Categorisit la Uncategorized — novaccin @ 7:14 pm

Presa Ortodoxă a realizat un interviu cu preşedintele Colegiului Medicilor din România, dr. Vasile Astărăstoae, pe marginea campaniei agresive a OMS de promovare a panicii legate de “gripa H1N1″ (cunoscută şi cu numele de “gripa porcină”). OMS a declarat, la 11 iunie, că gripa porcină este pandemie de gradul 6. Mass-media internaţională şi cea naţională au preluat în stil alarmist ştirea, amplificând panica. Presa Ortodoxă a pus problema declarării pandemiei şefului Colegiului Medicilor din România, dr. Vasile Astărăstoae, într-un interviu care va apărea în numărul şase al revistei (în curs de apariţie).

Redăm aici câteva fragmente din interviu, invitându-vă să îl citiţi în întregime când va apărea de sub tipar nr. 6/2009 al revistei P.O.:

Sunt câteva aspecte care ridică un semn de întrebare. În primul rând, că s-a declarat această pandemie într-o perioadă de criză economică. Ori, în această perioadă se punea problema, mai ales în ţările donatoare, a fondurilor pe care acestea le alocă diferitelor instituţii internaţionale. [...]

O.M.S.-ul este acum un „colhoz” internaţional: în ultimii 25 de ani, s-a transformat într-o instituţie care îşi întreţine birocraţia proprie – ca şi Uniunea Europeană, ce merge pe acelaşi drum. Îşi ia măsuri de supravieţuire. [...]

Eu, în perioada în care s-a declanşat, eram în Spania, împreună cu directorul adjunct al Institutului Naţional de Sănătate Publică din SUA. Şi el discuta foarte raţional. Când i-am arătat ce dezbateri sunt la noi, pe internet, spunea: „Dar de ce? Noi ieşim, le dăm două minute, după care instituţiile îşi văd de treaba lor. Şi stăm în pace”. Nu comunicate ca la noi, dimineaţa şi seara, al 14-lea, al 16-lea caz ş.a.m.d.[...]

Dacă vă aduceţi aminte scandalul din Taiwan, când au murit două milioane de oameni în încercarea O.M.S. de combatere a sifilisului. Este cazul din 1971, când au început tratamentul cu penicilină pentru sifilis.[...]

De fapt, O.M.S.-ul încearcă să introducă o dictatură medicală, ca şi sănătatea publică, care a început să încalce drepturile naturale ale omului, pentru că, vedeţi: a introdus carantina, a interzis libera circulaţie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încălcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii. Toate, pe acest principiu al siguranţei colectivităţii. Şi atunci O.M.S.-ul introduce, cred că e corect termenul, dictatura medicală.[...]

Interviu realizat de Claudia Laslo

Sursa: Presa Ortodoxa

Older Posts »

Bloguieşte pe WordPress.com.